|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Używanie roweru:
Słyszałam gdzieś, że sim musi posiadać rower w wyposażeniu, aby go używać... Chociaż moja simka miała go postawionego nieopodal wejścia domu i kiedy chciała pojechać gdzieś dalej, wskakiwała na rower, zamiast jechać taksówką... Nie wiem więc, od czego to zależy. Okradanie innych: Nie miałam jeszcze sima-kleptomana, ale czytałam na forum, że po kilknięciu na podłogę sąsiada, jest taka opcja jak "zwiń coś", czy coś w ten deseń. Manifestacje: Wydaje mi się, że pojawiają się przed ratuszem losowo. Wywołać samemu raczej się go nie da. Ja np. raz natrafiłam na jedną, kiedy jechałam simką do parku, "pokoncertować" dla szerszej publiki. Sądząc po obrazku, pewnie bojkotowali policję ![]() [img]http://i43.************/35mi5fl.jpg[/img] [img]http://i40.************/29z2cu0.jpg[/img] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To ile jest otoczen? 3??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
2 - Sunset Valley i Riverview.
Ja mam pytanie - jak grac moim simem na gitarze w parku czy na plaży?Bo gitary nie mogę włożyć do wyposażenia :< sim ma 3 punkty grania na gitarze |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
w trybie życia najeżdżasz myszą na gitarę to pojawi się raczka i przeciągasz do plecaka,następnie udajesz się do parku i w plecaku klikasz na gitarę- graj
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ale Riverview można pobrać...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
moj komp spelnia wszystkie wymagania oprócz RAM-u.
ma tu ktoś mniejszy RAM niz wymagany i mu chodzi?? bo np. słyszałam ze ktos nie ma wymaganego procesoru i chodzi mu bez problemu. |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Do manifestacji za to można się przyłączyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bedzie chodzić ale odrobinę wolniej
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Pytanie do osób,które mają 3 nie orginalną: skąd mogę ściągnąc działąjącego cracka??
Odpowiedzi prosze na priv pisać. Z góry dziękuje ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|