|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
UsBuzzer, ale ona wcale nie przepłaciła, zwróć uwagę, że wysyłka kosztuje... za same simsy dała pewnie tyle samo, a wysyłka to już inna sprawa..
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ale nie otrzymalam jeszcze odpowiedzi an wszystkie pytania, za pozostale bardzo dziekuje
:** 1.Jak to jest z wiekiem? Wchodząc w temat 'Przedstawiamy naszych simów' <czy jakoś tak> każdy pisze np. młody dorosły, 180 dni. O co w tym dokładnie chodzi? |
|
|
|
#5 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Do misstwiggy: 1. Nie wiem, czy są kosmici, jeszcze się nie spotkałem, ale podejrzewam, że niestety ich nie ma. Nie widziałem ich ani na zdjęciach, ani na filmikach, ani na żadnych forach. 2. Tak duchy mogą wychodzić z cmentarza. Dwa razy się z tym spotkałem: raz jakiś duch wyjechał samochodem ( ), a raz Kermit Landgraab poszedł sobie w świat ![]() 3. To zapewne było jedno z takich jakby zadań specjalnych, że wprowadziłaś się do domu postawionego na starym cmentarzu i masz przegnać duchy. Jeśli każą Ci zadzwonić do agencji to dzwoń. Ja miałem zadanie tego typu, tylko, że dal mnie na dom spadł meteoryt i miałem posprzątać bajzel.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 12
|
Jak można pomasowac drugiego Sima?
Bo już mu to zaproponowała, ale ja w tym czasie wzięłam coś innego i niestety przestała ![]() A więc wie ktoś gdzie jest ta opcja? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
U flirciarza: Specjalne >> Flirciarz >> Wykonaj znakomity masaż.
Czy coś takiego .
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Czy można sprawdzić jak wyglądają domy w środku, zanim wprowadzi się tam simów?
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Klikasz na opcję Edytuj miasto potem na jakiś dom i jest tam taki jakiś pędzel,coś w tym stylu.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
bouffe, tak. Po prostu wejdź w edycję miasta i wejdź w dom, tyle.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|