Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.06.2009, 18:58   #1
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin MAXISA

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
Malcolm chyba u każdego wyrasta na grubcia. U mnie na dodatek ma włosy spięte w ten długi kuc!
Dokładnie - u mnie też kucyk stał się jego nieodłącznym atutem. Nawet dodałam kiedyś jego zdjęcie w "Screenach z TS3".

http://i44.************/2m6kcbd.jpg
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.06.2009, 19:39   #2
Ellie
Guest

Cytat:
Napisał helena Zobacz post
Dokładnie - u mnie też kucyk stał się jego nieodłącznym atutem. Nawet dodałam kiedyś jego zdjęcie w "Screenach z TS3".

http://i44.************/2m6kcbd.jpg
100% seksu ;D
nawiasem mowiac, dziwnie, ze dali mu nieposlkie imie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.07.2012, 15:21   #3
Lilliana

Ja gram bardzo dużo tymi rodzinkami.
Najwięcej działo się u Wolffów: Thornton zdradził Morgane z Holly Alto, ona zaszła w ciąże, urodziła Polly. On jednak wrócił do żony, która również zaszła w ciąże i urodziła córkę Margo. Jednak rozstali się Thorntonem i Morgana ma nowego męża, z którym ma dwie córki. Mieszkają w dużym domu. Do Thornthona wprowadziła się Jamie Jolina i mają córkę Jessice.
U rodziny Alto: Nick nawiązał romans z Danutą Landgraab i rozbił jej małżeństwo. Wprowadził się do niej i wezmą ślub. Vita mieszka sama w wielkim domu bo Holly się wyprowadziła ze swoją nieślubną córką.
Landgraab: Danuta związała się z Nickiem. Ireneusz wyprowadził się wtedy i poznał piękną młodą dziennikarkę Lane z którą ma syna Kamila. Malcolm ożenił się z Klementną Ladą ale długo nie meli dzieci. Teraz jest w ciąży.
Lada: Damian wdał się w romans z Zeldą i uciekli (jakoś mi się skasowali), Liliana popadła w wir pracy i opieki nad domem gdyż Przemysław i jego żona Lisa (Bunch) nie potrafią zapanować nad domostwem. W końcu Liliana umiera. Klementyna wychodzi za Malcolma i ma świetny kontakt z matką oraz pomaga bratu. Długo nie może zajść w ciążę.
Bunch: Darlene wyszła za VJ Alvi a Lisa za Przemysława Ladę (albo odwrotnie)
Hart: Dorie ma z Gusem syna Rococo. (o którego później rywalizują bardzo dwie przyjaciółki Laurencja Wagner - córka Agnieszki Zadek i Margo Petterson - córka Morgany) Bebe zamieszkuje z Christopherem Steelem, ma z nim dziecko ale on ją zdradza, nie biorą ślubu. Wkrótce godzą się jednak Steel zdradza Bebe z jej matką, która ubolewa po śmierci Gusa. Do ślubu nie dochodzi a Bebe odkrywa, ze jest w ciąży.
Zadek: Agnieszka poślubia Henryka Wagnera i ma z nim córkę Laurencje.
Ćwir: Mortimer żeni się z Bellą i mają syna Aleksandra.
Koffi: Gobias żeni się z moją simką Elizabeth Malo, która ma już nastoletniego syna Franka. Gobias zostaje tatą bliźniaków - Megan i Jaremiego.
Lilliana jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2009, 18:15   #4
Ellie
Guest

u mnie mial, ale zrobilam mu czadowe wlosy z pasemkami ;p
a u joliny mieszka 3 kolesi
wskutek tego truby postepu historii
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2009, 16:45   #5
ultraviolence

Tak w ogóle to trochę dziwne, że część rodzin została przetłumaczona na język polski, a pozostali nie. To zmusza mnie do używania anglojęzycznych imion Myślałam, że w wersji finalnej zostanie to "naprawione", ale najwyraźniej oczekiwałam zbyt wiele
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2009, 17:28   #6
RoxyFM

Jak dla mnie to słodkie, że jest mały Mortimer i przyjaźni się z Bellą, ale to przecież nierealne! W jedynce był dorosły, w dwójce emerytem i nagle jest dzieckiem? Na razie nimi nie gram, ale zamierzam pograć
stare 02.05.2010, 10:09   #7
Balbinaxdd
Guest

Blush Odp: Losy rodzin MAXISA

Cytat:
Napisał RoxyFM Zobacz post
Jak dla mnie to słodkie, że jest mały Mortimer i przyjaźni się z Bellą, ale to przecież nierealne! W jedynce był dorosły, w dwójce emerytem i nagle jest dzieckiem? Na razie nimi nie gram, ale zamierzam pograć
Może dlatego, że Sunset Valley jest przed Miłowem utworzone. Tak mi się wydaje. Pisze to nawet na początku gry. Chyba, że coś pomieszałam. A poza tym ciekawi mnie dlaczego Jared Frio nie jest z kobietą, z którą ma dziecko. Zauważyłam to jak moja simka Alex urodziła mu dziecko, a on, jak się dowiedział o ciąży to na nią nawrzeszczał i zerwał z nią OoO...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2009, 17:36   #8
brzos

Reputacja: 11

u mnie Mortek startuje jako nastolatek (poznaje Olivkę etceteraetcetera).
a Belli nie ma. jest tylko Konstancja bodajże. i ktośtam. no, nie licząc stada duchów co noc.
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2009, 18:15   #9
Akmiss

Reputacja: 13

Ja (a konkretnie jedna moja simka) trochę namieszała w maxisowkich rodzinach. Najpierw rozbiła małżeństwo Landgraabów wychodząć za Ireneusza. Gdy Malcolm stał się nastolatkiem wzięła rozwód z jego ojcem. W między czasie zaprzyjaźniła się z Konstancją Ćwir i podczas jednej z wizyt w jej domu poznała Gwidona (był już emerytem). Aktualnie ma z nim romans i nie wiem czy nie rozbije kolejnego małżeństwa.
stare 13.06.2009, 19:51   #10
Ellie
Guest

a ja namieszalam u hanka goddarta, czy jak mu tam ;p
w kazdym razie zerwal z pauline, za co ona wywalila go z domu, po czym rzucila robote. teraz zyje z oszczednosci, a w razie kryzysu planuje dorobic w spozywczaku ;p
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania