|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
jestem fanką serii The Sims od 7 lat i wolę się zastanowic nad kupnem komputera niz kupic byle co, tak jak mi wcześniej doradzili panowie z pewnej x firmy i mam teraz takiego laptopa jakiego mam. Kwota jaką chcę przeznaczyc to ok 3 tys
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Before System Requirements Lab can analyze this computer you need to give your permission to download an ActiveX or Java Plug-in component called SysReqLab.cab or SRLApplet from Husdawg, LLC. For more information about this component, see below. You may need to disable any Pop-up blocker you are using in order to use this service.
co to znaczy?????????? |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Musisz ściągnąć ActiveX [jest przy flash playerze] albo Javę. ;]
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
czy trójka mi pójdzie??
mam procesor AMD Sempron(tm) 2800+ , MMX, 3DNow, ~1.6 GHz, 1 G RAM, karte graficzną NVIDA GeForce 6600, DirectX 9.0 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Kupiłam dziś ''Trójkę'' mam 960 MB RAM, kartę graficzną GeForce 6100 i jest źle.
Gra się tnie, strasznie długo się wszystko ładuje, a grafika jest do bani. Chyba będę dokupowała RAM i zmieniała kartę, bo tak to pieniądze stracone, bo nie ma żadnej przyjemności z takiej gry... |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
No to teraz ja mam pytanie pójdzie czy nie
??AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2,11 GHz, 1,00GB RAM i grafika GeForce 8500 GT |
|
|
|
#8 | |
|
Reputacja: 20
|
Pójdzie, może nawet na najwyższych.
![]() Edit: chociaż nie, sory, masz trochę mało RAMu. Pograsz na średnich. Cytat:
O ile masz w miarę dobry procesor.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
W sierpniu kupuję sobie nowego laptopa i mam dylemat, bo nie wiem z jakiej firmy komputerowej kupować, w sensie, że asusy, czy h-p itp. niech ktoś mi doradzi skąd najlepsze ;D
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Czy gra mi pójdzie? Tylko nie wiem ja z kartą graficzną bo nie wiem gdzie się szuka tego
Mam Windows XP.
Powiedz TAK transplatologi!!! http://www.powiedztak.allegro.pl/ Powiedz TAK.. tak jak ja! Ja już powiedziałam TAK kupiłam bransoletke W niebie Twoje narządy nie będą Ci już potrzebne.... Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje.... |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|