|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No,cóż znów mam ten sam problem.
Aktualizacje, aktualizacje i jeszcze raz aktualizacje. Nigdzie w internecie nie widać, a raczej nie umiem szukać. Możer by mi ktoś pomógł i wysłał link, bo chcę zainstalować Kariere ,ale bez patcha nie moge. Dziękuję wszystkim za pomoc :** |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
O co chodzi z aktualizacją 1.5.0.006000? Potrzebna jest ona żeby móc zainstalować nowe dodatki ze store. Obecnie mam wersję 4.0.87 i EA download manger mówi mi że mam aktualną wersję gry ale dodatki nie instalują się. Co mam zrobić?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie.
Ostatnia aktualizacja zepsuła mi grę. Jak odinstalować niepotrzebne aktualizacje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hej instaluję WP i się nie chcę zainstalować bo nie zostało to zaaktulizowane próbowałem już wszystkiego robić RA downolad manger tam grę dałem i jak tam instaluję to pisze: zanim zainstalujesz ten produkt wejdź to startu gry the sims 3 i zaaktualizuj swoją wersję. Coś tam zaaktulizowałem i pisze że instalacje tego wymaga instalacji poprzedniej aktualizacji mam już tego dość co robić?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Siemka wszystkim.
Ja też niestety mam problem a mianowicie: Naszła mnie ochota na pogranie w Simsy. No to włączam je i wyskakuje okienko z najnowszą aktualizacją (1.15/2.10/3.6/4.3 czy coś takiego ;p). No to nacisnęłam OK i gra miała zamiar się zaktualizować, ale wyskoczył jakiś błąd. No to mówię sobie "Trudno, pogram ot tak." I zaczęłam grać. Ale w czasie gry, Simsy aktualizowały się nadal ( nie wiem jakim cuudem ;oo ). Kiedy było ok. 15% wyskoczyło okienko, że muszę wyłączyć grę bo aktualizacja się nie uda. No to zapisałam i wyłączyłam Simsy. Gra aktualizowała się dalej... Kiedy skończyła się aktualizacja kliknęłam dwa razy na ikonkę THE SIMS 3: KARIERA, i wyskoczyło coś takiego: http://images41.fotosik.pl/339/8626107eefa8b727med.png Próbowałam odinstalowywać The Sims 3 i The Sims 3: Kariera, ale to nie pomagało... ;// Bardzo proszę o pomoc! ps. Mam The Sims 3 , The Sims 3: Nowoczesny Apartament, The Sims 3: Wymarzone Podróże, The Sims 3: Kariera. Ostatnio edytowane przez kikulowata : 20.09.2010 - 15:01 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hej ,
mam prośbe mógł by ktoś mi zapodać linka do aktualizacji najnowszej . Dzięki.. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Witam,
jestem nowa na tym forum. Piszę, bo mam problem z aktualizacją do wersji 2.10 Mam podstawkę The Sims 3 i Wymarzone podróże. Aktualizuje simsy. Wszystko ładnie pięknie, ale jak chce ja włączyć to wyskakuje mi błąd o treści "Twoja gra podstawowa The Sims 3 jest niezgodna z aktualnym dodatkiem The Sims 3. Zaktualizuj grę w programie startu gry" Problem polega na tym, że już nie ma żadnych aktualizacji. Czy może mi ktoś pomóc? ![]() Dodam, że mam oryginalne simsy, a nie wersje piracką. //Kowalino:Przeniosłem Twój post do tematu przeznaczonego do tego typu problemów. Ostatnio edytowane przez Wielebny : 25.09.2010 - 21:04 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam identyczny problem - wszystkie dotychczasowe aktualizacje przebiegały gładko i bez problemu - a tu nagle po ostatniej komunikat "Twoja podstawowa gra nie jest zgodna z aktualnym dodatkiem the Sims 3.Zainstaluj aktualizację ponownie z programu startu".
Niestety nie mam takiej opcji... Simsy są czyściutki - oryginalne, bez dodatków z netu i modów. Co z tym zrobić do licha? A wogóle to zaczynam się frustrować bo kosztuje ta gra strasznie, zwalnia komputer, grafika średnia ( przynajmniej u mnie) i jeszcze non stop jakieś problemy uh!!! |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Trzeba zaktualizować podstawę. Musisz ściągnąć do niej łatkę 1.15. stąd:
http://www.patches-scrolls.de/sims3.php |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest