|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No coz poszperalam w necie, naprawilam, musialam wywalic hot keye i inne bzdety z the sims. Zainstalowalam na nowo wszystko chodzi. UFFFF. ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez AdeleBlanc : 26.10.2011 - 10:15 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
POMOCY!
Dzisiaj otwieram simsy i na tym "starcie" wyświetla mi się błąd połączenia z EA. Mam zainstalowaną trójkę i po zmroku. Mogę normalnie grać, ale za nic pobierać aktualizacji. Jeśli to jednak było w tamtym temacie, to proszę zamknąć temat - ja po prostu nic nie znalazłam ![]() Z góry dzięki za pomoc
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
czy kolejność aktualizacji ma znaczenie? mam starą wersje gry (1.0.6...) od roku nie uruchamiana. Teraz chciałam reaktywować i trzeba zainstalować aktualizacje, której ja nie moge ściągnąć bo w panelu gry jest info że mam najnowszą wersje...Dodatki oczywiście nie chcą sie zainstalować. Czy można to pobrać jakoś inaczej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
mam problem
![]() ktoś by pomógł ? i czy ten błąd uniemożliwia uruchomienie gry,czy potrzeba jest reinstalarka ? przepraszam,że tyle pytam dzisiaj kupiłam pakiet z store,chciałam zaktualizować grę i efekt jest chyba do przewidzenia p.s mam tylko pliki w formacie sims3pack aha i aktualizację robiłam za pośrednictwem EADM mój najnowszy dodatek to po zmroku edit ostateczny: Problemem aktualizacji okazał się dodatek po zmroku potrzebna była reinstalarka bez ponownego zainstalowania pz,teraz już wszystko działa.
Najprawdopodobniej simblr Ostatnio edytowane przez mily122 : 01.10.2011 - 15:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Witam, jestem nowy na forum.
Zapewne moje pytanie padło na forum już kilka razy ale nie znalazłem dokładnej informacji co z tym problemem zrobić a mianowicie aktualizując grę z wersji 3.6.6 do wersji 3.8.6 wyskakuje komunikat iz znaleziono nieprawidłowy plik. Będzie to wina patcha aktualizującego do wersji 3.8.6 czy jakiegoś wcześniejszego? A może ktoś ma w 100% działający patch aktualizujący do wersji 3.8.6? |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
ech...jak zawsze nigdy simsy nie moga dzialac normalnie....macie jakis pomysl jak mam zainstalowac gre poprawnie?
1. format kompa 2. instalacja podstawki sims3 3. instalacja dodatku wp <zanim sie chce zainstalowac pisze ze gra sprawdzi czy mam zaktualizowana gre ->blad aktualizacji> 4. wchodze do launchera ->gra zaktualizowana wersja 1.0.615.0007 nigdy nie mialam tego bledu przed instalacja dodatku jak to naprawic :/ help |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mam takie pytanie. Czy do instalacji The Sims 3 Zwierzaki będę potrzebowac aktualizacji? Na komputerze, na którym mam simsy chwilowo nie mam Internetu - czy będzie to kolidowac z instalką gry? Zaznaczę, że przy The Sims 3 Po Zmroku miałam ten problem i musiałam zrobic reinstalkę, a potem podłączyc się do sieci, żeby gra się zaaktulizowała. Przy Pokoleniach (też nie miałam połączenia) nie było tego problemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Próbowałam też z wywalaniem... Nie pomogło. Więc aktualizacji nie mam, a mody i tak i tak nie działają...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
hej, mam problem otoz, mam wszystkie czesci sims 3 i teraz probuje zaistalowac zwierzaki i wyskakuje mi blad aktualjizacji, instalacja zostanie przerwana wrrr mody wywalone
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|