|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 19
|
Właśnie gram rodziną Dean, a dokładnie to Jerzy ożenił się i teraz jest na wczasach w Shang Simla w Chinach. Jego żona Bogusława zd. Unufro ma trzeci poziom wizy, więc kupili sobie domek wczasowy, a w domku mają kominek i od przyjazdu Jerzy ma opcję po kliknięciu na niego "Spal coś w pobliżu". Wcześniej tego nie było, a wiem iż jest to cecha dzieci strażaków, ale jego ojciec był "sklepowym", ale matka - Lonnie zginęła w płomieniach. Czy to może mieć z tym związek?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mnie udało się nagrać zabawną sytuację związaną z Mrocznym Kosiarzem
Moja Simka będąc w Parku Centralnym była świadkiem śmierci jednego z mieszkańców miasta i pojawił się nasz Kosiarz. Z racji, że mam dodatek "Wymarzone Podróże" postanowiłam skorzystać z okazji i spróbowałam nauczyć go śpiewać zagraniczne piosenki Usłyszeć Kosiarza śpiewającego francuskie pioseneczki tym swoim niskim głosem - bezcenne ;D
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
heh moja simka bez wzmożonej plodnsci urodzila blizniaki a raz jak mialam wzmozona plodnosc to byly trojaczki
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 19
|
Co do powyższej wypowiedzi i postu Rashes... Wzmożona płodność nie oznacza, że za każdym razem Simka urodzi bliźnięta czy trojaczki. To jest wybierane losowo, owszem ze "wzmożoną płodnością" jest większa szansa na mnogie ciążę. Przykład ode mnie: Moja Simka Madison ma "wzmożoną płodność" była w parze z Jaredem Frio i urodziła mu dwóch chłopców (dwie ciąże), a wcześniej miała i bliźnięta i trojaczki...
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Z tą głową dzieciaka. Też mi się tak zdarzyło jak oglądała telewizje.
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
to ja miałam simkę która miała wzmożoną płodność i jej mąż też i dwa razy pod rząd dwie ciąże urodziła trojaczki za pierwszym razem były to dziewczynki za drugim razem chłopcy
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Guest
|
mój sim padł od zasranego meteorytu.....
i jeszcze strażak że ja niby pożar sam wywołałem....... Cytat:
też tak miałem przez chwile wydawało się śmieszne ale nie chciało przestać zastanawiałem się czy mam dziecko z zespołem downa czy czegoś ![]() ![]() zaplanowałem mu od nowa strój i sie unormowało Cytat:
to chyba nie ma związku moje simy świeżo po stworzeniu jak sie uczyły wynalażczości też miały taką opcję Ostatnio edytowane przez lithium : 21.08.2010 - 15:25 |
||
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
Czytałem na tym forum o magicznych gnomach ,niektórzy chcieli wiedzieć czy można zobaczyć ich zniknięcie.Niektórzy mówili że gdy niewidać poprostu znikają i pojawiają się w innym miejscu ,ale tak naprawdę pojawia się różowa lub fioletowa (niepamientam) mgiełka z małymi gwiazdkami ,która otacza gnoma. Gnom znika. Na miejscu gdzie ma się pojawić znowu tworzy się mgełka i gnom się pojawia.
(Zobaczyłem to na zwykłych gnomach ,niewiem jak znikają inne). |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Abrakadaber znika tak samo. Reszta to niewiem, nie widziałem jeszcze innych gnomów podczas znikania.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
podczas urodzin zmała matka mojego sima i cztery razy zapalił mi się tart piąty raz nie próbowałem
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|