|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
I to jak np. moja simka śpi i ma do pracy to wybieram jej kolejne polecenia, żeby zdążyła zjeść, skorzystać z toalety to nie, pół godziny do pracy, pięć poleceń, a ta będzie spała, a jak ma wolne i wybieram jej następne polecenia i chociażby miała resztkę energii to i tak wstanie, żeby je wykonać. Chamstwo w biały dzień.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
mnie denerwuje jak, jest pożar a simy skaczą i wrzeszczą zamiast gasić ten pożar. Np dzisij moja simka piekła hot-dogi i gril zaczął się palić a ta wrzeszczy i skacze. Albo jak jej koleżanka z pracy się paliła to też tak, zareagowała a zanim zaczęła ją gasić było już, za późno i simka sie spaliła .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Denerwuje mnie strzyżenie żywopłotu, który zarasta co 3 dni ;o !
W 'historiach' był spokój bo krzaki nie zarastały a kwiatków nie trzeba było podlewać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mnie najgorzej wkurza gdy zorganizowałem przyjęcie noworoczne chciałem odpalić fajerwerki bo było już za dziesięć dwunasta a ten zaczął walić łyżką w garnek i drzeć ryja ;d i sylwek się nie udał ;p
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja nie mogę :/ Kręciłem scenę jak simka przechodzi przez pokój, a tu nagle dymek jej wyskakuje, że myśli o wiedzy -_-
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mnie denerwuje wymagana ilość przyjaciół, aby otrzymać awans! Moje simy mają coś innego do roboty, a nie w kółko opowiadać dowcipy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja się zawsze denerwuje, kiedy zamiast dziewczynki urodzi się chłopak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Denerwuje mnie to jak nie zauważę i sim zje coś i nie posprząta,albo zamówi pizzę ,ale nie zje do końca i później muchy latają i ten sim śmierdzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]()
Oj ja też z tym tv nie wytrzymuję. Sim się skarży że jak śpi to mu tv przeszkadza włączone. To wyłączam. Przychodzi drugi sim i sobie włącza znowu, tamten się avanturuje a ten tak w kółko włącza ten televizor!
Cytat:
to też mnie wkurza, kwiczą i skaczą i się głupio gapią na ten pożar a nie chcą gasić. Ostatnio edytowane przez Liv : 22.09.2010 - 19:24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
u mnie jest tak dziecko ryczy bo trzeba je przewinąc a baba (czyli moja simka) ogląda se tv! albo każe cwiczyc to ona troche poćwiczy i idzie na kompa!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|