|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A mnie denerwuje tak:
Ktoś już wspomniał że jak mam basen połączony z domem to simka często jak idzie odebrać pocztę to idzie na około basenu - drugie to że idzie np. do skrzynki na listy to potrafi przejść przez furtkę ale jak wraca to na około od podjazdu z samochodem i to robią zawsze wszyscy simowie a dziecko nawet wychodzi na około. - zostawianie dziecka na podłodze - albo cokolwiek bym nie dała to często ona z tego rezygnuje i rzuca piłką |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
- zostawianie czegokolwiek na podłodze - no ludzie xd'
- kładzenie poczty na stoliku w altance który jest dość daleko od skrzynki - zostawianie włączonego komputera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Lista złośnic i zażaleń:
1. Oczywiście opiekunka! Przyciągam bliźniaki ( bez kodów ) jak magnes. Ona birze jednego, karmi, kładzie na podłodze, drugiego to samo. A POTEM ZADOWOLONA SPRZĄTA DOM A DZIECI MI ŚPIĄ NA PODŁODZE! 2.Spóźnianie się na randki. Moja simka do samochodu nie dojdzie a ma komunikat " No gdzie ty się włóczysz"! 3. Bekanie i gazy. Ja nie pojmuję jak oni mogą to robić i jeszcze się z tego śmiać!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 26
|
![]()
Ha, moja Simka nauczona zabezpieczeń przeciwpożarowych też panikowała. Tak mnie to wkurzyło, że aż ją zabiłam. Bekanie i gazy też są denerwujące, ale z jakiegoś powodu większość moich Simów tego nie robi. Jeśli chodzi o kładzenie wyjętych ze skrzynki rachunków - jedni Simowie zostawiają je na ziemi zaraz obok skrzynki, inni - idą do domu, żeby położyć je na jakimś stoliku. Ale tym drugim zwykle "kasuję" tą czynność i nakazuję natychmiast zapłacić. Jeśli chodzi o opiekunki do dziecka - już ze trzy czy cztery zwolniłam za nieodpowiedzialne zachowanie.
Co do przewijania - cóż, zwykle niestety trzeba do tego Simów zmuszać... Z drugiej strony, gdyby Simowie zawsze robili to, co należy, co my - gracze - mielibyśmy tam do roboty? Aha, łatki chyba eliminują sporo wymienionych tutaj błędów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mnie wkurza to że (nawet jak niemowlę/małe dziecko nie są głodne) matka ciągle pędzi do nich, budzi je, i daje jeść. Przez to roi się od butelek w kuchni a nikt tego nie sprząta.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mnie wnerwia to że małe dzieci bez przerwy grzebią w kiblu ;/ Potem cała podłoga w łazience jest w kałużach, moim Simom oczywiście nie chce się sprzątać. I jeszcze wkurza mnie taka potrzeba jak wystrój.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
- włączony komputer. Strasznie irytuje, kiedy sim chce iść spać, a nie może, bo zostawił włączony komputer. To samo tyczy się telewizora.
- wieczne zatykanie się toalety >.< - Mortimer przychodzący podczas obserwacji nieba przez teleskop...
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
• pożary: nienawidzę, gdy coś mi się paali!
• złodziej, komornik: najczęściej zabierają wartościowe i potrzebne rzeczy... • szkoła, krótkie dni: czas za szybko leci. Dzieci wracają ze szkoły, odrobią pracę domową i już jest 19! A potem wiecznie zmęczone, nic nie można nimi robić, bo SZKOŁA! -.-
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
denerwuje mnie przewracanie koszy na śmieci i jak nikczemny szarlatan próbuje zabrać simoleony.
Ostatnio edytowane przez Rarytasek : 19.03.2011 - 16:49 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Najbardziej denerwuje mnie zostawianie czegoś na podłodze i brak możliwości ustawianie elementów z trybu kupowania pod skosem.
Liv edit: a o kodach słyszałeś? Ostatnio edytowane przez Liv : 19.03.2011 - 09:02 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|