|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Przed chwilą grając sobie przypomniałam-kiedy Simy śpią i pada śnieg to muszą wstać żeby popatrzeć jak śnieg pada.Strasznie mnie to ostatnio irytuje
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mnie wkurza taki moment.
Gra studenką w akademiku i tam są inni studenci. Wkurze mnie to gdy jeden ze studentów wyciąga pracę domowa i odrabia, przerywa wyciąga następną pracę i znów przerywa i tak w kólku i wszedzie gdzie nie popatrzę to niedokończona prace domowe prze ten bałagan muszę je usuwać kodemj |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tak mnie też ostatnio to wkurza.Wkurzają mnie simy których zatrudnię do pracy i przydziele im pracę "sprzedawcy" a oni zamiast namawiać do kupowania to namawiają jednak ze skutkiem negatywnym i tracę gwiazdki.;/
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mnie wkurza to że gdy np. moja simka siedzi z narzeczonym na kanapie to jak klikne ,,obejmij " to wyłącza TV. Wkurza mnie też to że kiedy im się nudzi to żrąą...
--------------------------------------------------------------- Ja w TS 3 zrobiłam żula xD |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mnie dzisiaj wkurzyło to ,że...
Moja córka postanowiła uciec z domu,dobra ,koleżanka podjechała po nią około pierwszej i udało się!Uciekły! Chciałam ,żeby było bardziej realistycznie ,więc po 20 simowych minutach zadzwoniłam na policję,ale gdy simka rozmawiała z policją przez telefon moja córka wróciła,a ja musiałam zapłacić karę!! PS.Córki nie odwiozła policja!Nie wiadomo skąd pojawiła się sama! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mnie wkurza w cw te telefony i jak sąsiedzi wyciągają niemowlaki z kojca i kladą na ziemii
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
@up:
jest przecież opcja 'pozegnaj sie' ![]() Mnie denerwuja opiekunki. laza po tym domu zamiast sie dzieckiem zająć...
![]() |
#9 |
|
![]()
Najbardziej denerwuje mnie to, że jak przenosi się dom z rodziną do skrzyni rodzin to ta rodzina traci wszystkie znajomości w tym powiązania rodzinne z innymi rodzinami, a do tego ich drzewo genealogiczne jest takie "zamrożone" ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
mnie denerwuje jak są niemowlęta i simy ciągle chodzą po butelkę, nawet jak dzieci nie są głodne. potem wszędzie są butelki.
i jeszcze to że ciągle grają w SSX ![]() Ostatnio edytowane przez treys : 06.03.2010 - 11:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|