|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dla dwójki były ubrania które modyfikowały "rozmiary". Faceci mogli mieć taaakie mięśnie a kobitki taaakie piersi. Nadal szukam jakiś skórek, na razie mam podobne do tych które podawała Helena. tylko bez dolnych partii.
A ja mam może dziwne pytanie, ale te screeny nie są z łazienki. W dwójce można było w każdej chwili kazać im się rozebrać, w trójce nie znalazłam jakoś takiej możliwości, więc jak....? Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 16.08.2009 - 16:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
@up : czy to nie jest przypadkiem jej strój kąpielowy ;] ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Noemi - to piżama
![]() anie_1981 - zdjęcia zrobiłam podczas planowania stroju. absinth - fakt, to jest tochę bezsensu, ale mnie to nie przeszkadza ![]() Ostatnio edytowane przez Samantha : 16.08.2009 - 19:28 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
No to, że podczas planowania stroju to widzę, ale skąd masz taki strój, żeby nie było góry? Do dwójki zrobienie czegoś takiego to był pryszcz, ale w trójce....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
pidżama*
tadts |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A jak to jest z tymi ubraniami, czy one zastępują oryginalne ubrania? A co jeśli jakiś ciuch przestanie się nam podobać, można go od tak skasować?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
a ciuchami do TS3?
jest tak jak w dwójce. tj. one nie zastępują, one są 'osobne' żtp. a skasować... musiałabyś przetrzepać wszystko i ryzykować, że usuniesz nie to, co trzeba :p chyba, że czegoś nie wiem ]możliwe] ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Z nimi to jest przechlapane . Wie ktoś jak zainstlować łatkę ?
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Usuń wszystkie mody i hacki, plik resource, i wszelkie dodatkowe pliki jakie wymagały mody. Uruchom ponownie komputer i spróbuj zainstalować łatkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|