|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mnie tam się podoba. Szczerze mówiąc, nie lubię tworzyć idealnych simów.. (idealny nos, kości policzkowe, oczy usta). Lubię tworzyć Simy hmmm... realne. Dlatego też, często gęsto robię np. Simkę z pozoru przeciętną ale np. o pięknych oczach, bądź ustach itp...
No dobra, przechodzę do rzeczy. Simka bardzo mi się podoba, super prezentacja. Duży plus (właściwie prezentacja stanowi podstawię i esencję.) Rzeczywiście oczy i usta przykuwają uwagę i o to chyba chodzi! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
aniołku, powinnam umieścić Cię na liście płac za te ciepłe słowa, dziękuję
![]() Nie, sim może posłuży mi jeszcze w następnej prezentacji, tylko lekko zmieniony, chyba, że wykorzystam starego Medarda, zobaczę, na razie kolekcjonuje dodatki na następną prezentację, simka już gotowa. alexiel- no ja mówiłam już na początku, że nie dążę do idealności i realizmu, cieszę się, że zwracasz na to uwagę;] No i oficajlne aniołek, figa, czarnula, alexiel dziękuje za komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
simka super!
bardzo mi sie podoba + swietne zdjecia. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
dawaj ja do sciagnecia! daaawaj!
boska. |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nie mam za bardzo jak dać tych simek do ściągnięcia, raz, że są tu płatne dodatki, dwa, nawet już nie pamiętam co jest z czego
![]() Dobra, może jeszcze dziś uda mi się wrzucić nową simkę, jeśli nie to jutro, dziękuje Wam serdecznie za komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kolejna praca- Aretuza(ot, z mitologii greckiej)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do komentowana ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Kurcze, nie widać za dobrze twarzy. Znowu za szerokie nozdrza i górna część nosa, ta między oczami, nie wiem jak to się tam nazywa. Za jasna szminka i trochę zbyt ciemna karnacja, która mi się nie podoba.
|
![]() |
#8 |
|
![]()
No właśnie wiem, ale już nawet nie znalazłam siły ani chęci na ponowne odpalanie gry, a karnacja jest jaśniejsza, w sumie to wina kontrastu, ale dziękuje Irys;p
No dobra, wszyscy już zapomnieli o mnie;p |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
To ja ocenię
![]() Simka z deczka wygląda na taką maksisowską. Jakoś nie wpada w mój gust, jedynie spodobało mi się otoczenie. Bardzo ładne! ![]() Czekam na dalsze prace. Pozdrawiam.
#10 |
|
![]()
Simka ładna,ale trochę taka ...za bardzo barbie przypominająca?
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|