|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja narazie nie mam Gwiazdy!!!!! Zbieram na kompa, i może prędzej przegram. Nie wim. Ale jush pragnę Gwiazdy!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie martw się niedługo zdobędziesz kilka gwiazdek :wink:
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kto podpowie jak zdobywa się nagrody :?: :?: :?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mucio bez wulgaryzmów, prosze :wink:
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
jestem tu nowa ale czytalam wiele tematów na tym forum bardzo bym chciała mieć simsy superstar wiecie jak można sciagnąć grę z internetu??????
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Pamietam kiedys mialam taki programik (prymitywny) ze wlasnie sie umieszczalo zdjatka a potem na forum itd.Jak nazywal sie ten program?Jak umiescic zdjatka na serv (przez jaki program?)?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja już mam 5 gwiazdek i kolekcję nagród. Oto ona: Dwie nagrody SIMMY, 3 miejsce w świecie aktorstfa filmowego, 1 miejsce w świecie aktorstwa filmowego, 1 miejsce w świecie muzyki. Ktoś tu się pytał, jak zdobyć nagrody. Otóż to jest tak: Musisz kilka razy np: grać w filmie
aby zdobyć nagrodę, oczywiście, podczas grania reżyserowi to musi się podobać! Jak ja mam 5 gwiazdek to taka piękna limuzyna po mnie przyjeżdża. Początkującym mogę zdracić kilka tajemnic na prywatnych, to ten przycisk PW. Tam zdradzę trochę (nie wszystko) jak być sławnym! Teraz (w simsach) w tych nowych gazetach jestem na pierwszym miejscu jako gwiazda!!!! :lol: |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jak mieć własny rysuneczek? Przy tych postach obok? Nazywacie to enemblantem czy czymś...!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hej, Cornelcia, jak twoje wrażenia??? Chodzi mi oto, że ściągnęłaś meble, bo takich jak są na screenach nie ma u mnie 8) .
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
The Sims 2 Własny Biznes - Wrażenia z Gry | trashy | The Sims 2: Uwagi na temat gry | 174 | 18.04.2006 15:02 |
Porlbem z plikiem "The Sims 2 package" | anonim | The Sims 2: Problemy z grą | 5 | 01.12.2005 13:50 |