|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Świetne macie te swoje rodzinki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czasami zapis jest po prostu za stary... Ja tak miałam z Sunset Valley, udało mi się ludzi uratować, dzięki modowi NRaas Porter, po prostu przeniosłam całe miasto ludzi do nowej wersji SV. Ale gdyby nie ten mod już bym SV nie miała... No i gdyby nie moja skrupulatność. Staram się mieć kopie zapasowe zapisów w innym miejscu na dysku. Nie raz i nie dwa, to uratowało moim Simom życie... Jeśli mogę coś poradzić, to NRaas Master Controller, klikasz na Ratusz i wybierasz Miasto\Resetuj wszystko. Robisz to na pauzie i to może długo trwać. Jak skończy, to bez ruszania czasu próbujesz grę zapisać, najlepiej przez zapisz jako i wpisujesz jakąś inną nazwę. Potem ładujesz ten zapis od nowa. Powinno być chociaż trochę lepiej. Przydałby się też NRaas Overwatch i może NRaas ErrorTrap. No i wiem, nie wszyscy lubią mody, z różnych powodów. Jedni uważają, że to do reszty zepsuje grę, a inni chcą grać "czysto"... OK, szanuję takie stanowisko, każdy gra tak jak lubi, ale... ta gra ma tyle niedoróbek, że czasem tylko mod może ją "naprawić"...
No a żeby nie było off-topu... Kolejna część Bardów! ![]() Ojej... Chyba Daniel będzie miał siostrzyczkę... ![]() ![]() Daniel z Fredem, czyli tatą. ![]() Rodzice wypróbowują ślizgawkę wodną. Jakoś nie wierzą nalepce "Posiada atest instytutu matki i dziecka" ![]() ![]() ![]() ![]() Eric i Natalia chociaż starzy, nadal są w sobie zakochani na maksa... ![]() ![]() ![]() No i wykrakałam, Ginger jest w ciąży! ![]() Ale nie zaniedbuje synka. ![]() ![]() Najwierniejsza fanka Freda... ![]() Bąbelki!!!! ![]() ![]() ![]() Gramy w rzutki... Kolejność osób: Ginger, Eric, Natalia, Fred... ![]() ![]() ![]() ![]() -A masz! To za... eghm... coś wymyślę, ale na pewno coś wywinąłeś! ![]() -Podnosisz poduszkę na ojca swoich dzieci!? ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 10.10.2011 - 22:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
~`Ciąg dalszy rodziny Betanek,Sobotka,Pinezka,Dąbek i Walendziak~`
Julek na rączkach u mamusi ![]() ![]() Malutki próbuje stawiać kroczki ![]() W ich rodzinie niestety stała się tragedia( nie mogłam sobie tego wybaczyć) kazałam Julianowi naprawiać zmywarkę i poraził go prąd, niestety umarł ![]() ![]() ![]() Berenika nie mogła sobie poradzić ze śmiercią ukochanego przecież tak niedawno brali ślub ![]() ![]() Mały Oluś nie rozumiał że na zawsze stracił swojego tatusia ![]() Berenika jednak miała dla kogo żyć, mały Oluś najwspanialsza pamiątka jaką mógł po sobie pozostawić Julek. ![]() Berenika wątpiła i nie miała pomysłu jak dalej potoczy się ich życie ![]() Tymczasem u Dąbków niespodziewanie na świat przyszła nowa kruszynka Laura ![]() A Izabelka znacząco podrosła ![]() ![]() ![]() W międzyczasie okazało się że Martunia jest w ciąży, spodziewała się dziewczynki ![]() ![]() Olek podrósł i nadal pomagał mamie, bardzo ją kochał tylko ona mu została ; wspólna rozmowa.. ![]() ![]() " Nie Martw się Mamusiu, zawsze będziemy razem ![]() ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 11.10.2011 - 10:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Saheli019, nie cierpią na brak wrażeń
![]() Horsez, szkoda faceta. Żona mogła go jeszcze trochę podręczyć, no nie wiem, znowu zajść w ciążę... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Kasia440 - czyli wszystko zostało w rodzinie
![]() ![]() anie_1981 - ja też nie lubię jak moim simom dzieje się krzywda ![]() ![]() ![]() Horsez - oh nie ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle to skąd macie takie koszyki przy narodzinach?
![]() |
#6 |
|
![]()
Koszyki są gdy rodzą się trojaki. Zazwyczaj Simka idzie rodzić do szpitala i idzie z nią jej facet. Tak więc jak są bliźniaki to jeden rodzic niesie jednego, a drugi drugiego dzieciaka. Ale jak są trojaki, to gra daje koszyczek na dzieci. Ciekawi mnie co by było, gdyby Simka mieszkała sama i urodziła bliźniaki w szpitalu, też by dostała koszyk...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Znowu reinstalujesz ? Matko Boska
A ja już nie mam mojej rodziny ponieważ mój idiotyczny braciszek(małpa jedna) robił mi coś z dyskiem no i wszystko poszło musiałam jeszcze raz instalować simsy.Ale mam nową fajniejszą rodzinkę a mam takie pytanko jak ustawić żeby była lepsza jakość zdjęć ? A mi jeszcze małpka żadnych problemów nie sprawiła na razie ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja wolę instalować mody ręcznie, bo wbrew obiegowej opinii, to wcale nie jest trudne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |