|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc to znów ja. Dawno nie grałam, a jak dzisiaj usiadłam, to narobiłam zdjęć na dwa posty, haha. Wasze rodzinki są śliczne, słodkie i co nie tylko. I koocham Wasze zwierzaki, serio. ; )
No a co do Shane'a i Steve.. Na początku pograłam trochę facetem, ale stwierdziłam, że u Steve ciekawiej, więc nią grałam dłuższy czas. Więc oczywiście od razu poleciałam nią do Shane, bo nie wiem czy każdy się domyślił, postanowiłam ich zeswatać. Wszystko szło ok: masaże, patrzenie w oczy, szepty, no i pierszy pocałunek. ![]() ![]() ![]() Okazało się, że podczas mojej gry Shanem Steve zaczęła chodzić z jakimś facetem, którego nie znam! Zyskała status oszustka, co mnie bardzo zasmuciło i postanowiłam od razu z tamtym zerwać. Oj, ładnie na nią nakrzyczał przy spotkaniu.. Ale ja to ja, i musiałam coś namieszać , więc wsadziłam ich do jednego łóżka. Wiadomo, czym się skończyło.. ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak szybko się opamiętałam, i z rana Steve zerwała z tym facetem. ![]() ![]() Od razu kazałam jej biec do Shane'a i się z nim pogodzić.. Co też skończyło się w łóżku! : o ![]() ![]() ![]() A potem nagle Steve zaczęła dostawać mdłości.. W sekrecie (haha, jakby nikt nie wiedział od czego są mdłości) powiem Wam, że Steve jest w ciąży. Pytanie tylko,z kim? ;> ![]() +bonus Nie ma to jak dostać brzuszka na ulicy i w piżamie! : ) ![]() Dziękuję bardzo, miłego wieczoru. : ) -Stephenowa.
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Witam Was Serdecznie
Jak wiecie rodzina którą grałam od 3 miesiecy poszła w niepamięć, a więc postanowiłam założyć nową rodzinę. Przedstawiam Wam trójkę przyjaciół : Joasię, Olka i Daniela. Po studiach gdzie wszyscy się poznali postanowili razem zamieszkać. ![]() ![]() I od lewej Daniel, Joaśka, i Olek ![]() Już na studiach Daniel czuł coś do Joasi, teraz gdy zamieszkali razem mógł wykazywać to coraz mocniej,a dziewczyna równie zakochana nie prostestowała ![]() ![]() A tutaj Parapetówka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daniel swojej ukochanej dał kwiatuszki ![]() Olek odsypia po imprezce ![]() Na drugi dzień Joasia spotkała się ze swoją przyjaciółką Dorotą ![]() Dziewczyna żaliła się jej że nikogo nie ma, wtedy Joasia wpadła na pomysł zapoznania jej z Olkiem , który defaacto był samotny ![]() Dziewczyna opowiedziała o pomyśle swojemu chłopakowi, który twierdził że Dorota napewno spodoba się przyjacielowi ![]() Kilka dni później Dorota zjawiła się u nich w domu, Joasia i Daniel poszli do kina żeby zostawić Olkowi pustą chatę, a on świetnie korzystał z tej okazji. ![]() Jednak Dorota nie chciała się z niczym spieszyć, dała chłopakowi do zrozumienia ze wszystko dzieje się za szybko, choć ona sama została postrzelona strzałą amora. ![]() Kiedy Dorota wyszła Olek poczuł że " dał ciała". ![]() Jednak dziewczyna nie umiała się na niego długo gniewać już następnego wieczoru wyjawiła mu swoją miłość i obdarzyła go czułym pocałunkiem ![]() ![]() ![]() Kilka tygodni później Joasia poczuła mdłości miała obawy co do ciąży ![]() A tu Olek i jego sexy piżamka, robimy goferki ![]() ![]() Aaa.. zadzwonimy do mojej kobiety Dorotki, wybierzemy się na basen! ![]() A wy jeszcze w ubraniach? Rozbierać się ale już! ![]() Olek twierdził że Dorotka w bikini wpływa należycie dobrze, na jego psychikę ![]() ![]() Kilka miesięcy później Dorota zamieszkała w domu razem z przyjaciółmi. Któregoś dnia Olek zaprosił ją na kolację ![]() ![]() Ukląkł i oświadczył się jej, to było piękne( sama się wzruszyłam) ![]() ![]() ![]() Dorotka oczywiście powiedziała magiczne "Tak" . ![]() Wkrótce okazało się że Joasia jest w ciąży, wszyscy bardzo się cieszyli również Daniel ![]() ![]() ![]() ciag dalszy nastąpi.. Ostatnio edytowane przez Horsez : 20.11.2011 - 08:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Kurcze, ale macie zajefajne rodziny i ich historie
![]() Kaori Tanimoto mloda dziewczyna, ktora odziedziczyla majatek po zmarlym przybranym ojcu. Zamieszkuje w jedynym wybudowanym luksusowym apartamencie w Appalosa. Nie jest zbyt towarzyska, ze wzgledu na smutna przeszlosc...duzo osob spiskowalo i dokuczalo Kaori przez majatek, ktory dostala po ojcu <nawet go nie znala, bo zostala adoptowana>. Nie miala prawdziwej rodziny, wiec opuscila przeludnione Bridgeport i zostala tutaj. ![]() Ech nawet winda robi Kaori na zlosc... ![]() Kaori mala duzo pieniedzy, ale nie obchodzilo ja to...majac za duzo wolnego czasu postanowila nauczyc sie rzezbic...jej 1sza rzezba. ![]() Czas przyrzadzic jedzenie...szczerze moglaby zatrudnij lokaja, ale nie chciala by jakas obca osoba walesala jej sie po mieszkaniu i ja draznila. Wolala spokoj od simow. ![]() Przynajmniej nauczy sie gotowac... ![]() Nudne mycie zebow...ech co za zycie... ![]() I zwykly dzien znowu minal, zostawiajac za soba...nic ciekawego. ![]() Przed kinem w miescie poznala sasiadke, ciezarna kobiete, ktora...nie lubi dzieci....hehe...przynajmniej mogla z kims ponarzekac. ![]() Kaori wylegujac sie samotnie w jacuzzi w apartamencie <rzadko kto przychodzi do budynku, bo jest dobrze strzezony i malo kto chce przychodzic do takiego ekskluzywnego miejsca z sasiadow...> ![]() No i zlodzieja juz pokusilo bogactwo, ale nic z tego... ![]() Nastepnego ranka Kaori poszla odwiedzic miejscowa silownie... ![]() ![]() Poznym wieczorem, gdy wrocila z silki postanowila, ze napije sie drinka... ![]() W miescie tylko slyszy jak ludzie zazdroszcza Kaori majatku, wspanialego mieszkania i bezstresowego zycia...ale niby majac to wszystko Kaori....nie czula sie szczesliwa. ![]() Czy stanie sie cos co odmieni jej zycie? Czy spotka ja szczescie? ![]() Bonus: Jeeee moj 1szy dziki zwierz ktoremu fotke zrobilam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
eyvee Kaori jest śliczna
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Eyvee - Kaori jest mega śliczna ! Czekam na dalsze losy.
![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Zgodzę się, że Kaori jest baardzo ładna. : ) Ma śliczne, duże oczy. Ee tam, jestem pewna że się z kimś pozaprzyjaźnia, w końcu. : )
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Rodzina Martinez z Appaloosa Plains...
Kontynuuję losy rodziny Martinez. Nic ciekawego się w sumie nie dzieje, ot takie "życie codzienne"... Na poniższym zdjęciu, Huan bawi się z Mayą... ![]() Wiktor wyrzeźbił w lodzie fontannę... Baardzo mi się spodobała, ale szybko się roztopiła ![]() ![]() A tutaj już Huan, jako nastolatek, z siostrą, Lolitą... ![]() I chłopak przy pinballu... ![]() Rozbawił mnie ten dzieciak, zamiast iść do szkoły, usiadł przed nią na bruku i zaczął odrabiać lekcje... ![]() ![]() ![]() Lolita na koniku morskim. ![]() ![]() Kometa i Maya piją z małej sadzawki, którą wykopałam, podoba mi się ten zakątek. ![]() Huan stroi miny do tarczy z rzutkami ![]() ![]() Lolita i klocki. ![]() Wiktor, Berenika i romantyczny wieczór w piwnicy ![]() ![]() ![]() Huan odrabia lekcje. ![]() Jak ja kocham ta grę... ![]() ![]() ![]() ![]() Kazałam Janinie wykąpać Mayę, a ona akurat była w basenie. Służąca zamiast zawołać psa, wskoczyła do basenu... ![]() ![]() ![]() Wiktor i Berenika oglądają gwiazdy... ![]() A Maya śpi na wygodnej kanapie... ![]() Koniki są słodkie! ![]() ![]() Huan miał pojechać na studniówkę limuzyną, ale w wyniku jakiegoś buga nie mógł do niej wsiąść. Musiał polecieć Gackiem... ![]() ![]() Lolita stała się dzieckiem z podstawówki... To bardzo kowbojska dziewczynka ![]() ![]() Zdjęcie Huana ze studniówki... Nie został królem balu... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
anie, daś mi tiom śfojom lodzinke na gielde, ploosse...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|