|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
@vamipresoul, super się to czyta, naprawdę. I mam nadzieję, że będziesz kontynuować losy Eris.
I czy zdradzisz mi skąd masz jej fryzurkę? edit: kolejne fotki ![]() Po oświadczynach Bridget zaczęła planować wieczorek panieński Zaprosiła kilku znajomych, zjawił się także tancerz. ![]() ![]() ![]() ![]() Impreza się skończyła. Na drugi dzień przyszła panna młoda nie miała wielkiego kaca. Mimo nieprzespanej nocy wybrała się na przejażdżkę na koniu To ją zawsze relaksowało.![]() ![]() Po leniwie spędzonym dniu Bridget dostałą telefon od narzeczonego. Mieli się potkać na plaży. Bridget udała się tam pędem ![]() Kiedy przybyła na parcele ujrzała swojego ukochanego pod łukiem ślubnym ![]() Pobrali się. ![]() C.D.N Niestety muszę ich przeprowadzić na inną parcelę, ponieważ ta jest jakaś zbugowana, ale następna część zdjęć będzie jeszcze ze starego i z nowego domu
Ostatnio edytowane przez Spectrum : 24.11.2011 - 07:55 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
@quesper: dziękuje za wyróżnienie
cieszę się, że ci się podoba.@Einarr: dziękuje bardzo za kolejny miły komentarz. Z pewnością będę kontynuować jej losy a fryzurkę mam chyba z peggyzone, ale nie jestem pewna czy jest płatna czy za free. Możesz też poszukać tej fryzurki tutaj- http://mybluebookblog.blogspot.com/ , bo dam sobie rękę uciąć, że ją tutaj znajdziesz.
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ok, to teraz moja kolej na zdjecia
![]() Rodzina Tanimoto: No tak, Kaori byla bezwgledna ;p Steven musial jej pomagac sprzatac xD ![]() Tutaj Kaori z malym Tomoya. ![]() Wspolne cwiczenia rozciagajace ;] ![]() Steven nie chcial byc gorszy ;] Tez dbal o swojego ukochanego syna. ![]() "Skarbie...nie mialbys moze ochoty na male... "![]() Masaz pleckow - Steven za duzo cwiczyl i byl pozniej caly polamany ;p ![]() A tutaj romantyczny wieczor w jacuzzi ...zazdroszcze im ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
ooo, małe małe, a potem następny dzidziuś?
![]() Cudowna simka, ja może jutro wstawie coś z mojej rodzinki
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
jak ja lubie rodzinę Kaori&Steven (+dziecko), czekam na dalsze losy...
|
|
|
#6 |
|
|
Ja skupię się prawie wyłącznie na historii mojej hodowli.
Na początek krajobraz AP, w którym mieszka Sarah Brandon-Fox. Według mnie to najbardziej urokliwe miasteczko w TS3. ![]() A teraz champion- Hades van de Copper, który niestety już nie żyje. To był mój pierwszy konik adoptowany od sąsiadów. Prawdziwy champion skoków, biegów i wyścigów. Zdobył ponad 13 mistrzostw międzynarodowych i zaawansowanych, zarabiając w sumie ponad 30 tys. simoleonów. Dzięki niemu moja Simka zyskała najlepsze źrebaki, których początkowe umiejętności w skokach i wyścigach wynosiły od 8 do 10 pkt, a ich wartość ok. 6tys. ![]() A oto mój nowy źrebak. To już przedstawiciel 3 pokolenia w mojej hodowli. Jest wnukiem Hadesa i synem Mistic Lady (niestety na zdjęciu widać jej tylko nogi)- mistrzyni w skokach, oraz jednorożca Kartridża. Pierwszy źrebak z rogiem, który pochodzi od mieszanych rodziców. ![]() Sarah to miłośniczka koni. Od lat pracuje w Karierze: Koniarz, osiągając wszystkie awanse. Wygrała ponad 50 różnych zawodów gł. z Hadesem i Mistic Lady. ![]() Mam nadzieję, że zdjęcia się spodobały. Wkrótce zamieszczę ciąg dalszy ...
|
|
|
#7 |
|
|
Macie ładne zdjęcia, koniki cudne. Ciąg dalszy moich zmagań...
Rodzina Martinez z Appaloosa Plains... Moje "zmagania" z grą zaczynają mnie doprowadzać do szewskiej pasji, na chwilę obecną gra się tnie słabiej, ale za to znowu się wyłącza... Ja już nie wiem co mam robić z tą grą... Jak znowu trzeba będzie ich przenosić do nowej wersji AP, to już chyba z tej wiochy i tych ludzi zrezygnuję... Oczywiście musiałam porobić zdjęcia Komecie, sobą bym nie była ![]() ![]() A tutaj moja klacz... chyba próbuje się utopić! Słońce ty moje, nie wkłada się całego pyszczka do wody! ![]() ![]() Berenika maluje ładny obraz, gdy skończy to go gdzieś powieszę. Lolita na koniku morskim... ![]() I znowu kometa... Mam teraz tą fotkę na pulpicie w kompie ![]() ![]() Lolita bawi się w wannie. ![]() Wiktor i Berenika planowali wspólne baraszkowanie w jacuzzi, ale je zepsuli... ![]() ![]() No i Janinka ma robotę... ![]() ![]() Za to potem może sobie wypocząć... ![]() Wiktor na Aquino... ![]() Berenika maluje kolejny ciekawy obraz... ![]() Janinka jedzie do sklepu na moim ulubionym motorku... ![]() Musi kupić marchewki, sztuk: 50. Dlaczego aż 50? Bo moje konie, jedzą jak... jak konie! ![]() ![]() Martinezi vs XBox ![]() Janinka medytuje... Niestety muszę ją czymś zajmować, bo Twallan zabrał najnowszemu Master Controller'owi opcję wyłączania wolnej woli poszczególnym osobom. ![]() Lolita jest już nastolatką, podobają mi się jej oczy.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Super rodzinki
Fajnie, że ten temat się ożywił. Dzisiaj pograłem moja rodzinką i jutro wstawię dużo zdjęć, bo już przeprowadziłem Howardów do nowego rancha. |
|
|
|
#9 |
|
|
Eyvee i anie, Wasze rodzinki są zajefajne
Ja narazie przerywam losy mojej, i zacznę losy rodziny Brucknell jutro albo jeszcze dzisiaj. Einarr, Czekam na zdjęcia ;D
|
|
|
|
#10 |
|
|
Jak tak patrzę na zdjęcie tej mojej Lolity, to chyba faktycznie poprawili grafikę oczu Simów. Teraz się troszkę błyszczą, a przed Zwierzakami były tak sztucznie namalowane, jak na lalkach Barbie...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|