|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dalsze losy rodziny Howard.
Bridget i Booker ( jej mąż ![]() ![]() Bridget zaszła w ciąże! ![]() Mimo swojego stanu, starała się zajmować swoimi końmi. ![]() Zdjęcia koników. ![]() Booker trudnił się w karierze politycznej. Często ćwiczył przemowy przed lustrem ![]() ![]() Pewnego dnia zobaczyłem w parku siostrę Bridget, Mari. Okazuje się, że chyba wróciła do swojego byłego... ![]() Bridget przez okres swojej ciąży chodziła do spa na masaże. Lubiła się odprężyć. ![]() I nie wiem czy to pisałem, ale klacz o imieniu Ratata( przypomniałem sobię jej imię) oczekiwałą źrebaka. Urodziła się Padawanka (imię wygenerowała gra). Słodki źrebaczek. ![]() ![]() ![]() ![]() Po pracy Booker zaprosił Bridget do knajpki. Bawili się świetnie. ![]() Ciężarna znalazła nawet energię na szalony taniec xd ![]() Ale pod wpływem wysiłku fizycznego odeszły jej wody... Wybuchła panika. ![]() ![]() C.D.N |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodziny macie super
![]() ![]() ![]() A teraz moja kolej ![]() ![]() Postanowiłam zrobić drzewo genealogiczne żebyście się mogli połapać ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik To drzewo genealogiczne Newtonów (aktualne w grze, na zdjęciach tu nie ma jeszcze wszystkich przedstawionych). Kto chce może sobie zrzucić i powiększyć ![]() ![]() Pamiętacie Amandę? (córka Shine i Eltona, żona Conora). Malarstwo miała we krwi, babcia Nadia była zawodową malarką, Amanda też postanowiła pójść w tym kierunku ![]() ![]() Jak widać na wszystkich przyjdzie kiedyś koniec... Shine umiera kilka dni po swoim mężu Eltonie... ![]() I stało się. Shine spogląda na córkę zza światów ![]() ![]() Shine prosi kosiarza żeby ją zostawił, żeby mogła zająć się dziećmi... ![]() Kosiarz machnął kosą i Shine odeszła na zawsze ![]() ![]() Dla Amandy to był cios. Straciła oboje rodziców w tak krótkim czasie... Dobrze, że ma oparcie w Conorze. ![]() Cmentarz. Rodzina Newton. Nadia i Kai oraz Shine i Elton. ![]() Na Dylana i Krissy (brata Shine) też przyszedł koniec. ![]() Kosiarz zbierał tego wieczoru żniwo... Katherina z mężem Danielem byli świadkami śmierci rodziców. ![]() Kosiarz miał zły humor. Dylana też nie posłuchał i posłał ich w za światy. ![]() Ale ale... Panie Kosiarzu to mała przesada nie uważa pan? ![]() ![]() Mój cmentarz się powiększył o kolejną parę... (Ale Anie nie dogonię ![]() ![]() Katherina była mocno związana z rodzicami. Przeżyła małe załamanie psychiczne z czego później wyszła dzięki mężowi. Później się okazało że Katherina i Daniel nie mogą mieć dzieci... ![]() Przenieśmy się do domu Krisa i Christin Newton. (Syna Shine i Eltona, brata Amandy i Lucasa, widoczne na drzewku). Krisowi urodziły się trojaczki pamiętacie? Oczywiście urosły i są nastolatkami. Oto Annmarie (brązowe włosy) i Rosalyn (czarne włosy). ![]() To 3ci bliźniak Brandon ![]() ![]() A to ich starszy brat Kevin. Podrywacz ![]() ![]() ![]() Rodzinka w komplecie ![]() ![]() ![]() Rodzice też mają prawo do odpoczynku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bliźniaczki marzyły o wielkiej miłości, niestety w Bridgepoint wszystkie nastolatki wymarły ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Justyna0307, masz szansę mnie dogonić, jeśli chodzi o cmentarz, bo jeszcze długo nie pogram Bardami... więc kto wie...
![]() Einarr, fajny źrebaczek. Te konie to Irish Cob'y? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
anie_1981 - robiłąm je w programie drzewo genealogiczne II
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Ooooh,świetne. : ) Drzewo genealogiczne masz rozbudowane, nie powiem. Tylko dużo u Ciebie śmierci. :< Śledzę dalsze losy. : )
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
@o kurcze justyna0307 ale drzewo genealogiczne ;D nic tylko pozazdroscic
![]() To teraz dam kilka moich zdjec z zycia rodziny Tanimoto: Tomoya dorosl i stal sie malym dzieckiem ![]() ![]() Pora posilku "hmmm nawet smaczny ten grysik od mamy..." ![]() Teraz czas nauczyc Tomoye jak korzystac z nocnika;p ![]() Kaori nie pracowala dlatego tez miala wiecej czasu na zabawe z synem;] ![]() Ech a Kaori znowu sie zle czuje to pewnie na przyjeciu u sasiadki, gdzie podawala jakies okropne "cus"... ![]() Czas na sen - spiacy Tomoya ![]() ![]() Tomoya mial dosyc psujacego sie sprzetu wiec wzial sie za ulepszanie all co moze w mieszkaniu;p ![]() Tomoya i zabawka - kto wygra xD? ![]() Tomoya bawi sie z zabawka - Amelia. ![]() Moze i praca i zajmowanie sie dzieckiem duzo pochlania czasu Kaori oraz Steven'owi...ale zawsze znajda choc troche czasu dla siebie ![]() ![]() Kaori na przyjeciu, ktore zorganizowali sasiedzi... ![]() ...zas Tomoya w tym samym czasie dorosl i stal sie dzieckiem szkolnym ![]() ![]() Amelia takze podrosla xd ![]() Zabawa w udawanie ksiecia przed snem ![]() ![]() O prosze...a Kaori bedzie miala drugie dziecko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
wow baardzo fajny dział
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Stephenowa no a ile oni mieli żyć
![]() ![]() eyvee a ci się rozmnażają jak króliki no ![]() ![]() ![]() no to dalej ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Drzewko genealogiczne będzie chyba w każdym poście żeby łatwiej było się odnaleźć ![]() ![]() Kevin poznał w spelunce dziewczynę imieniem Karri. Jej blond loki oszołomiły go i postanowił zagadać ![]() ![]() Następnego dnia znów ją spotkał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Dziewczyny chyba lubią kwiaty... tak! mama mówiła o kwiatach" jak pomyślał tak zrobił ![]() ![]() No i zostali parą ![]() ![]() ![]() Jego siostry też chciały kogoś poznać, tym bardziej, że miały iść na studniówkę ![]() Rosalyn poznała już swojego chłopaka ![]() ![]() I nie czekała długo aby zadziałać ![]() ![]() No i zostali parą ![]() ![]() Wspólnie spędzali czas w parku ![]() ![]() ![]() A to co? Christin w ciąży? Udało się !!! Nie mówiłam wam ale Kris i Christin starali się o jeszcze jedno dziecko ![]() ![]() Christin powiedziała Krisowi gdy tylko wszedł do domu ![]() -"Kochanie jestem w ciąży! Udało nam się ! Jeszcze nie jesteśmy tacy starzy ![]() ![]() -"Daj posłuchać!!! jest tam kto?" ![]() Christin i jej brzuszek ![]() ![]() ![]() ![]() Kris był podekscytowany jakby to było pierwsze dziecko... a to już piąte ![]() ![]() ![]() Kris codziennie po pracy głaskał brzuch mówiąc: "tatuś idzie zarabiać pieniążki, a ty nie dokuczaj bardzo mamusi" ![]() Chwila wieczornego relaksu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annmarie przyszła najwcześniej. Dość że była sama to jeszcze pobiła się z kolegą i ciągle jej dokuczali... biedna ![]() ![]() Zabawa zabawą, a tu lekcje nie odrobione! Dzieciaki w komplecie ![]() ![]() No może nie w komplecie... Jedno chce już dołączyć ![]() ![]() ![]() ![]() Kris był tak zestresowany, że nie był w stanie prowadzić ![]() ![]() ![]() No i przedstawiam Olivera Newtona najmłodszego mężczyzny w rodzie Newtonów ![]() ![]() Kris się starzeje ![]() ![]() ![]() Dr. Kris Newton ![]() ![]() ![]() Christin Newton - matka 5 dzieci ![]() ![]() Jak dobrze, że mają lokaja kobietę ![]() ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 25.11.2011 - 13:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja jakoś nie mogę się w tym programie połapać. Już kiedyś próbowałam użyć jakiegoś programu w tym stylu, i mi nie wyszło...
Rodzina Ćwir z Sunset Valley... Tak, dobrze czytacie, powróciłam do rodziny Ćwir, żeby się odstresować od tego głupiego Appaloosa Plains... Pierwszy raz uruchomiłam jakieś inne miasto na nowej karcie grafiki i muszę przyznać, że SV mi teraz śmiga... jak nigdy! Jest to jednak na tyle podejrzane, że nie do końca dowierzam w taki "cud". Zwłaszcza, że kiedy ostatnio mi tak "śmigało" Appaloosa Plains, to za chwilę się popsuło i musiałam przenosić Martinezów do nowej wersji AP... Nie jestem masochistką i wcale nie chcę by mi się gra cięła, ale jestem za to realistką. Znam swojego kompa i wiem jak Simsy na nim chodzą. A oto drzewo Ćwirów, całego nie chciało mi się wstawiać. Gram teraz Mariuszem i Karą Ćwir, oraz ich synem, Bartoszem. ![]() Mariusz i Kara na zebrach, Nanie i Tito. ![]() ![]() A teraz trzeba konikom\zebrom podziękować za jazdę... ![]() ![]() ![]() Mały Bartosz w huśtawce. ![]() Tito pije ze stawku... ![]() Ale Nana woli pić z poidła, jaka szlachcianka... ![]() ![]() Rodzina ma też **** rasy collie, Lassie (nie byłam zbyt oryginalna nadając jej imię). ![]() Mariusz i Kara urządzają sobie prywatną imprezkę, tylko dla dwojga ![]() ![]() ![]() To imprezka z pełną listą możliwości... ![]() Bartosz... ![]() ![]() ![]() Tito bawi się piłeczką... ![]() Nana trenuje skoki... ![]() Oczywiście zawsze moje parki mają takie same zawody, on rzeźbi, ona maluje... ![]() ![]() Lassie Ćwiczy jogę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
anie_1981 ja pierwszy raz w tym programie do drzewa byłam przerażona
![]() ![]() ![]() ![]() Ładna parka z Kary i Mariusza ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|