|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
@milky - no niestety male dziecki sa slodkie, ale szkolne - podstawowka brrrr nie zawsze xD
@Lady - kurcze, ale historie masz ;D ja to nie mam pomyslow, a ty taka fajowa masz, pozazdroscic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
eyvee - dziękuję baardzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
milkie_way15 wszystkie rzeczy w które ubrane są moje simy oraz fryzury, makijaże itd są darmowe ze strony thesimsresource. Trzeba się zarejestrować ale bez płatnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@smile - dzięki , akurat jestem zarejestrowana ale nie ogarniam tego xd no i jestem sierota i nie umiem się obsługiwać plikami Package , wiec szukam tylko tych sims3pack ;d
@eyvee - noooo, zgadzam się ;d chciaż muszę powiedzieć, że pewna osoba z rodziny Everhard jest całkiem ładna jako dziecko ;d a tak wgl to strasznie mi się podobał ten ich stary dom ;D pokaz go kiedyś! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
@milkie
no właśnie ja mam ten sam problem( też nie umiem instalować plików package ![]() a to jest banalnie proste (a naprawdę jestem tempa co do obsługi komputera ;D) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
@btw niedlugo jak moi simowie dorosna bede miala 2 galezie rodziny i teraz mam pytanie jak gracie w takim wypadku? np gracie jednym simem i jego rodzina, a druga rodzina z galezi gra wedlug "postepu historii"? czy moze wylaczacie postep historii w miescie i skakacie z jednej do drugiej wszystko kontrolujac, a nie ze komputer samemu gra twoja "dalsza" czescia rodziny?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@eyvee - ja skaczę : D
@smile - ano właśnie teraz zobaczyłam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
@milkie_way15: jak coś to służę pomocą
![]() ![]() @eyvee: ja skacze. nie lubię mieć włączonego postępu historii, bo gra generuje mi pełno sław i wampirów, co jest wkurzające, bo po 2 dniach, pół miasta ziaja okultyzmem i blaskiem sławy. albo moje simy znajdują sobie fatalnych partnerów życiowych. ostatnio sim związał mi się z emerytką... więc wole sobie poskakać.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
@vampiresoul - okok, to mi wytłumacz jak to zrobić, bo ja robię wszystko zgodnie z instrukcją, a dalej ich nie ma w grze ; (
no i przy subskrypcji trzeba coś płacić, nie ? ;d ![]() Ostatnio edytowane przez inseparable : 30.11.2011 - 16:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
eyvee jak na razie mam obsesje na punkcie twojej historii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |