|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
moja rodzinka poprzednia chyba juz nie powroci. XD zamowilam wymarzone podroze, zeby miec komplet dodatkow, a nie wiem, czy na starych save'ach bedzie mi sie chcialo grac.
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Eyvee, ale ci ładnie Amelia wyrosła... jak była dzieckiem to nie wyglądała tak jakoś specjalnie, a teraz jest naprawdę urocza
![]() Hinata się ładniej prezentowała w tych falowanych włosach ![]() ![]() Czy ja dobrze kojarzę, że Hinata i Tomoya na modłę japońską dostali imiona, czy to z innej kultury? *** (tak na marginesie - 'bynajmniej' to NIE to samo co 'przynajmniej' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dziewczyny, o problemach z instalacją dodatków gdzie indziej, zaśmiecacie takimi postami. Ja tu mam nadzieję, że jakieś nowe historie,a tu jakieś rozważania na temat ściągania! A sio mi na prywatne. :<
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
@dzieki ginsei, nom Amelia ladna wyrosla w porownaniu z szkolnym wiekiem <podstawowka zawsze nie jest ladna w simsach xD>, Hinacie ladniej w dlugich wlosach, ale w wieku szkolnym nie mialam tej fryzury;/ wiec wymyslilam, ze skrocila i teraz zapuszcza xD, jesli chodzi o imiona to czerpie je z japoni, bo je lubie i wybieram te ktore mi wpadna do glowy ^^
Ok, nastepna porcja zdjec ![]() Rodzina Tanimoto Hinata chwali sie przyjacielowi swoimi odznakami, ktore zdobyla na obozie. ![]() Tomoya byl dobrym chlopakiem, czesto pomagal mlodszej siostrze w odrabianiu zadan domowych ![]() ![]() Amelia odkryla w sobie talent do pisania powiesci ^^ ![]() Kiedy rodzice Tomoyi pojechali na wakacje, ktos musial sie zajac gotowaniem dla tych glodomorow xd ![]() Hinata rzadzi na swoim bankiecie kroleskim ![]() ![]() Biedna Amelia padla ofiara psikusa...wymyslonego przyjaciela Hinaty xd ![]() Hinata bawi sie w ksiezniczke w domku na drzewie ![]() ![]() A golabeczki korzystaja z nieobecnosci rodzicow, gdy Hinata spi > : D ![]() Hinata pod wieczor pedzi do szkoly by odebrac swoja odznake ukonczenia kursu skautingu ^^ ![]() "Power Rangers" w wykonaniu Tomoyi xd ![]() A biedna Amelia stresowala sie bo miala wyglosic dzis mowe w szkole na auli ![]() ![]() Jelonek za moja dzialka ;] ![]() Steven wzial sie za wynalazki xd chyba podchodzi do tego powaznie ![]() ![]() I powaznie przypala sobie tylek xD na szczescie zona go ratuje hehe ![]() Tomoya cwiczy codziennie by utrzymac forme i dostac sie do najlepszej ligi w szkole ;] ![]() Hinata kupuje sobie loda z samochodu...nawet Steven sie pokusil na slodycze ^^ ![]() Hinata pokazuje tacie jak salutuje na zajeciach ![]() ![]() "Wspaniale coreczko, pamietaj glowa prosto, plecy wyprostowane i bacznosc " xD ![]() Wspolne rodzinne ogladanie telewizji ^^ ![]() I trach Hinata ma urodziny ![]() ![]() Tutaj Hinata jako nastolatka <lekko zbuntowana z niej panienka wyrosla ![]() ![]() Mlodziez jedzie razem do szkoly, z przodu Amelia z Tomoya i z tylu Hinata ![]() ![]() Kaori dostala zlecenie od osrodka naukowego na przyrzadzenie eliksiru...no i wziela sie do roboty^^ ![]() Steven za prosba Hinaty uczy ja prowadzenia samochodu ![]() ![]() Identycznie jakby czytali sobie w myslach - coreczka tatusia xD sa podobni hehe ![]() No tak grzeczne dzieci juz spia, a Hinata rozmysla sobie co by tu zrobic kolejnego dnia...moze pojdzie na wagary xd? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
@eyvee - znowu Hinata mi się strasznie podobaaa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@eyvee - jak zawsze świetna rodzinka.. Nie mam pojęcia jak ci się udaje robić takich ślicznych sim-ów.. (Może prowadzisz jakieś zajęcia..?) Byłabym zachwycona jakbyś mi podesłała (o ile zechcesz) Tomoya oraz Hinatę.(oczywiście gdy będę dorośli..)...^^
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
@dzieki wielkie, staram sie by simy byly w miare ladne, bo szczerze jestem bardzo wybredna
![]() ![]() ![]() ![]() Dla ciekawosci - Kaori stworzylam na szkielecie Hikari Tanaki, a Stevena - Kai'a Tanaka ![]() btw pojawi sie nowy sim.... ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 30.11.2011 - 19:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Piątek z pietnaście 20.00 byłem już u prgou drzwi Honey. Zza sciany slyszałem sączący się głos wokalistki country. Brrr...nie lubie takiej muzyki,no ale to nie ja wyprawiam impreze.
Drzwi otworzyła mi gospodyni w....seksi wdzianku! I nagle mnie olśniło. Prócz mnie nie było żadnych innych gosci. -Witaj Steve złotko.Chyba ci nie przeszkadza,że wyprawiłam mały bankiecin sam na sam... Przeszkadza? Oczywiście,że nie! W sumie byłem sam z Osobistością. Czy mozna chcieć czegoś więcej?? ![]() Zeby nie wyjsc na tępaka zaczołęm prawić Honey komplementy. ![]() Śmiała się jak nastolatka i zaproponowała drinka. Po kilku głębszych zaciągneła mnie do jacuzi a potem na góre do sypialni w celu "przetestowania mojego węża pożarowego"....testowalismy się tak aż do białego rana i omało co nie spóżniłem się do pracy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ciągu kolejnych dni odwiedzałem ją bardzo często i w czasie pracy i po pracy. Za każdym razem czas z nią spędzony upływał baaardzo przyjemnie. ![]() ![]() Niestety moje zauroczenie słodką Honey nie mogło oczywiście trwac wiecznie. Któregoś popołudnia gdy akurat miałem wolne wybrałem się na głępszego do "Wodopoju".Darowałem sobie spotkanie z Honey.Chciałem wreszcie pogadać z kumplami.Ile to przecież można baraszkowac w łóżku,a z Honey w sumie nic innego nie robilismy. Gdy dochodziłem do baru zauwazyłem ją w objęciach niejakiego J.J-innej osobistości z AP. Gdy teraz sobie przypomne jak się zachowałem to aż mi samemu głupio,że zachowałem się jak dzieciak. Jednak wtedy aż się zagotowałem.Podeszłem do nich,szarpnołem ją za ramie i wygarnołem co sobie o niej myśle. Jeżeli myslałem,że zacznie mnie przepraszać,tłumaczyc się czy coś no to grubo sie myliłem. Zasmiałą mi się w twarz i zaczeła ostro ochrzaniać. -Co ty sobie myślałeś,że założymy rodzinę? Będę ci gotowała i prała? Steve czy ty nie skumałeś,że to tylko romansik? Jakbyśmy wyglądali,ja gwiazda a ty...strażak. Jesteś śmieszny. Miała racje.Jestem smieszny,i wtedy to do mnie boleśnie dotarło. Co ja właściwie sobie wyobrażałem,że naprawde ze chce ze mną być? Porażka na całej lini... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@Marl.89 - nie wiem, bo może to tylko ja tak mam i nie obraź się ale te zdjęcia mnie po prostu przerastają... psują mi cały plastusiowy, simowy urok ;d ale nie bierz tego do siebie, ja jestem nienormalne, jestem ufo i wgl
![]() @eyvee - a weź mi nie opowiadaj tu jakichś magicznych historyjek, bo ja mam problemy z packgakesami a ty mi tu o jakich magiach opowiadasz ![]() a wracając do temetu... RODZINA EVERHARD przepraszam, że to wszystko tak pobieżnie ale to wszystko się działo jakoś zaraz po premierze zwierzaków (to była moja rodzinka ''testowa'' na konie, ale jakoś ją polubiłam... xd) i wtedy jakoś nie skupiałam się zbytnio na screenach ![]() Natalie postanowiła zaźrebić Diverse, żeby się takie fajowe geny nie zmarnowały ![]() ![]() W tym czasie sama postanowiła rozwijać swoje życie towarzyskie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jakże inaczej mogłoby się to skończyć ? ![]() ![]() ![]() Natalie w ciąży ^^ (a z tyłu jej żółw Tofik, którego znalazła nad jeziorem) ![]() Nadeszły dni porodów. Diverse urodziła małego, suodziutkiego ogierka o imieniu Dival... ![]() ... a Natalie córeczkę Rosalyn ![]() ![]() ![]() Oczywiście następnego dnia były urodziny (nie jestem w stanie zdzierżyć za długo noworodków ;/) ![]() I oto Rose w wieku małego dziecka . Jezus Maria, ona jest taaaaka SUODKA ;* ![]() ''Przecież nie będziesz wiecznie sikać do pampersa, bo zbankrutuje! xd'' ![]() eee... wykręt dłoni? ![]() hahahahahhahaha! ![]() ![]() ''Uciekajcie póki możecie!'' - Księżna w akcji xd ![]() + BONUS ''Wessana przez poduszkę'' ![]() cdn. może wreszcie się coś ciekawszego wydarzy xd |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|