Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.01.2012, 16:00   #1
Electric Shabet

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Wasze historie są świetne. na prawdę nie moge się doczekać reszty!

shotshe - Łooł, Fensy jest na prawdę ładna ^.^
Stephenowa - Tyy, ta Zadkowa po zmianie jest nawet szekszi
Catti - Jestem dumny z Shaiden CZekam na dalsze losy ^.^
*Lady*Sims* - Hmm... na prawdę ciekawa historia, wciąga
eyvee - Natsu jest kurde jakiś dziwny, najpierw taki arogancki i niesympatyczny, a potem się chce z Cathi żenić, nie pojmuję tego xd

Nie wiem, czy wszystkich wymieniłem, ale zapewniam, że czytam historie wszystkich ; )
Ja coś dodam pewnie dziś lub jutro, w każdym razie właśnie będę włączać simsy i namieszam u Aly, uu, będzie duużooo skandali, mwahahaha! ^.^
Electric Shabet jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.01.2012, 16:33   #2
eyvee

@rosemarie - dzieki ^^, ooooo Seth jest naprawde niezly o.O zazdroszcze Susan takiego widoku *,..,*
@shotshe - kurcze moje simy nie mieli wymyslonego przyjaciela jak byli m.doroslymi
@stephenowa - slepka sa przeboskie, a pani Zadek ula laaa , moi jeszce nigdy jezyka nie pokazywali...albo bylam slepa xD
@lady sims - uuuu twoja simka cos czesto lubi baraszkowac xD ciekawe o co chodzi z Mike...?
@catti - Chantelle i Vincent sa cudowni ^^ ciekawa jestem co z nich wyrosnie, a u Shaiden widze bedzie sie dzialo, ta sama klasa z chlopcem od "ogorkow" xD...uuuu.
@voive - racja Natsu naprawde jest dziwny, ale on po prostu jest uparty i nie przyznaje sie do swoich uczuc...ten typ tak ma xD, ale nie na dlugo....bo wkoncu nie wytrzyma *,..,* hje hje hje...
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2012, 17:24   #3
Miscellaneous

eyvee - Czytasz w moich myślach Niewiem, co z nich wyrośnie. A tak wogóle, to kiedy losy rodziny Tanimoto? A Natsu jest taki jak ja. Traktuje osoby które kocha najgorzej
Stephenowa - Dzięki Cass wygląda śmiesznie na tym zdjęciu co wytyka język
Voícé - Dzięki A teraz ja się nie mogę Twojej rodzinki doczekać ^^ Mieszaj u Aly, mieszaj u Aly.
shotshe - Fensy jest śliczna
Lady Sims - A Twoja rodzinke ubostwiam
stare 04.01.2012, 18:40   #4
Stephenowa

Eyvee, Catti ona wystawiła ten język,bo zwyzywała Jareda od lam. ;p Ta opcja jest dostępna gdy się jest stylistką. ; ) Więc możliwe, że jej nie widziałaś. Tak jak Catti czekam na Twoją rodzinkę- ja chcę wiedzieć, jak się potoczą losy Cathi i Natsu! :o
Lady Sims ma się te oko! ;d
Voice hahaha, no pewnie, w końcu 'ja' ubierałam. ;d A te jej oczy, to nie wiem, skąd. Ciekawe, kto ją zmienił...
A w weekend mam zamiar pograć, chociaż nie wiem, czy znajdę czas, bo mam do przejścia Harrego Pottera, muahaha. Ja nie wiem, u Was tak szybko płodzą, rodzą, schodzą się u rozchodzą. Ja na jakieś 2 h gry przechodzę z.. 5 dni simowych? Nie wiem, jak Wy to robicie, haaha. No i czekam na kontynuację wszystkich historyjek, bo są świetne itp. : )
stare 04.01.2012, 19:27   #5
shotshe

@all nie to jest wymyślony przyjaciel jej dziecka dziękuję wszystkim za miłe komentarze niestety muszę jeszcze zaliczyć niemiecki.. więc zdjęcia będą dopiero jutro
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2012, 07:52   #6
M3Lcik

Udało mi się wrócić do rodzinek z Bridgeport,ale....

*gdy weszłam do rodziny Roshana i Eleni,prócz jej nie było żadnego z chłopaków. W drzewie rodzinnym nie widniało,żeby Eleni była dziewczyną Roshana a już bardziej matką Kajetana.Dziwne...
*w domu,który zamieszkiwał Steve z Ofelią nie było...nikogo...dosłownie w domu nikt nie mieszkał.Dziwne...
*u Lucjusza i Lidki wszystko naszczescie w porządku,ale...Lidka w drzewie rodzinnym miała tylko zmarłą matkę Alicje. Po Stevem i Roshanie ani sladu,jakby wogóle nie istnieli.Dziwne..

Śmiem przypuszczać,że winą tych anomali było zacięcie się gry podczas imprezy na plaży zorganizowanej dla Tuli. W pewnym momencie wszyscy odskoczyli od swych zajęć a niektórzy znikneli min.własnie Steve,Roshan,Kajetan i paru Simów z miasta....Mówi się trudno.Wyprowadziłam Lucjusza i Lidke z tego nawiedzonego Bridgeport,wiec mam nadzieje,ze chociaz oni mi się uchowają. Póżniej wstawię trochę zdjęć.

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2012, 11:13   #7
ginsei

A nie masz nigdzie w skrzynkach zachowanych postaci? I korzystałaś z tego backupu? Może dałabyś radę 'dosztukować' brakujące postacie i kontynuować historię?
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2012, 14:45   #8
elwa17
Guest

Wszyscy macie super rodzinki, czekam na ich dalsze losy

SIOSTRY CZ 4

Julka wyszła z domu wcześnie. Co prawda dziś pracowała w godzinach popołudniowych, lecz umówiła się na spędzenie poranka z pewnym mężczyzną. Wychodząc z domu, sprawdziła co u siostry - spała jak aniołek.
[img][/img]
Zostawiła jej kartkę z informacją gdzie jest i o której wróci oraz śniadanie w lodówce, po czy wyszła.
Ala spała do południa. Obudziła się z strasznym bólem brzucha i okropnym samopoczuciem. Wkońcu kto by się dziwił.
Dzień zleciał szybko dla obydwu dziewczyn. Kiedy Julka wróciła wieczorem do domu i zobaczyła siostrę, doznała szoku. Alicja siedziała zapłakana na sofie. Julka rzuciła wszystko i podbiegła do siostry.
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
- Co się stało ?
- Jaa..
- Alka mów i to w tej chwili! Chce znać całą prawdę, słyszysz ?!
- Jaaa..
- No mów!
- Jestem w ciąży
- Że co ?!
Alka rozkleiła się na dobre. Julka opadła na kanape razem z nią. Nie miała już sił, ale najgorsze informacje były dopiero przed nią. Gdy Ala pozbierała się na tyle, że mogła z siebie wydusić choć pare słów, opowiedziała wszystko siostrze - o spotkaniu z Johnem i o późniejszych wydarzeniach. Julka dowiedziała się również, że facet nie odbiera od niej telefonów, jakby rozpłynął się w powietrzu. Julka nie wierzyła własnym uszom. ''Moja siostra z tym palantem, oni to zrobili, będą mieć dziecko, a on nie odpowiada. Przecież to oczywiste - zemścił się''. - rozmyslała dziewczyna. ''Niech ja go dopadnę!'' - skwitowała. Ala cała drżała. Julka przytuliła ją mocno i przyrzekła, że pomoże w trudnych chwilach. Kazała jej się zrelaksować, a sama wybrała się do domu Johna aby się z nim rozliczyć.
Jednak nie zastała chłopaka. Udało jej się za to porozmawiać z mężczyzną, który okazał się właścicielem domu. Wynajmował on posiadłość Johnowi. Julia dowiedziała się również, że chłopak rozwiązał dziś umowę wynajmu i poprostu zniknął. Dzięki dużemu doświadczeniu z mężczyznami, dziewczynie udało się wydobyć miejsce do którego udał się John.
[img][/img]
- Wyjechał do Bridgeport panienko. Raczej nie wróci.
- Do Bridgeport się skubańcowi zachciało ?! O nie ! On wróci i zajmie się dzieckiem. Ja już się o to postaram !!''.
[img][/img]

CDN

Mam nadzieje, że nie usnęliście Tak wogóle to w ostatnim czasie mało grałam - po świętach miałam niezłe urwanie głowy w szkole -.- Ale teraz długi weekend, więc napewno pojawi się dalsza część
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2012, 17:03   #9
Miscellaneous

elwa17 - Super historia. Tak myślałam, że Ala zajdzie w ciąże
eyvee - Znasz już historię mojej rodziny. Tak naprawdę, to jak wszyscy dorosną, to Chantelle & Vincent i Shaiden zamienią się rolami Emm... Gdzie rodzinka Tanimoto? Nie wytrzymam
Marl - Bridgeport jest nawiedzone U mnie poznikały wszystkie rodziny, wszyscy się pozamieniali w wampiry, moi simowie poznikali, i za każdym razem wyszłam z gry nikt się nie znał. Nawet małżeństwa... Ale ciesze się, że uratowałaś Lidkę i Lucjusza A co do tego, że nie było ich w drzewie, to tak jak u mnie. Moja simka ożeniła się kiedyś z Hammingiem, potem ona znkinęła..Była w drzewie, ale miała dziwne cechy...Wampir, Atrakcyjna, itd.
stare 05.01.2012, 17:35   #10
*Lady*Sims*

Z pamiętnika Vanilii c.d

Cz I
http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1320
Cz II
http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1361
cz III
http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1419
Cz IV
http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1484
Cz V
http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1510
Cz VI
http://forum.thesims.pl/showthread.p...11#post1481511
Cz VII
http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1532
Cz VIII
http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1816

Rano dostałam telefon. Dzwonił do mnie mój agent.
-Hej supergwiazdo! Słuchaj, firma Towarzystwo Huberta i restauracja steków Kim Gołdy właśnie zadzwoniła, żeby wynająć Cię do reklamy ich nowego produktu perfum piżmo Lamy. Wiedzą jak sławna się stajesz i myślą, że pomoże im to w sprzedaży. - Oczywiście zgodziłam się niemal bez namysłu.
Ranek miałam wolny, na plan zdjęciowy umówiona byłam dopiero na 13:00. Gdy zeszłam na dół, usłyszałam płaczącego Itana. Adriannę i Mika też obudził.

Potem każde z Nas zajęło się swoimi sprawami. Ja pojechałam do pracy, Adrianna zajęła się Itanem, a Mike ogródkiem.

Wieczorem podczas kolacji, Mike poprosił mnie abym pomogła mu w znalezieniu pracy. Akurat u Nas zwolniło się jedno stanowisko. I tak po wykonaniu kilku telefonów, Mike Biel był statystą.

Pewnego ranka, gdy wyszłam do ogródka, aby nacieszyć się zapachem świeżych warzyw i owoców, niespodziewanie podszedł do mnie policjant. Okazało się, że jest to brat żony Alana. Krzyczał, a właściwie na mnie wrzeszczał. Groził mi.

Byłam przerażona i przestraszona. Ciekawe co jeszcze wymyśli ta wariatka, choć z drugiej strony, czy to dziwne, że robi wszystko aby ratować swoją rodzinę?

pomogła mi Adrianna, która wyszła z Itanem na spacer. Zaczęła krzyczeć na policjanta, żeby dał mi spokój, bo ... i tu paradoks - wezwie policję.

Cały dzień chodziłam rozbita, nie wiedziałam co powinnam z sobą zrobić i jak to wszystko poukładać. Wieczorem zadzwonił Alan, zapraszając mnie do baru. Zgodziłam się, tęsknota była silniejsza ode mnie i od wszystkich racjonalnych myśli, które wtedy siedziały w mojej głowie.

W barze był też Mike, gdy zobaczył mnie z Alanem, rzucił mi takie spojrzenie, aż poczułam deszcze przeszywające moje całe ciało.

Po kilku wypitych drinkach poszliśmy z Alanem do mnie do domu. Najwyraźniej liczył na coś więcej tego wieczora, no cóż ja chyba też.

Zjedliśmy kolację. Po chwili zadzwonił mój telefon.

Znowu żona Alana!
- Wiem, że On jest tam teraz z Tobą! Jak możesz. W domu czeka na niego dziecko i żona.
Miałam już tego dosyć. Alan już dawno obiecywał, że zrobi z tym wszystkim porządek a tu dalej nic. Wygarnęłam mu głośno co na ten temat myślę.

Alan nie wdawał się w dyskusje. Nic mi nie tłumaczył, prawie nic nie mówił. Odwrócił się i wyszedł. Nawet pokłócić się z nim dobrze nie dało.

Mike widząc i słysząc co się dzieje, przyszedł do mnie i zaproponował rozmowę i drinka.

Dobrze Nam się rozmawiało. Poczułam ulgę, wyżaliłam się. Mike okazał się być świetnym słuchaczem i jeszcze lepszym doradcą. Adrianna, jako moja przyjaciółka odchodziła gdzieś powoli na bok, Ona teraz miała swoje obowiązki, jej miejsce zaczął zastępować Mike.

Następny dzień upłynął mi na przemyśleniach. Zajęłam się troszkę moim ukochanym, choć niestety ostatnimi czasy przeze mnie zaniedbanym, ogródkiem.

W między czasie Adrianna, złożyła wniosek do burmistrza miasta o dofinansowanie do domku, dla samotnej matki. Na decyzję miała czekać około 3 dni, które upłynęły wyjątkowo szybko.

Mnie agent wysłał do siłowni. Mam dbać o wizerunek i kondycję.

A gdy wróciłam z siłowni, Adrianna cała w skowronkach zawołała mnie na rozmowę. Burmistrz rozpatrzył jej wniosek pozytywnie. Następnego dnia miała wraz z Itanem przeprowadzić się do swojego nowego, maleńkiego domku.

Rano jeszcze z Adrianną wspominałyśmy wspólne chwile. Mike miał zostać u mnie na stancji. Dom, który dostała od miasta, był stanowczo za mały, ledwo zmieściła się kołyska.

I tak właśnie tego wieczora, Adrianna i Itan wyprowadzili się, zostawili po sobie nie tylko pusty pokój ale i dużo fajnych wspomnień, no i Mika.

Na początku Mike wydawał się być zły na Adriannę, że załatwiła to wszystko za jego placami, no i został bez mieszkania, ale jak tylko pojechaliśmy obejrzeć mieszkanie - od razu przeszła złość. Mieszkanko było nad wyraz małe i ciasne. Mike obiecał sobie i Nam, że za kilka miesięcy On też już wyprowadzi się do swojego domku, w końcu zaczyna pracę w telewizji. Nie skomentowałyśmy tego, na Naszych twarzach pojawił się jedynie ciepły uśmiech. Szczerze mówiąc, gdy Mike przyjechał do Nas, mowa była o tym, że będzie z Nami kilka miesięcy i wraca do siebie, a tu proszę. Czyżby zmiana planów?

Ostatnio edytowane przez *Lady*Sims* : 05.01.2012 - 17:40
*Lady*Sims* jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości)

Zasady Postowania