|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
~Ciąg Dalszy Rodziny Koksak~
Eugeniusz na spacerku z Laylą ![]() ![]() A tu zabawa w aport ze Stefankiem ![]() Eugi je lodzika ![]() ![]() Masaż zmęczonej ukochanej, już niedługo pojawi się dzidziuś! ![]() Jak się masz, czekam na ciebie! ![]() Mój maluszek, moje skarbki ![]() ![]() No i pojawiły się zamiast jednego dwa.. w sumie dwie dziewuszki ![]() ![]() ![]() Mamusia opiekuje się maleństwami, Angelika jak najbardziej sprawdza się w tej roli ![]() ![]() Eugi, jako tatuś też nie próżnuję, tutaj tulimy Sarunię ![]() ![]() Mamcia zabawa z Elizką ![]() ![]() Podczas jednej z zabaw w pokoiku dziewczynek Eugeniusz obdarował Angelikę bukietem wspaniałych róż.. dziewczyna nie spodziewała się niczego w końcu nie było żadnej okazji. ![]() - A co to dziś za okazja?? -Wiesz, Angeliko.. Kocham cię i dziewczynki, i chcę zostać z wami na zawszę, do końca życia.. -Czy ty mnie właśnie prosisz o rękę? - Mhm, Czy zostaniesz moją żoną? -Oczywiście.! ![]() ![]() ![]() -Kocham cię! ![]() Nasze małe księżniczki ![]() ![]() Mamusia z Elizką ![]() ![]() Tatuś z Sarcią, moją ślicznotką ![]() ![]() Cała rodzinka, prócz psiaków ![]() c.d.n.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Po ślubie oczywistym było, że Hardwood, Barbara i dzieci będą mieszkać razem. Oboje sprzedali swoje domy, ale za to co im zostało, mogli sobie pozwolić jedynie na mały domek z dwiema sypialniami. Tak czy inaczej nowożeńcy byli szczęśliwi, że odtąd mogli być razem niemalże bez przerwy.
![]() W dzień po ślubie Lubakowie zaprosili do siebie rodziców Emerald, z którymi Barbara przyjaźniła się od dłuższego czasu. Postanowili zjeść w domu lunch, a potem wybrali się wspólnie do kina i do miejscowego baru, gdzie mogli się rozerwać grając w piłkarzyki. ![]() ![]() ![]() ![]() Gdy młodzieży znudziła się gra, postanowili spędzić trochę czasu razem. Z początku tylko rozmawiali o tym i owym, a potem dyskusja przerodziła się w flirt, jakby kierowała się swoimi własnymi prawami. Iskrzyło między nimi jak się patrzy, ale ani jedno, ani drugie nie ujawniało swoich uczuć, choć dla niezależnych obserwatorów było jasne, że coś się kroi. ![]() Hardwood za namową Barbary zrezygnował z pracy w restauracji. Zamiast tego otworzył własną działalność, poprzez którą sprzedawał swoje dzieła. Co prawda, mieszkali w tak małym domku, że nie pomieścili w nim pracowni dla niego, ale mimo wszystko mąż Barbary z zapałem pracował nad kolejnymi rzeźbami w ogródku, a ona wspierała go jak mogła. Raz nawet pozowała dla niego. Hardwood szybko zdobył popularność, a jego prace szły jak ciepłe bułeczki. ![]() Witt postanowił zdobyć się na odwagę i powiedzieć Emerald co czuje. Zaprosił ją na randkę do miłej knajpki urządzonej w starym wagonie, do której nieraz przychodzili na lody albo frytki. Chciał, zrobić na dziewczynie wrażenie, więc na wstępie obdarzył ją kwiatami. ![]() Po posiłku, z racji tego, że wielkimi krokami zbliżała się studniówka, Witt zapytał przyjaciółkę, czy zechciałaby być jego partnerką na balu. Oczywiście zgodziła się bardzo chętnie. Miała nadzieję, że ją zapyta. ![]() Witt był wniebowzięty. Biorąc pod uwagę, że wszystko tak pięknie się układało, zadecydował że zdobędzie się na odwagę i pocałuje swoją sympatię. Emerald odwzajemniła pocałunek. Od teraz byli parą… ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
czyżby jakaś moda na bliźniaki ?
![]() xaga16xlove haha! wiedziałam że jedna bedzie miala czarne, a druga blond ![]() ![]() Bardzo mi się nie chce nic dodawać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Rodzina Healy
Carly i Aubree stały się dzieciakami szkolnymi . Ohh jak one szybko rosną ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, mimo iż są bliźniaczkami, mają zupełnie inne charaktery. Carly jest spokojną dziewczynką o artystycznej duszy, za to Aubree jest odważną fanką sportu ![]() Valencia robi śniadanko dla całej rodziny. ![]() Przy śniadaniu, Valencia i Noel mówią dziewczynkom o swojej decyzji - Carly i Aubree pojadą do szkół z internatem. ![]() Carly zaprzyjaźniła się z Milką ![]() ![]() Milka stała się dorosłym konikiem ![]() ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Rodzina Darling...
Wszyscy macie świetne rodziny... A oto dalsze losy Agi i jej rodziny... Roy Eric w swoim prywatnym autku... ![]() ![]() Samotna wyprawa do parku... ![]() ![]() Wieczorkiem Aga i Eric znowu mają ochotę, na odrobinę czułości... ![]() Ach... czyż ona nie jest słodka! ![]() Sztuka walki SimFu, musi być stale szlifowana... ![]() ![]() ![]() Drzewko czasami ustawia się w taki sposób, jakoś nie miałam okazji wypróbować takiego owocu... ![]() Weekend upływa chłopcu na leniuchowaniu... ![]() ![]() ![]() Ale jego starzy nie mają przerwy, dzień w dzień praca chałupnicza wrze... ![]() ![]() Roy Eric stał się nastolatkiem... ![]() Nie wiem dlaczego pojechał do szkoły motorem, zamiast autobusem. Może to dlatego, że przed domem akurat stała lodziarnia. Może nie było miejsca bliżej na autobus. ![]() Powróciłam na razie do starego systemu służby... Mod na pokojówkę na stałe, który reklamowałam w dziale modów, jest bardzo dobry, ale niedopracowany. Pokojówka z tego moda nie może używać spiralnych schodów i ciągle zawraca głowę niemowlakom i małym dzieciom. Ciągle by im zmieniała pieluszki, ale interakcje z Simami są teoretycznie wyłączone (interakcja pojawia się i znika), w rezultacie mała Tessa nawet spać nie może, bo pokojówka ciągle ją budzi i próbuje wziąć na ręce. Masakra normalnie. Dlatego znowu mam dodatkową Simkę w uniformie służącej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jula jea! I tak ma być
![]() xaga16xlove tak szybko dorastają ;( anie tylko pozazdrościć młodemu kierowcy ![]() Rodzina Leo / Break Chwila prawdy ![]() ![]() Nie ma masełka?! ![]() ![]() ![]() Rodzice ze swoją pociechą. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i upragniona pełnoletność Matta. ![]() ![]() ![]() "Jeaa! Mam mięśnie ![]() ![]() "Fikasz?" ![]() No i Rozalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ojejej trzeba cię zmienić dziewczyno ![]() ![]() Rozalia już po zmianie. ![]() ahh jak romantycznie ![]() ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
~Ciąg Dalszy Rodziny Koksak~
Zaatytułowałam to zdjęcia " Mamo to ja, czyli Sara i Angelika ![]() Znowu Angelika z Sarką, dziewuchy ![]() ![]() A tu Eugi z małą Elizką,fajnie sie bawią ![]() ![]() Dziewczynki wybrały swoje pieski, jakoś tak się złożyło że Sara wolała Stefcia, a Elizka Laylę, utrzymałam tak ![]() ![]() ![]() Szykowanie do Spania, laleczka w śpiochach. kładziemy się lulu.. ![]() ![]() Eliza śpi, mały aniołek.. ![]() I Sarka śpi malutka.. ![]() Czas wykąpać Azora, czyli Stephan w kąpieli ![]() ![]() Czułe słówka, do uszka szeptane ![]() Już mamusia przyszła, wstajemy rano ![]() ![]() Elizka ze swoją mamusią, śliczniutkie ![]() ![]() Tata z Sarcią, ale uśmiana dziewczynka ![]() Lalusie na konikach, ślicznie ![]() ![]() ![]() Ona obraża się najpiękniej, foszek! ![]() ![]() ![]() Czemu mam schodzić skoro Eliza jeszcze jeździ?? ![]() ![]() A czarnulka grzecznie ssiada ![]() ![]() Potem odbyły się urodzinki tj. dziewczynki zmieniły grupę wiekową, a Eugi i Angela stali się prawdziwymi dorosłymi... Sarka ze Stephankiem, uściski ![]() ![]() Buziiii!!!!! ![]() I po brzusiu poradpiemy, najpiękniejszego pieska na świecie! ![]() ![]() Siostrzyczki się kochają, wszędzie trzymają sie razem ![]() ![]() Standardowo wy ich pokoju Stephan na łóżku, Layla bawi się z Elizką ![]() ![]() ![]() Sarka ze Stephankiem, zgrany duet ![]() ![]() Rodzice mogą wreszcie odsapnąć.. ![]() Angela i jej trauma : " Jestem za gruba ".. ( chciałabym być taka gruba jak ona ![]() ![]() c.d.n.. ![]() Ostatnio edytowane przez Horsez : 03.03.2012 - 10:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
jak widzę wasze rodzinki i te słodkie maluchy to aż mi wraca chęć do gry
![]() ![]() hahah, jakaś inwazja blondowłosych simsiorków normalnie Horsez Eliza jest śliczna ![]() pamiętacie moją Hannę? tą, która zginęła w płomieniach ![]() Ostatnio edytowane przez inseparable : 03.03.2012 - 18:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Horsez nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że Eliza będzie córeczką mamusi (te same włosy), a Sara tatusia (dwa śliczne rudzielce)
![]() milkyway ehh ja tam dalej mam przed oczami śliczne oczka Hanny ![]() Rodzina Break Ale dali okrooopne czapki. ![]() Biedna Rozi. ![]() Po powrocie z rozdania dyplomów Roz i Matt poszli do piwnicy (nie do takie zwykłej piwnicy, tylko tam mam mini bar i instrumenty) żeby uczcić zakończenie roku. A tam.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ohh jak słodko ![]() ![]() ![]() Pierwsza wspólna noc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W środku nocy Matt zerwał się gdzieś, wezwał taksówkę i zaciągnął do niej Rozalię. ![]() ![]() Wysiedli nad morzem, a noc była taka piękna i było tak romantycznie. Rozalia domyślała się o co może chodzić Mattowi. Ufała mu i kochała go. Wiedziała, że nic złego jej się nie stanie. ![]() Ostatnio edytowane przez shotshe : 03.03.2012 - 16:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@shotshe - taa, ja też : ( może ją kiedyś wskrzeszę ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|