|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
milkyway ja będę miała w tym, albo przyszłym tygodniu
![]() ![]() horsez dziewuszki się wylaszczyły ![]() stephenowa matko, ale piękna jest ![]() Rodzina Leo Chwilowe rodzinne zgrzyty przyćmiły urodziny Melody. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nabieramy powietrza i... ![]() ...dmuchamy! ![]() ![]() To samo miejsce, w którym Amelia kiedyś obchodziła 10 urodziny ![]() ![]() Ostatni cmok w główkę 2 latki. ![]() Wyrodny tatuś.. ![]() ![]() ![]() ![]() Amelia:"No i jest podobna do Morgana, nooo!" ![]() Morgan: "Mówiłem, że będzie do mnie podobna?" ![]() ![]() Czy ja wiem.. ![]() Po transformacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() c.d.n. Ostatnio edytowane przez shotshe : 11.03.2012 - 16:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Up owszem, jest.
![]() A Melody jest ładna, bardzo, i kocham jej fryzurę! *.*
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Stephenowa, babka całkiem całkiem
![]() ![]() shotshe, mała ładniutka, a moja Tessa Darling to takie "dzieło sztuki", no cóż, Agnieszka urodą nie grzeszy a geny swoje robią ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Anie eee, uszy widać jedynie na zdjęciu jak kąpie psa, i są to zwykłe kolczyki, domyślne. A uszami nawet się nie zajmowałam w jej przypadku, bo fryzurę ma zawsze tą samą, a w niej uszu nie widać, więc nie do końca pytanie rozumiem. :p Ah tak, karaoke to fajna sprawa. : D Patyk.. tamto zdjęcie było robione podczas aportowania. : ) Nie mam, ale niedługo mogę go zrobić! Ale będzie to jak coś chłopak dla córki Serafimy, bo ją już z tym murzynem spiknęłam. :d
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Stephenowa, mi chodziło o to zdjęcie, to wygląda, jakby ona miała jakiś elfie kolczyki czy coś, ale może po prostu coś takiego za nią stoi...
http://i.imgur.com/k2tTj.jpg Rodzina Darling... Kolejna część losów rodziny Darling... Mało zdjęć, ale musiałam się pochwalić ich nowymi zabawkami z ZG.. ![]() Tessa jest już nastolatką, razem z braciszkiem, Royem Erc'iem jedzie do szkoły... ![]() Eric i Agnieszka cieszą się z nowych zabawek, na pierwszy ogień oczywiście poszedł bilard... Podoba mi się ten nowocześniejszy design ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ich głosy brzmią doskonale, dzięki szkole umiejętności imienia Twallana NRaas'a ![]() ![]() Po powrocie ze szkoły, Tessa i Roy Eric testują grę stołową... ![]() ... oraz bilard. ![]() Mecz Młodość vs Wapniactwo, nie zauważyłam kto wygrał ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ok, no to zaczynam
![]() Przedstawiam wam moja rodzinke - Josuke Soushiro i Nami Misuke. Josuke Soushiro - miejscowy Starlight Shores, znany wsrod plci pieknej, lubiany, wysportowany i zdolny kreatywnie. ![]() Nami Misuke - nowa obywatelka szukajaca swojego miejsca w nowym miescie, wynajmuje pokoj wraz z Josuke, zdolna pisarka, marzycielka i romantyczka. ![]() Jak narazie dni mijaly spokojnie dla Nami, miala czas na szukanie pracy, wiec zajmowala sie domem. ![]() Zas Josuke nie musial sie martwic o pieniadze i spedzal czas na przyjemnosciach ![]() ![]() Oczywiscie jako lokatorzy oboje spedzali ze soba duzo czasu...spiewajac i wyglupiajac sie podczas karaoke ![]() ![]() ![]() ...czy to Josuke popisujac sie jazda na byku <mial stracha by sie nie zblaznic, bo 1szy raz na niego wsiadl xD> przed Nami. ![]() Nami tylko patrzyla w bok myslac co za wariat z niego i tyle ludzi sie patrzy...hehe xD ![]() Na szczescie Josuke nie wywalil sie i zrecznie ukonczyl jazde na byku wykonujac popisowy skok, ladujac po chwili przed Nami. ![]() Oczywiscie pomiedzy Josuke i Nami zaczelo cos iskrzyc i oboje zaczeli czuc cos wiecej do siebie....:3 ![]() Caly wieczor spedzili na klubach, zabawach i wyglupach - gra w bilarda obowiazkowa ![]() ![]() ...No i ocziwiscie Josuke kradl dalej serce Nami popisujac sie przed nia zdolnosciami DJ'a xD ![]() No i zblizenie na moje golabeczki ![]() ![]() ![]() Wiem troche nudno, ale narazie jestem happy z dodatku i z plynnie dzialajace gry *,..,* mam nadzieje, ze zdjecia dobrze widac bo ja teraz mam strasznie szeroki monitor i zmniejszylam troche rozdzielczosc zdjec by bylo je w miare dobrze u was widac... @up - poprawione zmniejszylam do 800 teraz powinno byc dobrze. Ostatnio edytowane przez eyvee : 15.03.2012 - 20:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
@shotshe, milkie, stephenowa - fajnie ze wam sie spodobaly moje simy xD ciekawa jestem jaka wyrosnie Melody :3...
Nami dostala zamowiona spiewana romantyczna wiadomosc od Josuke xd - i jedna i druga strzelily miny hehe... ![]() Josuke ogladal jak zahipnotyzowany sztuczke jakiejs simki...ale mial mine z wrazenia xD ![]() Wieczorem pod scena w parku...Josuke odwaznie flirtuje z Nami...od lapania za raczke sie zaczyna ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 15.03.2012 - 20:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
niestety, mam dla was smutną wiadomość - wracam z kolejną rodzinką, nowymi potworkami
![]() nwm czemu, ale ujęło mnie *.* ![]() omomomomomomom, ru*****bym ![]() ![]() no to takie moje dwa pseudojapońce, o których więcej dowiecie się wkrótce ; ) ![]() chyba już lepiej ;d Ostatnio edytowane przez inseparable : 18.03.2012 - 15:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@all żeby tylko tak dalej było na tym forum
![]() ![]() Rodzina Leo Melody zajęła się muzyką. ![]() ![]() ![]() ![]() Morgan pewnego dnia wrócił szybciej z pracy.. Miał niespodziankę dla Amelii. Morgan:"Zdobyłem awans kochanie, to dla ciebie" ![]() Amelia cieszyła się, że się stara, ostatnio w ich związku nie było za dobrze. ![]() Trzeba było troszkę rozładować emocję.. ![]() ![]() ![]() Amelia postanowiła wysłać córkę do szkoły z internatem. ![]() Pewnego dnia poczuła się troszkę gorzej. ![]() Ale to nie było raz, to zdarzało się codziennie.. ![]() Oczywiście Amelia nie byłaby sobą, gdyby tego nie posprzątała.. ![]() ![]() Postanowiła zadzwonić po córkę i wydalić ja ze szkoły z internatem, czuła wielką pustkę bez niej. ![]() Melody wróciła w sam raz na swoje urodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sama nie wiem do kogo jest podobna.. Chyba raczej do matki. ![]() ![]() Śniadanko z tatusiem. ![]() Dalej kształci swoją pasję. ![]() No a jak się okazało Amelia jest kolejny raz w ciąży. Zaskoczyłam kogoś? ![]() ![]() ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|