|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Para zakochanych staruszków... Smutno mi, jak na nich patrzę... No ale bez sensu przedłużać im młodość w nieskończoność. Maddox musi się teraz ożenić, tatuś tego chce, pojawiło mu się w pragnieniach... Mamusia za to chciała, by rozpoczął karierę sportową... No więc Maddox zatrudnił się jako sportowiec... Ja bym go widziała w wojsku, no ale, co się będę z mamusią kłócić
![]() Miałam problemy ze suwakami. Miałam ich za dużo i te EA mi się zrobiły nieaktywne. Musiałam dociągnąć hacka, na więcej suwaków. Ilona dawała do niego linka w temacie o modach do PZ. A za to ten NRaas Master Controller v38 nie zgrywa się za bardzo z moją grą. Wróciłam więc do wersji 31. Teraz wszystko jest OK. No a wracając do ciężarnych nastolatek, to jeśli kogoś interesuje tylko zapłodnienie nastolatki, to wystarczy NRaas MC i ubrania ciążowe. NRaas'em wybiera się opcję zapylania i w ten sposób nastolatka też zajdzie. Ja mam tego moda na ciążę, bo nastolatki mają więcej opcji, ale denerwuje mnie, że nie da się ich po prostu położyć na łóżku i wybrać "postaraj się o dziecko". To jest tylko w interakcjach romantycznych bez pośrednictwa łóżka\jacuzzi\windy. No więc o bara bara w windzie i jacuzzi można zapomnieć, bo po interakcji romantycznej idą tylko do łóżka, nawet gdy do jacuzzi mają bliżej. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Eyvee-moja szewowa nazywa się Celina Kasprzyk,a miesiąc temu pofarbowała włosy na mahon,więc też ma takie czerwono-rude...Ale trafiłaś
![]() ![]() Anie-czy ty te mody wszystkie ściągałaś,bo duzo tego....Ja swój musiałam skasować ![]() Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 19.02.2011 - 18:48 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
saheli019 - no popatrz moja wampirzyca potrafi w myslach czytac xD wiedziala jak ma wygladac
![]() dawajcie wiecej fotek z zycia waszych simow ;D bo cos cicho na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ostatnio pograłam.Znaczy dawno pograłam i nie pamiętam imion. : <
Żyli sobie chłopak i dziewczyna. Elena(imię kobiety, pierwsze lepsze jakie teraz wymyśliłam, na nią mówimy Elena) ![]() David(na niego mówimy David) ![]() David założył zespół ''Mięsne Ciacha'' ze swoją przyjaciółką Laurą(tą pamiętam, dawałam w moim temacie z simami, tyle ze zmieniłam jej imidż) ![]() Laura wprowadziła się do Davida i Eleny, tutaj robią próbę zespołu. ![]() Laura, za sprawką złej Eleny, musiała spać na sofie... ![]() oraz była kucharką i sprzątaczką u nich. ![]() Kilka razy zdarzało jej się spalić śniadanie. ![]() Raz prawie otruła całą rodzinę, zupa była taka zła że aż się nią dławiła. ![]() Niestety, próby zaprzyjaźnienia się z Eleną też poszły marnie. ''-Spróbuj mnie polubić, a ja zacznę gotować jadalne obiady. -Odejdź '' ![]() Elena, nie dość, że miała paskudny charakter i nienawidziła Laury, to jeszcze do tego była sztuczna(jak David mógł się jej oświadczyć?), co było widać, kiedy grała w grę komputerową. Emocje były tak wielkie, że jej sztuczne rzęsy zaczynały powoli odpadać. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Współczuję Laurze. U mnie też jest taka "Laura", ale nazywa się Huanita Peres, nosi uniform służącej i sypia w celi... Ciekawy wątek, może przemyśl przebranie Laury w taki uniform..
![]() A u moich ludzi "życie idzie naprzód", jak to brzmi... ![]() Maddox jest sportowcem (jak chciała mamusia), ale jego hobby to rzeźbiarstwo. ![]() Czas by poznał jakąś kobietę... Znalazłam w CAS (w gotowych modelach), ładną nastolatkę, zmieniłam jej wiek na młodą dorosłą i tak powstała Lana Reno... ![]() Oczywiście jej nieziemska uroda omamiła biednego Maddoxa'a... no i wpadł na pomysł, że jej się oświadczy... ![]() Szybko się pobrali i skonsumowali małżeństwo... w jacuzzi ![]() Tymczasem Angelina i Brad poznają uroki bycia emerytami... Chodzą na plażę, na siłkę, do kina. Minął już czas, gdy musieli zmieniać dzieciakom pieluchy... ![]() Piąty dom wymagał pewnych poprawek. Jedną z sypialni dziecięcych przeznaczyłam na sypialnię dla Lany i Maddox'a. Znalazłam piękny zestaw mebelków w stylu elfickim na mts. Oto kilka fotek sypialni nowożeńców... ![]() ![]() ![]() Zobaczcie, jak naturalnie układa się kołdra na tym łóżku... no normalnie zakochałam się w tych meblach! Jest też komplet armatury do łazienki. ![]() Lana jest artystką, tak jak jej teściowa, więc lubi malować i szkicować... Oczywiście jest już w ciąży... ![]() Tutaj brzuszek już sporawy. Polubiłam tą bluzkę ciążową, mam ją też w wersji dla nastolatki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
super
![]() a i te mebelki fajne ![]() Ok to troche zdjec z mojej wampirzej rodzinki ![]() Celina, ktora nie moze sobie wyobrazic, ze jest juz mezatka - oglada swoj pierscionek z niedowierzeniem. ![]() Tutaj Celina przegląda się w lustrze myslac, czy nie zmienic sobie fryzury. Jednak zostala przy swojej obecnej. ![]() Pawel wzial sie za siebie i trenuje swoje cialo w znanej silowni. ![]() Przyszly tatus osluchuje jak jego potomek kopie w brzuszek mlodej mamy. ![]() Odpoczynek przed kominkiem i planowanie przyszlosci dziecka. ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 20.02.2011 - 13:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Uh...przez weekend miałam tyle roboty,że nawet na 5min nie pograłam w TS3,więc nazbierało się trochę zdjęć...
A więc,ostatnio było o Lavrin w takim razie dziś bedzie o Fatimie. Otóż Fatima pozazdrościła młodszej siostrze dzidziusia i też zapragneła takie miec,a że adopcja nie wchodziła w gre trzeba było poszukać tatusia.Kandydatów było dwóch:Tom Wordy i Kai Laik-niestety jestem wybredna jeżeli chodzi o urodę przyszłych rodziców (Tom ma za wielki nos a Kai za szerokie usta) Fatima musiała poszukać kogoś innego,no i w taki sposób padło na Reida Dutera-tatuażyste z salonu gdzie Fatima pracuje. Wszystko zaczeło sie niewinnie: nieśmiałe uśmieszki,rozmarzone spojrzenia,komplementy...Niewinny flirt przerodził się w gorące uczucie.Kochankowie coraz częściej spędzali wspólne wieczory w klubach... ![]() ...na spacerach,w kinie,aż pewnego wieczoru Reid nie wytrzymał.Padł na kolana przed Fatimą i się odświadczył ![]() Oczywiście Fatima przyjeła oświadczyny od razu. Ślub odbył się w domu Fat i był dość skromny,przybyli tylko najbliższi przyjaciele pary. ![]() Jakiś czas póżniej Fatima wdrozyła resztę planu posiadania dziecka i zaszła w ciążę. Na świat przyszła mała Roma-oczko w głowie tatusia ![]() ![]() ![]() Lavrin wraz z Lilianą wyprowadziły sie do włąsnego domu.Liliana jest w wieku szkolnym i jest bardzo podobna do swojego ojca Lila-który skończył marnie (na cmentarzu) Bonus: Sim mojego brata po usunięciu jakiegoś skina. ![]() Nawet mi sie podoba.Może jak Liliana dorośnie to ich skumam? Ciekawe czy dzieci urodzą sie takie czarne... |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
To teraz dalszy ciag rodzinki Kasprzyk
![]() Pawel poszukuje nowych wynalazków...ciekawe co knuje... ![]() Nie(stety) skonczylo sie na jego podpalonym zadku, ktory gasi malzonka. ![]() Nareszcie! Na świat przyszła malutka Samantha ![]() ![]() Jeszcze trzeba utulic malenstwo do snu... ![]() A tutaj Samantha pochlania wampirze jedzonko,a brudzi ze loho.. ![]() Dumna mama chce wpoic coreczce jak najwiecej wiedzy. ![]() Celina i Samantha ![]() ![]() Buziaczek w czolko na dobranoc ^^ ![]() Tatusiek uczy mala Samanthe chodzic ![]() Wieksza juz Samantha po imprezie urodzinowej ![]() ![]() Wspólne odrabianie zadania domowego Samanthy, wkoncu ma byc geniuszem, jak zaplanowali rodzice. ![]() Kiedy "kobitki" sie bawia razem pan domu musi zajmowac sie nieruchomosciami i budzetem. ![]() Pawel Mysliciel - trzeba pracowac nad wampirzym umyslem. ![]() No i skonczylo sie na tym, ze Celinie tez sie zapalil zadek ![]() ![]() Trzeba sie dobrze pokazac przed fanami - sweet focia ;p ![]() Wspolna nauka umiejetnosci ![]() ![]() Mala Samantha wydala juz swoja 1sza ksiazke fantastyczno-naukowa "Od gwiazdy do gwiazdy" ![]() Samantha moze jako dziecko nie byla zbyt ladna;/... ![]() Ale potem.....lohoo O.O ale lasencja sie z niej zrobila. ![]() I bonusik: wspólna wampirza kolacja ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 21.02.2011 - 18:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ależ się ten temat rozkręcił... To bardzo dobrze. Uwielbiam gorące tematy
![]() Koleje losów Sagi Pitt'ów... Lana paradująca w piżamce... Podoba mi się ta piżamka ![]() ![]() Brad bawiący się wnukiem. Nazwałam małego Alec. ![]() Lana uczy się tricków wędkarskich. ![]() Angie ćwiczy, odkąd ona i Brad się zestarzeli, pozwalam im na większą swobodę. Dostali ode mnie też 3 nagrody szczęścia, które zawsze daję staruszkom, rzadko głodny, czyścioszek i stalowy pęcherz. ![]() Alec w ramionach babci... Kolejny dzieciak do operacji plastycznej... to chyba u nich rodzinne... Shiloh musiała mieć operację ust, Maddox wymagał kompletnej "renowacji" i jego syn ma "coś z oczami". ![]() Wspólny posiłek. ![]() Taniec. Maddox był wtedy w pracy. ![]() Ale po pracy... nie próżnuje... To było "bara bara z zabezpieczeniem"... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A mi dzieciaki rosną i rosną
![]() Jenny i Kelly już pełzają ![]() ![]() ![]() a Lucy, Nuna i Laura są już nastolatkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale mam zamiar szybko zrobić z nich mamuśki ![]() a Rachael i Grucio dalej są ze sobą, Rachael nie wie o tym, że Grucio ją zdradził. Natomiast Grucio zwolnił swoją kochankę i w końcu mogą się potajemnie spotykać ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|