Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.03.2011, 21:43   #1
Krzychu
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

sorryyyy za ortografie mi się jakoś bygi nie podświetlają trudno nic nie poradze ja na forum pisze w stylu "na odwal się" więc jak są bygi do są ale jak mi się nie chce ich poprawiać
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.03.2011, 16:32   #2
Saheli019
Guest

A ie ja już dawno się zgubiłam w twoich rodzinach. Może zrób "rodzinne fotki" każdej z rodziń,bo tyle ich masz,że można dostać oczopląsu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.03.2011, 22:27   #3
anie_1981

Reputacja: 10

W sumie, to jak się temu bliżej przyjrzeć, to nie jest to jakieś strasznie zawiłe. Ale rozumiem, że trudno się w tym połapać. Ja nie mam pamięci do imion i dlatego mam na biurku karteczkę z rozrysowanym drzewem tej rodziny. W sumie są cztery domy, i w tych domach rozlokowani są moi ludzie...

Oto główny dom, "Kostka Cukru". To tutaj wszystko się zaczęło...

A oto założyciele Klanu Bardów, a raczej to, co z nich zostało. Anastazja i Jason Bard. Dzieci: Ernest i Matika.

Ta para staruszków, to Ernest i Mia. Dzieci: Elvis i Molly. Młoda, ruda dziewczyna to Molly a ten krótkowłosy rudzielec to jej mąż, Lil. Nastolatki to Danny i Julia, dzieci Molly i Lil'a.

Dom Matiki, córki Anastazji i Jasona, siostry Ernesta.

Staruszki to Matika z mężem, Fengiem. Dzieci: Jin i Sayuri. Dziewczyna to ich drugie dziecko, Sayuri, jest też jej mąż, Antony i dzieci, Patrick i Lena.

Dom Elvisa i jego żony, Lany. Elvis jest synem Ernesta i Mii.

Mieszkańcy: Para staruszków to Elvis i Lana. Ich dzieci to Aleksander i Martyna. Ta młodsza parka na zdjęciu to Aleksander i Bridget. Bridget trzyma na rękach Sebastiana, swojego syna (ojcem jest oczywiście Aleksander, jej mąż). Na fotelu siedzi Martyna.

I ostatni dom, tutaj mieszka Jin z żoną Lilly. Jin jest synem Matiki i Fenga.

Jin i Lilly mają razem trójkę dzieci... Chłopca Marcusa i bliźniaczki Ninę i Dinę. Marcus ma żonę, Sunshine i syna Wiktora. Na zdjęciu bliźniaczki...

A tutaj cała reszta, od lewej, Sunshine trzymająca Wiktora, jej mąż Marcus, Lilly i Jin.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 06.03.2011 - 22:30
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2011, 08:17   #4
Saheli019
Guest

No i odrazu się jaśniej zrobiło

Wrzucam zdjęcia swojej rodzinki. Znowu zmniejszałam w jakimś programie i znowu małe fotki wyszły,eh...chyba wróce do painta..

Oto Kajol jako nastolatka. Dziewczyna jest bardzo spokojna,lubi wpłacać datki na cele charytatywne i ma obsesje na punkcie dobrych ocen.Nawet do klubu poszła tylko raz.

Za to czesto odwiedza swoją starszą siostrę Klarę,która mieszka nieopodal. Dziewczyny mimo,że są przybranymi siostrami świetnie się dogadują i często wracają razem ze szkoły

Tutaj Klara ma urodziny i staje się młodą dorosłą.

A tak Klara wygląda już po małej metamorfozie.

Gregori i Tamara osiągneli już 5 gwiazdek osobistości,ale o dziwo nie nachodzą ich paparazzi(plusy mieszkania w domku). Tutaj wpólnie przy stole

Ochota na szybki flirt?

Wreszcie i Kajol stała się młodą dorosłą,ale jej nie wyprawiałam urodzin bo przemieniła się w nocu. Jej też musiałam trochę zmienić image...

Nieudana próba zrobienia drinka. Bleee...jakie to paskudne

W życiu rodziny Shmit nastał kolejny szczęśliwy dzień. Oto panna Klara wychodzi za mąż za azjatę pana Kamurę

No tak,dzieci już odchowane. Niedługo na świat zaczną przychodzić wnuki,więc i Gregori z Tamarą musieli się zestarzeć. Zostawili Kajol dom,a sami przeprowadzili się do mieszkania,w którym mieszkali po slubie. Oboje nadal pracują i nawet nie myślą o emeryturze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2011, 11:28   #5
anie_1981

Spora rodzina. Ja osobiście nie cierpię tego zgiełku urodzinowego. Mam już moda na wyłączenie tych piszczałek w trakcie urodzin, a jeszcze by mi się przydał taki, który całkiem wyłącza to zlatywanie się domowników na czas urodzin. Ja jak mam komuś wyprawić urodziny, to najczęściej go teleportuję na jakieś odludzie. Drażni mnie po prostu to, że domownicy przerywają wszystko co im kazałam robić, budzą się itd, tylko dlatego, że ktoś z domu ma urodziny.
stare 07.03.2011, 13:59   #6
hellraiser
Guest

Jeeeeej, jakie Wy macie wielkie rodziny
Ja już nie wytrzymuję, gdy mam w domu powyżej 4 osób. Najlepiej gra mi się singlem, albo małżeństwem bez lub z jednym dzieckiem. Inaczej gra mi się ciężko.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2011, 17:49   #7
Saheli019
Guest

Ja żadko wsumie organizuję takie przyjęcia,ale czasami jak najdzie mnie ochota...szkoda tylko,że nie można kierować gośćmi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2011, 18:12   #8
Sheila

No właśnie, dużo bym dała, tak samo na ślubach. Ustawiam ich kodem przy krzesłach, a oni to w nosie mają i idą na drugą stronę
stare 07.03.2011, 20:59   #9
anie_1981

Mi by wystarczyło, żeby była opcja "weź ślub" nawet bez przyjęcia. Tak to jest tylko "weź ślub prywatny". Nikogo wtedy w domu nie interesuje, że ktoś się hajta...

No i ciąg dalszy, mej zawiłej Sagi Bardów. Syn Molly i Lil'a, Danny (ten, którego Molly urodziła w szkole średniej), jest już młodym dorosłym! Pewnie nie jestem obiektywna, ale ładniutki jest... Ponieważ Jason i Anastazja już nie żyją, więc mogę śmiało korzystać z ich ubrań i fryzur. Oto Danny ubrany i uczesany w stylu Jasona...

Przedstawiam zebranym tu forumowiczom, Janette! Jest to żona Danny'ego, w stylizacji Anastazji. Miastowa, ale ją solidnie przebudowałam. Nie jest już mulatką ani brunetką... Szkoda, że nie pomyślałam o pstryknięciu fotki "przed" i "po"...

Janette przechodzi kurs wędkarstwa, muszę się upewnić, że Danny ma wszechstronnie wykształconą żonę

Ponieważ w domu było już 8 osób, nie mogłam rozmnożyć Danny'ego i Janette, więc ich przeprowadziłam... To mój pierwszy dom, zbudowany całkowicie przeze mnie, od dobrego pół roku, lub więcej. Inne domy po prostu przerabiałam z maksisowych. Zdolnościami architektonicznymi nie grzeszę, więc cud techniki to to nie jest...

Janette stara się być dobrą żoną, więc przyrządza śniadanko.

W tym czasie Danny robi to, co facetom wychodzi najlepiej... leni się...

No i pierwszy posiłek, który przyrządziła jego żona... Nie widział różnicy, czy to żona, matka czy służąca to upichciła.

Nie ma to jak wyrwać się z domu na wypasionym motorku... Danny jedzie na zakupy, trzeba kupić rybki do akwarium...

Na jedzcie rybeczki...

Janette jest już oczywiście w ciąży... im nas więcej tym weselej. Danny odkrył właśnie życiową prawdę... dzieci... trzeba karmić...

A tutaj prezentuję Patrick'a, syna Sayuri i Antony'ego. Robiłam mu edycję, z powodu nadwagi. Teraz już jest OK. Nie zmieniałam twarzy. Tylko fryzurę, odzież i sylwetkę.

stare 07.03.2011, 22:32   #10
Saheli019
Guest

Widać,bo masz byki na bygach

Anie-ale u ciebie szybko dzieci dorastają,szybciej niż u mnie

Chryzantem co tam u Florence,stęskniłam się za nią. Mam wrażenie,że tylko ja i Anie wrzucamy zdjęcia naszych rodzin

Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 08.03.2011 - 08:14
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania