|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bluszczyk - to wstaw i podaj link, ja ci prześlę zdjęcia po mojej przeróbce
![]() Wracam do Was z nową, dużo porcją zdjęć. Emily mi urosła i ... no dobra, sami zobaczcie. Przyjaciółki mają urodziny w odstępie dwóch dni, dlatego postanowiły zorganizować je razem. Emily zrobiła sobie krótki rachunek sumienia i postanowiła przeprosić Lindę za spoliczkowanie i obelgi wykrzyczane pod jej i Jaspera adresem. Dziewczyna przyjęła przeprosiny i zapewniona o pojawieniu się na przyjęciu łososia z rusztu pani Holes(mamy Lilianny) obiecała przyjście razem z Jasperem. ![]() Dziewczyna zaprosiła też dziadków i rodziców z Brigdeport, którzy cieszyli się z zaproszenia przywożąc nową sukienkę, na szczęście za dużą. Byli dumni z tergo, że Emily ułożyła sobie życie tak ... poukładanie ![]() ![]() Teraz kilka fot z imprezy: Jeszcze jako nastolatki dziewczyny tańczą szalony taniec- wygnaniec. ![]() Pomyślenie życzenia jest ważną częścią imprezy. Lilianna już wie czego chce, ale Emily długo zastanawia się nad różnymi opcjami. ![]() W nowej sukience już jako młoda dorosła i z pewną siebie miną. ![]() Tort wyjątkowo pyszny ![]() ![]() Lilianna wygląda... dziwnie, ale i tak cieszy się ze swojego kroku w dorosłość. ![]() Rozwiedzeni( jak się okazało) rodzice Blondyny świetnie się bawili dmuchając bąbelki. ![]() Po przebrani w wybrany przez grę strój codzienny Emily bawi się chyba jeszcze świetniej. ![]() Wygląda pięknie. Tak piękni, że nawet Jasper zaczyna( nie wiem jakim cudem) z nią flirtować. Dobrze, że Linda tego nie widzi... ![]() Impreza trwała do rana, a bałagan był wielki. Niektórzy przeżyli swój pierwszy kac, ale mimo to wszyscy wyśmienicie się bawili. Pani burmistrz chyba zapomniała, że idzie do pracy. Poszła śmierdząca, ale wesoła. ![]() A tu Emily już po zmianie wyglądu. Wygląda słodko ![]() ![]() ![]() ![]() BONUS: Dmuchamy...! ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Super zdjecia
![]() ![]() A teraz przedstawie wam moja nowa simke: Emma Paterson - po tym jak stala sie mloda dorosla przeprowadzila sie do milego miasteczka Twinbrook. ![]() Kiedy "pojawiala" sie wena tworcza Emma brala sie za malowanie ![]() ![]() Pierwsze jedzenie w nowym domu - niezbyt smacznie wyglada, ale od czegos trzeba zaczac. ![]() Im wiecej gotowala tym lepsze posilki przyrzadzala - chociaz sie zmuszala, bo nie lubi gotowac. ![]() Pierwszy dzien bardzo szybko minal i zanim Emma sie zorientowala bym juz ranek. ![]() Emma postanowila poznac swoich nowych sasiadow - niestety obok niej mieszkala jakas zrzedliwa starucha... ![]() ...wiec poszla do pobliskiskiego parku, gdzie poznala wiele milych ludzi. ![]() Nawet udalo sie jej zlapac slicznego motyla. ![]() Niestety Emmie zostalo ledwie kilka simoleonow. Musiala znalezc jakas prace. ![]() Pierwszy dzien w pracy nie byl taki zly, tylko troche stresujacy. ![]() Emma nie chciala byc do konca zycia roznosicielka gazet - wziela sie za pisarstwo, by pokazac szefowi, ze stac ja na wiecej. ![]() (gram bez kodow i powiem wam, ze gra jest bardziej wciagajaca i ciekawsza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Eyvee-ładna ta Twoja simka.
Sheila- Emo zostanie mroczna,bo jest zła,żłośliwa i wogóle wreeeedna. Thor też jest złym po mamusi i geniuszem po tatusi i szykuję mu karierę Cesarza Zła...muhaaaa... Jutro pewnie wrzuce zdjęcia bo troszkę się wydarzyło w moich rodzinkach min.Yoko zginął w płomieniach a Suri Li i Thor sa juz nastolatkami. (niestety Suri Li nie jest tak ładan jak Fumiko)( Jak ktoś chce to mogę wrzucić Fumiko,jak sobie przypomnę jak to się robiło ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
To Zaczynamy :
Kosta zamieszkała w Brigdeport w domu Rodziny Jones , ze względu na mieszkanko , oraz na to , ze to jej rówieśnicy . Obiecała , ze będzie osobistą stylistką Diany. Lekcja Stylu Konstancji Anuś ![]() Stworzyłem również chłopa dla Kosty , Matt'a Daley'a ![]() Jeszcze się nie poznali , ale mam 2 opcje na to aby tak się stało : A) Diana zauważy , że Kosta jest samotna i poszuka jej Mena przez neta ![]() Która lepsza ? Sory , ze tak mało fotek , ale kompik odmawiał współpracy ![]()
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 27.03.2011 - 20:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Stała się rzecz straszna-Yoko zabawiał się w wynalazcę i spłonął żywcem...
![]() Fumiko opłakiwałą męża wieczorami. Czasami siedziała do nocy z nadzieją,że zobaczy jego ducha... ![]() Suri Li w tym czasie stała się dzieckiem szkolnym. ![]() Potem stała się nastolatką-niestety nie jest tak ładna jak Fumko. ![]() ![]() Thor też stał się nastolatkiem,ale nie jest tak grzeczny i spokojny jak Suri Li. Przeciwnie,lubi poszaleć sobie na motorze czy zakosztować drinków w pobliskiej spelunce. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Fajne te Wasze historie
![]() ![]() ![]() Ja, jak wspominałam zaczęłam grać córką Maddie - Bijou. Matka Maddie zmarła z pragnienia, a bez niej ta rodzina była taka podupadła. ![]() [IMG]http://i52.************/5kk040.jpg[/IMG] Bijou poznała Ethana Larsona. Uroczego, piegowatego wynalazcę, który zapragnął życia w pełnym życiu mieście Bridgeport, dlatego postanowił się przeprowadzić z Riverview. ![]() ![]() [IMG]http://i54.************/xdt3ew.jpg[/IMG] Między nimi od razu zaiskrzyło. ![]() [IMG]http://i55.************/1zclc1e.jpg[/IMG] A przecież Bijou ma chłopaka.. - Keana, którego poznała w podstawówce, a w szkole średniej byli parą, niestety, nie układało im się dobrze, no i pojawił się przecież Ethan. ![]() [IMG]http://i51.************/3480r37.jpg[/IMG] Po zerwaniu z Keanem, Bijou już otwarcie ukazywała uczucie do Ethana. Wprowadziła go też do ekskluzywnego klubu dla wampirów, czyt. Plazma. ![]() ![]() [IMG]http://i53.************/2gumkub.jpg[/IMG] Właśnie tam spotkała starszego brata Valentine i jego dziewczynę Margo. Ich relacje uległy dużej zmianie po śmierci mamy, ale postanowili je nadrobić. ![]() [IMG]http://i55.************/ih2zap.jpg[/IMG] Spotkała też swojego dziadka Xaviera. ![]() ![]() ![]() [IMG]http://i54.************/2z3p2q1.jpg[/IMG] Bijou, jej brat Valentine i Ethan. ![]() + Bonus: Mama Bijou, Maddie jeszcze kiedy żyla. ![]() [IMG]http://i51.************/vh6m2x.jpg[/IMG] Lubiła siadać po ciężkim dniu pracy jako lekarz i poczytać porządną książkę. ![]() ![]() [IMG]http://i52.************/25pjwio.jpg[/IMG] Oraz kiedy miała zlecenie wykonywanie szczypionek w parku napotkała fana, który chciał jej zrobić zdjęcie.
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dobra, mam dla Was dużą porcję zdjęć
![]() Rodzina Fusco odcinek 2 ![]() Stało się pewnej nocy coś, czego efekty było już wkrótce widać: Otóż Felicia niespodziewanie zaszła w ciążę. ![]() To też tatuś postanowił się wreszcie wziąć porządnie do roboty, co by było go stać w ogóle na wychowanie dziecka. Dzień najlepiej zacząć od śniadania na koszt remizy: ![]() No i oczywiście akcja: ![]() W tym samym czasie Felicia wcale nie zamierzała leniuchować: Tutaj na złomowisku (zarobiła prawie 50$ za sprzedać zebranego złomu!) ![]() I w pralni (nie mogła przeciążać jeszcze bardziej swojego kręgosłupa): ![]() Udała się ten na cmentarz, cały czas mysląc o nadchodzącym potomku. W zasadzie obydwoje rodzice chcieli, żeby to była dziewczynka, ale zdałem się na łaskę gry: ![]() Kobieta potrafi robić szalone rzeczy ![]() ![]() W końcu nadszedł ten dzień (a w zasadzie środek nocy ![]() ![]() Jazda do szpitala (Felicia wolała prowadzi, co by ją to nieco odciągnęło od przerażającego bólu w brzuchu ![]() ![]() I w końcu jest: chłopczyk, którego imię to Leon! Otrzymał przez grę cechę wielbiciela przyrody a ja dodałem mu ekscentryka, widząc w nim potencjalnego wynalazcę! ![]() Z skromnej pensji Fabricia dobudowałem pokoik: niestety, zabrakło na pomalowanie go z zewnątrz i jeszcze chociaż jedno okno ![]() Dopiero teraz Felicia poczuła, co to być prawdziwą kobietą: Wstawianie w środku nocy: ![]() I nudne, obciążające kręgosłup obowiązki ![]() ![]() Zażądała za to od Fabricia nowej kuchenki, ten jednak zobaczywszy rozliczenie bankowe dobrze wiedział, że lepiej będzie, jeśli kupi używaną. ![]() Niestety, akurat takowej nie było, więc Felicia musiała zapomnieć o czymś nowym w domu. Za to Fabricio wybrał się do Czerwonego Spotkania (czy tylko u mnie nie ma w nim kelnera, a simowie sami mogą sobie robić napoje?) ![]() Ostatnim ważnym wydarzeniem był "awans" małego Leonka ![]() ![]() Ps. Jeszcze mam pytanko ![]() Jak można edytować simy w CASie podczas gry? Potrzeba jakiegoś modu, czy czego? ![]()
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ciąg dalszy losów mojego Klanu Bardów... Przez moją opieszałość o mały włos, a część Klanu zmarła by bezpotomnie... Uparłam się mieć pełną kontrolę nad wszystkimi członkami klanu. Z Modem NRaas Story Progression wyłączyłam dla nich postęp historii... W rezultacie dzieciarnia porosła, ale się z nikim nie związała... Muszę to naprawić. A na razie fotki Blingów...
Eric pisze listy z podziękowaniami za prezenty ślubne, które dostali z żoną od rodziny i krewnych. Te prezenty to głównie ozdoby naścienne, dwa obrazy powiesiłam na ścianie w salonie. Był też robot kuchenny. ![]() Urodził się im syn, nazwałam go Fred. Nie mam już pomysłów na imiona dla dzieciaków. ![]() Fred na rękach u ojca. ![]() Natalia i Eric wybrali się na romantyczną kolację do nowo wybudowanej restauracji. ![]() Byli też w nowej siłowni... to miasto się rozrasta! Ostatnio otwarto kilka nowych lokali. ![]() Natalia chce wrócić do formy po ciąży. Nieźle jej idzie ![]() ![]() Podrośnięty nieco Fred na rękach u cioci Betty. Ciocia Betty jest najlepszą uczennicą, niedługo kończy szkołę. ![]() Mały Freddie (nie Kruger!) bawi się cymbałkami. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
tak, edytuje sie simy za pomoca modu nsrass controller czy jakos tam, w necie jest
![]() To przedstawie wam kilka nastepnych simowych dni z mojej simki Emmy Paterson ![]() Emma nie miala w zwyczaju placic fachowca za naprawy z powodu braku pieniedzy, wiec musiala sie nauczyc sama naprawiac walacy sie sprzet w domu... ![]() ...a niestety jak to bywa, zepsuje sie jedna rzecz to zepsuja sie kolejne cztery :/ ![]() Wciaz do Emmy wydzwanial niedawno poznany przyjaciel...chyba byl nia zainteresowany ![]() ![]() Czas sie zabawic w klubie "Czerwone spotkanie" ![]() ![]() Granie w pilkarzyki + nowe znajomosci ![]() ![]() W tym takze klubie Emma poznala dosc interesujacego mezczyzne... ![]() ...niestety zanim Emma zabrala sie za nowopoznanego przystojniaka, dowiedziala sie, ze jest zonaty i ma dziecko :"( <pozniej jeszcze sie stal wampirem...> ![]() Ach te poswiecenie dla kariery - Emma buszujaca w smietnikach. ![]() Niedosyc, ze sprzety w domu Emmy sie ciagle psuja jeden za drugim, to jeszcze zlodzieje coraz czesciej nachodza jej dom... ![]() Emma chciala dostac kolejny awans <miala dosyc rozwalajacego sie wiecznie sprzetu, a chciala zakupic nowy>, wiec wziela sie za cwiczenia charyzmy. ![]() Weekend..odpoczynek od pracy. Emma poznala nowego sasiada <wybrany wsrod all w miescie xD> nawet nie majac czasu zdjac pidzamy ![]() ![]() Dlugo czasu nie minelo, a juz golabeczki wpadli sobie w ramiona i ![]() ![]() + BONUS Moja jedyna zauwazona barmanka w "Czerwonym Spotkaniu". Czyzby fanka Lady Gagi QQ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|