|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to moja kolej
![]() Na początek... dwa koniki. Śpieszę z informacją, że to tylko rzeźby z TSR. Podobno takie rzeźby (lub ruchome konie), są w "Średniowieczu". Ktoś przerobił je do wersji dla The Sims 3, z tym, że nie są ruchome. ![]() Franco na zjeżdżalni. ![]() Służąca ma sjestę. Sama bym sobie posiedziała nad jeziorkiem... ![]() Franco na placu zabaw. Poznał swoją daleką kuzynkę. Być może w przyszłości ich hajtnę. ![]() Mały popyla na rowerku. ![]() Służąca w swojej celi... ![]() ![]() Dzieciaki bawią się razem. Ta mała, to Layla. Teraz jest dzieckiem pełzającym ![]() ![]() Seria zdjęć Layli... ![]() ![]() ![]() Franco przed kompem, moja krew... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Annie, masz świetnych simów.
![]() W sypialni Franca jest za niebiesko. ![]() Fajny monitor. ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Wkurzają mnie Pokolenia. Non stop tną i zresetowały moją family -.-
No ale mam nową Hieveno-dziewczyna Katsumi wprowadziła się do Bridgeport,gdzie zakochała się w Tom'ie Wordy,lecz ten był z nią 1 dzień,a później zostawił i wrócił do dziewczyny,Sugar. Kat była załamana,znalazła sobie pracę jako kucharka,uwielbiała malować,ale z tego za mało zarabiała. Sugar była w ciązy z Tomem,ale zmarła. Katsumi zaczęła wymiotować,jadła lody i spaghetti ( ![]() Skutkowało to ciążą ![]() ![]() Zakochała się w swoim szefie(już wiem czemu te ciągłe awansiki i podwyżki ![]() ![]() Nie zaniedbywali miłości *.* ![]() ![]() ![]() Przyszedł czas na poród. Urodziły się bliźniaczki Noemi ![]() I Rikky ![]() Tom po stracie Sugar chciał być z Katsumi,ale ona powiedziała "Wcześniej był czas,ale mnie nie chciałeś,draniu!" ![]() +Bonus ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Świetna ta ostatnia fota
![]() Ktoś tutaj narzekał na zbyt dużą ilość niebieskiego w pokoju Franco, otóż ja kocham niebieski! Jak dla mnie to cały świat mógłby być pomalowany na niebiesko... No a tak poza tym, to ja nieszczególnie przejmuję się wyglądem domów, mają być funkcjonalne, wygodne i mieć przejrzysty układ, żebym nie musiała 3 godziny szukać łazienki ![]() ![]() ![]() Aleksandra i Sedrick użądzili sobie prywatne party ![]() ![]() ![]() Franco jedzie do szkoły... ![]() No i patrzcie co ten typ wyrzeźbił ![]() ![]() Layla bawi się klockami. Brakuje mi rysowania z dwójki. ![]() Sedrick i Aleksandra na rybkach ![]() ![]() I BONUSIK, cała familia w komplecie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bliźniaczki są Toma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
A o to moja rodzina. Panuje tu matriarchat i oczywiście najważniejsze są w niej córki, które pilnują aby rod nie wymarł. Tradycją jest też aby żadna z kobiet tej rodziny nie wychodziła za mąż. Nie każdy też wie, że kobiety te są krwiożerczymi wampirzycami. Jak dotąd nie narodził się męski potomek, ale zapewne jego los był by marny, ponieważ mężczyźni są nic nie warci w tradycji rodu Bathory.
Oto założycielka rodu. Elizabeth . Jest najstarsza i nikt już nie pamięta kiedy i skąd się wzięła. ![]() Jak tradycja nakazuje Elizabeth miała nieślubne dziecko z Hrabią Vladem. Anxunamun. Niestety niebezpieczna miłość Anxunamun do gorącego i słonecznego Egiptu zabiła ją. ![]() Na szczęście pozostawiła ona żeńskiego potomka, co zapobiegło szybkiemu wygaśnięciu rodu Bathory. Nefertiri, córka Anxunamun i nieznanego Egipcjanina stała się nadzieją na przetrwanie rodu ![]() Nefertiri, która miała wielki talent malarski i pałała miłością do płótna znalazła kandydata na ojca swojego dziecka w galerii sztuki. Tak narodziła się Naomi. ![]() Naomi zaraz po osiągnięciu dojrzałości musi znaleźć partnera. Czy młoda wampirzyca podda się tradycji? ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Taida przyznam że na początku pomyślałam że będzie to coś dziwnego
![]() ![]() ![]() Anie dobrze że na niebiesko , niebieski uspokaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ok, jak sie okazalo przez moje "kochane" simsy 3 zwalila mi sie kolejna rodzina przez mase bledow...wiec postanowilam przetestowac gre - nowa rodzina bez kodow i bez nadmiernej ilosci rzeczy na parceli <slaby komputer - przez to gra mi sie czesto zawieszala i psula>. Kiedy zdobede nowy komputer bede mogla wykorzystac wiecej mozliwosci gry niz teraz <wiekszy domek, mebli, ogrodek itp>
Przedstawiam wam zwykla miejsca rodzinke Kenworth. Daisy Kenworth, mloda dziewczyna po studiach lekarskich. Marzy o byciu slawnym chirurgiem w szpitalu Sunset Valley. Narzeczona James'a. ![]() James Kenworth, przewodniczacy szkoly oraz kolka teatralnego na studiach, ambitny mlodzieniec, lubi pisac i ogladac dobre filmy. Marzy o by zostac slawnym rezyserem. ![]() Na szczescie oboje dostali prace w Sunset w swoim "fachu". Wykupili mala dzialke w miescie i zbudowali skromny, maly domek. Ich pierwszy wspolny posilek na "swoim" ![]() ![]() Czas na poranna toaletke przed praca. ![]() Daisy uwielbiala lamiglowki, ogladanie gwiazd i odkrywanie planet - tutaj chyba zobaczyla cos co nie powinna ;p ![]() Daisy lubila takze czytac poranna gazete, dzielac sie nowinkami z James'em. ![]() Czas na rozrywke - bitwa na poduszki ![]() ![]() W chwilach wolnych James pisal swoje wlasne ksiazki, by piac sie na szczyt. Oczywiscie trzeba od czegos zaczac ;] ![]() Daisy znalazla ogromny meteoryt w miescie <zero katastrofy foch ![]() ![]() Niedlugo potem oboje zaczeli myslec o slubie i tak sie stalo. Wzieli maly cichy slub, gdyz nie bylo ich stac na przyjecie slubne. ![]() BONUS: Znalazlam ducha Mortimera Cwira O.o spacerek se robil hehe... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mortiemu nudziło się w zaświatach i postanowił wrócić na stare śmieci? Heh. Ja mam kilka zdjęć, ale za mało jak na wstawianie. Ostatnio gra mi się zacięła, gdy chciałam uśmiercić Aleksandra i Lanę Ćwir. Nie pojawił się Mroczny. Duch Aleksandra ściągnął do siebie wszystkich domowników, wszyscy go opłakiwali, ale Mroczny najwyraźniej pojechał na urlop... Nie wiem dlaczego, ale zazwyczaj muszę ręcznie uśmiercać emerytów, żyją nawet po 110 dni, a ja mam wiek ustawiony na 90. Dlatego co jakiś czas sprawdzam który tam przekroczył 90-siątkę i go ręcznie uśmiercam. Z reguły NRaasem i hurtowo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Moja kicia to też Naomi^.^
Te dzieci tak szybko rosną (gram na b.krótkim życiu) Rikky i Noemi są już nastolatkami. ![]() Rikky to ta w warkoczach,a Noemi to ta obok Katsumi i Wayne mieli być emerytami za jeden dzień więc zrobiłam im impreze "młodości" ![]() ![]() ![]() ![]() No i następnego dnia się postarzeli ![]() Bliźniaczki dorosły i wzięły ślub (Noemi na pierwszym zdj,a Rikky na drugim) ![]() ![]() I Focia Rodzinna ![]() ![]() Może przedstawię: Na Pierwszej Kanapie Wayne i Katsumi (założyciele) Na drugiej kanapie ich dzieci Rikky i Noemi Rikky na rękach ma córeczkę Lolę i obok niej jej mąż Marcus. Noemi na rękach ma syna (Sylwek) i obok męża. +BONUS ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|