|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
z dong huo sobie poradziłam. Nie nadepnelam na wszystkie kamyczki i dlatego tak wyszlo. Teraz mecze sie z Toporem Pangu. Wprawdzie go mam (kody) ale niestety trzeba przejsc misje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A gdzie jest w chinach w tej smoczej paszczy kamienny klucz smoków (czy jakoś tak)?
Ostatnio edytowane przez Verbos : 11.12.2009 - 20:06 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 17
|
![]()
Verbos podejrzewam, że w magicznych skrzyniach może się znajdować, ale równie dobrze może on być w sarkofagu lub leżeć na ziemi. Jedna rada bardzo dokładnie się rozglądaj i sprawdzać wszystko co możliwe. Misji nie można wykonywać na szybko.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hej
![]() A ja mam taki problem: zniknął mi topór z plecaka, więc użyłam kodu. Powiesiłam topór na ścianie, ale gdy weszłam do trybu "życia" to ten zniknął z tej ściany. Jak go stamtąd zdjąć? |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No i kolejne pytanie xD (wiem dużo ich jest xDD) obecnie jestem w świątyni niebios i mam znaleźć topór Pangu (czy jakoś tak) a od zleceniodawcy dostałem klucz Pangu. Noi wszystko jest ok dopóki aż zobaczyłem, że to są tylko schody, schody, schody i jeszcze raz schody. Czy ktoś wie gdzie ja mam użyć tego klucza??
|
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Verbos jak znajdziesz topór to możesz zrobić zdjęcie gdzie wisi?? Bo u mnie jak go nie było tak nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Więc ja mam taki problem.
Jestem w Egipcie i mam misję od kobiety żeby znaleźć jakąś starą księgę w bibliotece w opuszczonym domu. Podkradłam się tam, otworzyłam przełącznikiem schody i przeszukałam wszystkie wejścia. Dotarłam na sam dół do małego pomieszczenia z dwoma skrzyniami, szafą, na której były kamienne łupiny, stertą rzeczy, dwoma posągami, półkami, stołem i trzema krzesłami. Półki są puste, nigdzie ta księga nie leży. A przeszukałam wszystkie pomieszczenia jakie były i żadnego tajnego już raczej nie ma. Więc gdzie ona jest? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|