|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Może taki temat już był, ale szukałam i nic nie znalazłam.
To jest tak, mam orginalną płyte The Sims 3. Gdy pierwszy raz ją zainstalowałam był problem z uruchomieniem, ale gdy zainstalowałam nowe sterowniki wszystko było w porzondku. Porzyczyłam ta gre mojej kumpeli, ale ona jej nie instalowała. Gdy mi ją oddala miałam cheć na pogranie w Sims 3. No to instaluje gre, włanczam a tu ten sam problem co wtedy. Zainstalowałam nowe sterowniki jak wtedy, ale nic! Nadal jak włanczam pojawia się czarny ekran na kilka sekund i znika! HELP! //Kowalino:Szukałaś? A kilka tematów przyklejonych w tym dziale to już się nie chciało sprawdzać ? Przenoszę do odpowiedniego tematu. Ostatnio edytowane przez Wielebny : 05.12.2010 - 11:58 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witam
Kiedyś normalne grałem w simsy 3 i wszystko było OK.Dziś naszła mnie ochota na ponowną grę,tak więc zainstalowałem,zaktualizowałem i próbując włączyć gre pojawia mi się czarny ekran a po około 1 - 2 sekundach wraca na pulpit i zmienia się tapeta na niebieską.Co jest grane ? |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak jak w temacie.
![]() Ostatnio edytowane przez lithium : 01.01.2011 - 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
claudia o
A próbowałaś wejść przez dysk?Po prostu wchodzisz do folderu gdzie masz zainstalowaną grę i klikasz w Luncher |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kochani, mam spory problem z elektroniczną wersją gry.
Do tej pory używałam swoich pudełkowych wersji i było wszystko w porządku, lecz ostatnio siedząc u rodziców w domu zapragnęłam sobie zagrać i ściągnęłam na laptopa wszystkie moje simsy z konta origin. Wszystkie ładnie się instalowały i działały, aż do ostatniego dodatku jaki mam, czyli Studenckiego życia. Ten dodatek się zainstalował ale po kliknięciu na "Graj" w launcherze wyświetla się okienko z prośbą o wprowadzenie kodu rejestracyjnego, origin sam go importuje i wpisuje, jednak gra go nie rozpoznaje. Zupełnie tak jakby kod był błędny, a to przecież niemożliwe. Współlokatorka przesłała mi kod z mojego pudełka i próbowałam go wpisywać, ale on też nie działa. Nie pomogła reinstalacja wszystkich dodatków i wyczyszczenie rejestru windowsa. Pomoc Origin do której napisałam milczy jak zaklęta, więc bardzo proszę Was o pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Witam!
Mam problem z grą. Po zainstalowaniu włączam ją i robię graj. Pojawia się czarny ekran i zaraz potem znika. Co robić POMOCY ! |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Witam!
Mam problem z grą. Po zainstalowaniu włączam ją i robię graj. Pojawia się czarny ekran i zaraz potem znika. Co robić POMOCY ! Czytałem w necie że może moja karta graficzna nie Pixel Shader 2.0. posiadam Nvidie GeForce gt240 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mógłbyś sprostować swój problem? Tzn. gra w ogóle się nie uruchamia? Co dzieje się po zniknięciu czarnego ekranu?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Na poczatku pisze ze laptop ma wszystkie wymagania potrzebne do gry the sims 3.
Gre juz mam od jakis 3 miesiecy i wszystko swietnie dzialalo,gralam sobie normalnie itd.Od jakihttp://forum.thesims.pl/images/editor/italic.gifegos tygodnia nie gralam w simsy i chcialam 3 dni temu zagrac,no i wkladam plytke,no i wyskakuje mi taki komuniktay: ''Nie znalezione dysku z gra!Wloz dysk z gra the sims 3,aby kontynuowac'' ![]() A jeszcze 4tyg temu wszystko chodzilo idealnie. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
hej wszystkim;
Siedzę u kumpeli i ona zainstalowała simsy 3 i po zmroku ale gra nie chce się włączyć wyświetla się komunikat: Nie udało się uruchomić gry urządzenie 0 nie mogło uruchomić tego tytułu nie wykryto obsługiwanej karty grafiki. Sprawdź swój sprzęt. Jak sprawdzić ten sprzęt i co można zrobić aby działało? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|