Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.12.2010, 08:36   #1
Nesuada
Guest

Domyślnie Nie moge uruchomić gry.

Może taki temat już był, ale szukałam i nic nie znalazłam.

To jest tak, mam orginalną płyte The Sims 3. Gdy pierwszy raz ją zainstalowałam był problem z uruchomieniem, ale gdy zainstalowałam nowe sterowniki wszystko było w porzondku. Porzyczyłam ta gre mojej kumpeli, ale ona jej nie instalowała. Gdy mi ją oddala miałam cheć na pogranie w Sims 3. No to instaluje gre, włanczam a tu ten sam problem co wtedy. Zainstalowałam nowe sterowniki jak wtedy, ale nic! Nadal jak włanczam pojawia się czarny ekran na kilka sekund i znika! HELP!

//Kowalino:Szukałaś? A kilka tematów przyklejonych w tym dziale to już się nie chciało sprawdzać ?
Przenoszę do odpowiedniego tematu.

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 05.12.2010 - 11:58
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.12.2010, 14:42   #2
kamil569
Guest

Domyślnie Odp: Nie mogę uruchomić gry - ostateczny temat.

Witam

Kiedyś normalne grałem w simsy 3 i wszystko było OK.Dziś naszła mnie ochota na ponowną grę,tak więc zainstalowałem,zaktualizowałem i próbując włączyć gre pojawia mi się czarny ekran a po około 1 - 2 sekundach wraca na pulpit i zmienia się tapeta na niebieską.Co jest grane ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2011, 12:23   #3
Agnesja
Guest

Domyślnie niepoprawny parametr (launcher)

Tak jak w temacie.

Ostatnio edytowane przez lithium : 01.01.2011 - 15:17
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Ostrzeżenie
stare 15.01.2011, 14:58   #4
patryk916
Guest

claudia o
A próbowałaś wejść przez dysk?Po prostu wchodzisz do folderu gdzie masz zainstalowaną grę i klikasz w Luncher
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2014, 21:44   #5
Namida

Reputacja: 10

Kochani, mam spory problem z elektroniczną wersją gry.
Do tej pory używałam swoich pudełkowych wersji i było wszystko w porządku, lecz ostatnio siedząc u rodziców w domu zapragnęłam sobie zagrać i ściągnęłam na laptopa wszystkie moje simsy z konta origin. Wszystkie ładnie się instalowały i działały, aż do ostatniego dodatku jaki mam, czyli Studenckiego życia. Ten dodatek się zainstalował ale po kliknięciu na "Graj" w launcherze wyświetla się okienko z prośbą o wprowadzenie kodu rejestracyjnego, origin sam go importuje i wpisuje, jednak gra go nie rozpoznaje. Zupełnie tak jakby kod był błędny, a to przecież niemożliwe. Współlokatorka przesłała mi kod z mojego pudełka i próbowałam go wpisywać, ale on też nie działa.
Nie pomogła reinstalacja wszystkich dodatków i wyczyszczenie rejestru windowsa. Pomoc Origin do której napisałam milczy jak zaklęta, więc bardzo proszę Was o pomoc.
Namida jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.03.2011, 09:46   #6
wiktor.brodniak
Guest

Post Problem Przy Uruchamianiu

Witam!
Mam problem z grą. Po zainstalowaniu włączam ją i robię graj. Pojawia się czarny ekran i zaraz potem znika. Co robić POMOCY !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.09.2011, 09:31   #7
wiktor.brodniak
Guest

Post Odp: Problem Przy Uruchamianiu

Witam!
Mam problem z grą. Po zainstalowaniu włączam ją i robię graj. Pojawia się czarny ekran i zaraz potem znika. Co robić POMOCY ! Czytałem w necie że może moja karta graficzna nie Pixel Shader 2.0. posiadam Nvidie GeForce gt240
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.03.2011, 17:58   #8
Narcyz
Guest

Mógłbyś sprostować swój problem? Tzn. gra w ogóle się nie uruchamia? Co dzieje się po zniknięciu czarnego ekranu?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2011, 08:08   #9
LoolyBoss
Guest

Excl Nie moge uruchomic the sims 3 :/

Na poczatku pisze ze laptop ma wszystkie wymagania potrzebne do gry the sims 3.
Gre juz mam od jakis 3 miesiecy i wszystko swietnie dzialalo,gralam sobie normalnie itd.Od jakihttp://forum.thesims.pl/images/editor/italic.gifegos tygodnia nie gralam w simsy i chcialam 3 dni temu zagrac,no i wkladam plytke,no i wyskakuje mi taki komuniktay: ''Nie znalezione dysku z gra!Wloz dysk z gra the sims 3,aby kontynuowac'' probowalam tez wlaczyc gre przez dodatek (wszystko jest oryginalne ze sklepu) i to samo mi wyskoczylo.Odinstalowalam gre i na nowo zainstalowalam,no i chodzily mi the sims ,ale bez dodatku,jak tylko gre wylaczylam i chcialam znowu zagrac,to znowu ten sam komunikat wychodzil ;| i chyba z razy odinstalowywalam i instalowalam.Na necie znalazlam zeby prpgramy emulujace wylaczyc,wiec odinstalowalam te ktore musialam,no i teraz mi tylko gra the sims 3 dzialala,ale dodatek nie.Zainstalowalam dodatek i znowu gehenna ;| Nie moge wcale wlaczyc gry the sims 3 - zacina sie przy samym kliknieciu na play ;| Jak probuje wlaczyc gre przez dodatek to pojawia sie komunikat,ten co wczesniej ;|
A jeszcze 4tyg temu wszystko chodzilo idealnie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2011, 13:16   #10
rose99

Reputacja: 10

hej wszystkim;
Siedzę u kumpeli i ona zainstalowała simsy 3 i po zmroku ale gra nie chce się włączyć wyświetla się komunikat:

Nie udało się uruchomić gry
urządzenie 0 nie mogło uruchomić tego tytułu
nie wykryto obsługiwanej karty grafiki. Sprawdź swój sprzęt.

Jak sprawdzić ten sprzęt i co można zrobić aby działało?
rose99 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania