|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
czy to jest błąd gry?
Mój sim przechodzi obok mumii i nie biją się? @up. Na prawde trudno wysilić takie cos w głowie co pomaga myśleć i napisać normalny post, a nie nabijać jakieś bezsensowne?Ja rozumiem, że dziś ostatni dzień weekendu i chcesz to wykorzystać, ale może w inny sposób? @Do modów; Wiem, że nie powinienem tego pisać, ale nabijanie postów i pisanie jeszcze czegoś bez "ładu i składu" w 4 lub wiecej tematach jest chyba nie na miejscu. Po przeczytaniu tego proszę edytować/usunąć. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie poprostu są nudy to nie jest błąd nie raz tak mam
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
To że ty tak masz to nie znaczy, że każdy.
Prosze Cię wyżyj się na GG ale nie nabijaj postów. (Ps. Znaki interpunkcyjne i odgryzają palców ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kolezanka tez tak ma, dokladnie mialem tak mumia kolo mnie przechodzi a potem zawraca dopiero wtedy zajarzyla ze tu jestem poprubuj z innymi mumiami jak znowu to masz bład no chyba ze masz cos fizycznego na wysokim lv
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 17
|
![]()
Dołączam się do Starlighta... Miki nie potrzeba postów bez jakiegokolwiek celu, bo forum to nie Marszałkowska w Warszawie, czy Giełda Papierów wartościowych
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mnie mumie się nie czepiają ^^ P.S. jeśli nie chce się walczyć, to można się przecież teleportować
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jest jakiś sposób żeby moja Simka po zaatakowaniu została zaklątwiona? Bo zaatakowały mnie 3 mumie, ale każda była bierna.
![]() |
#8 |
|
![]()
Jeśli Twój sim znajdzie się blisko mumii, to powinna go zaatakować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No tak Searle, ale chyba nie przeczytałaś/eś dobrze pytania... czy jest jakiś sposób, aby po zaatakowaniu rzuciła klątwę - mumia? Przecież wiem, ze jak stoi Sim blisko to może zostać zaatakowany.
![]() |
#10 |
|
![]()
Ah, sorry, faktycznie źle przeczytałam <zakręcona>
![]() Musisz mieć mało punktów umiejętności sportowych i najlepiej, by Twój sim nie ćwiczył Sim Fu, bo wtedy pokona mumię i ta zamieni się w pył, ale dodam, że nie zawsze mumia przeklina simów, nawet jak ich pokona. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|