|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No niestety zycie. Ja jak wrzucilam relikty grobowcowe, to wyszly mi rzeczy typu fragment studni czy fragment sarkofagu. Od razu wyszlam bez zapisu gry. Mozna bylo zrobic z tym cos lepszego.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
najgorsze jest jak się wstawi pełno cudów, np. kompendium, palad i inne cenne rzeczy a wychodzi nasiono sałaty...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, kiedyś mieszałam kamienie i wyszło mi właśnie Nasiono Sałaty...
![]() ![]() Edit: Jakby ktoś nie wiedział: umieszczenie 10 takich samych sztabek (np. 10 sztabek złota, albo 10 sztabek platyny) powoduje zrobienie z nich dużego ingotu. Podobnie w przypadku gdy ustawimy 10 fiolek rtęci to wychodzi nam.. ingot, czyli duża sztabka rtęci. Żeby natomiast uzyskać kompendium, trzeba sztabki (tylko sztabki) pomieszać byle jak. Może być 9 sztabek platyny i 1 żelaza, a wyjdzie kompendium. Można 7 sztabek złota, 2 mumiatonium i 1 paladu, a wyjdzie kompendium. Więc nie ważne czy każda z 10 sztabek jest inna, czy tylko jedna, ważne że mieszamy same sztabki. Jednak po pomieszaniu wyjdzie nam małe kompendium. Gdy zbierzemy go 10 wtedy możemy go zamienić w ingot, itd... Ostatnio edytowane przez Arkia : 30.05.2010 - 11:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 26
|
![]()
A mnie Tyberium, niezależnie, czy oszlifowane(y?) sercowo, czy wycięty szpic, po jakimś czasie stania na gablotce zamienia się w duży wycięty szpic Tyberium, warty tak gdzieś od 20 do ponad 40 tys. $. Sporo już w ten sposób zarobiłam. A przy tej trans-cośtam tylko raz dostałam tego durnego, za przeproszeniem, gnoma. I mam już kilka czaszek, w tym z Różowego diamentu, wartą ponad 20 tys. $. A klejnoty zdobyłam, rozbijając bloki z kosmicznej skały - moja Simka, mieszkająca w Twinbrook, jest mistrzynią Sim-fu. Tylko jacyś podli szlifierze-złodzieje zamienili mi Spokój Duszy, który wysłałam im do szlifowania, na tego @#$& Gnoma, grrr!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Master of Disaster, tyberium ze względu na swoją rakotwórczość co jakiś czas rośnie. Gdy sim ma go za długo w wyposażeniu pojawia mu się negatywny nastrojnik
![]() Wczoraj pokombinowałam z paroma kamieniamy i uzyskałam właśnie spokój duszy. Czy po jego oszlifowaniu straci swoje właściwości? np. te do zdjęcia klątwy mumii. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|