|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
chciałam wgrać sobie kilka dodatkow, jednak z ok 70 wgranych działa mi zaledwie 5. Resource.cfg mam, folder mods/packages też mam i mimo wszystko nie działają. dodam, że przy pomocy programu helper monkey też nie działały. nie mam pojęcia co mogę zrobić, aby większość poprawnie działała. gre mam oryginalną.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A te 5, które Ci działają i ta reszta niedziałająca to wszystkie pliki packages? jeśli tak, to to bez sensu; na bank masz wszytko dobrze w folderach, np nie masz byka w nazwie, czy w złym miejscu itd itp - więc może to te pliki, które pobrałaś są wadliwe i tyle? albo niekompatybilne z wersją gry; niby tylko biżuteria czy ciuch, ale i u mnie też zawsze coś przestaje się pojawiać w grze po każdej aktualizacji gry, niestety.
Ostatnio edytowane przez jaja : 26.08.2011 - 13:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ściągnąłem sporo dodatków do gry (fryzury, ubrania, meble, etc.), wszystkie udało mi się zainstalować, jednak wiele z nich nie pojawia się w grze. Wygląda to tak, jakby istniał jakiś "limit dodatków". Wszystkie fryzury i ubrania oraz inne rzeczy związane z wyglądem Simów działają, ale meble już nie wszystkie. Nowe dochodziły tylko do pewnego momentu. Zupełnie jakbym wyczerpał ten "limit". Wie ktoś, co może być tego przyczyną?
Z góry dziękuję za pomoc. ^^ |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
poszukaj tych mebli klikając nie w konkretne kategorie mebli jak stoliki do kawy czy stoły, ale wszystkie meble z danego rodzaju (zakładka z tymi trzema kropami
![]() ![]() żadnych limitów nie ma, najwyżej komp zamula jak masz za dużo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Szukałem. Nigdzie tego nie było. Instalowałem dodatki z różnych źródeł. Gdy zajrzałem do folderu Downloads w katalogu z grą, jest tam (łącznie z fryzurami i ubraniami) 290 plików. xD To już za dużo? Gra chodzi normalnie.
Mam też pytanie do tego TS3 Install Monkey... Dlaczego ten program wrzuca te pliki bezpośrednio na partycję dysku? Mogę je przenieść? Ostatnio edytowane przez Wish I Had An Angel : 28.08.2011 - 21:05 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie, to jest malutko
![]() ![]() jest taka stronka z fajnymi meblami, które, niestety często nie działąją mimo zainstalowania ich (nie packages), bodajze vitasims3. Na forum jest temat autorstwa anie 1981 odnośnie instalowania plików tak, zeby działały w grze, wielokrotnie przytaczany zresztą: http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205 pokombinuj, jeśli baardzo Ci zależy na tych modach. Ostatnio edytowane przez jaja : 29.08.2011 - 10:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
No bez jaj, jestem oburzona. Jeszcze dzis w nocy wszystko bylo ladnie pieknie... Dzisiaj postanowilam sciagnac kilka domów i awesomemod, zeby dzialaly mi suwaki w cas'ie. Z zaintalowanymi rzeczami wchodze do gry - pliki sie nie pokazuja. No to usuwam awesome moda i odpalam gre - bez zmian. Sprobowalam wszelkich kombinacji, dodalam pliki resource, dll, ale nic to nie dało. Nie mam pomyslu co moze byc zle.
![]() |
#8 |
|
![]()
Jak zainstalować SIM'y pobrane z neta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
wpakowujesz plik z simem do folderu 'saved sims' (bodajże)
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja nie mam nigdzie takowego foldera :/
|
![]() |
![]() |
![]() |