|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
jak sie nie nudzić hmm...może chodz do parku, na mecze piłkarskie, do restauracji ,do kina by twoi simowie troche pooglądali,gdy twoja simka rodzi zawież ją do szpitala i troche poczekaj na dziecko!Gram nie długo od miesiąca i jeszcze mi się nie znudziło.Jest tyle miejsc i aktrakcij nie wiem dlaczego ci się nudzi!?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja grałam z kodami i szczerze mówiąc od razu mi się znudziło. No, ale jak grałam tymi kodami to się nauczyłam, i bez kodów nie daje rady. Teraz mam Sześcioosobową rodzinkę, no i...Jakoś to leci :/ Zbieram na wypad do Egiptu. Głowa rodziny maluje obrazy, ma 8 poziom. Lubię się gapić jak simowie malują, coraz to fajniejsze obrazy wychodzą 8] (polecam)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Żyłem Nowakami, ale mi się znudziło. Ciągle do pracy, podlewac olbrzymi ogród, jedzenie i spanie. Pierwsza moja rodzinka miała kilka pokoleń, ale nie wiedziałem o takich rzeczach jak czytanie gazety, nie miałem dodatków itp. Aktualna rodzinka to blondynka Tenisha i SimBot Tamison stworzony przez SimBota Therona(TTT hehe
![]() ![]() PS Wiecie może czy odblokują możliwości pisania wiadomości?? PS 2 Może zrobie teraz 10SML w gotówce ![]() PS 3 Włączcie sobie na YouTubie poopy klanu ,,To pewnie Jerzy'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|