|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chodzi o wybór dziewczyn na końcu historii :p za jedną dostaje się jacuzzi, a za drugą właśnie tę kuchenkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
A co ze moją śmiercią !!!!
Czy jest jakiś kod by nią sterować !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a ja nie wiem czy w dobrym miejscu pytam,więc z góry przepraszam jak nie.Czy The Sims historie ze świata zwierząt działają bez podstawowej wersji tak jak w przypadku np.the sims zwierzaki(potrzebna była gra podstawowa the sims) i tak samo w the sims 2 zwierzaki-the sims podstawowa.
Czy po prostu po zakupie można zainstalować i działa nie mając innej gry z serii the sims na dysku |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
The Sims 2 a The Sims Historie to inne wersje gry, nie kłocą się ze sobą, nie potrzeba tutaj wersji podstawowej możesz kupić jakie chcesz, i instalować w takiej kolejności
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Chodzi mi o to że: Zauważyłam u Stefka Swojaka taką kuchenkę za 21.000 $. Przeszłam cały scenariusz i jej nie mam. Grałam jeszcze trochę i jeszcze jej nie mam? o co tu chodzi? Jak ją zdobyć? Ona była w nagrodzach scenariusza.
Ostatnio edytowane przez Simka 2 : 26.10.2010 - 13:46 Powód: CHCIAŁAM USUNĄĆ!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Witajcie. Mam The Sims Historie ze Świata Zwierząt od dłuższego czasu, ale ciągle intryguje mnie jedna sprawa. Bardzo lubię budować w Simsach, ale w Historiach największy możliwy do wybrania rodzaj parceli to 3x3. Czy da się to jakoś zwiększyć, czy może można ściągnąć z jakiejś strony większe parcele (jeśli tak, to proszę o linki, lub wskazówki jak szukać). Z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
moze kup go jeszcze raz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Usuń ten co masz .
Kup jeszcze raz . Kliknij na niego połuż go gdzieś . Klknij na niego i czytaj ... Szkoleni lub odrazu szkolenie =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, nie miałam tego problemu, lecz miałam jeden co ciągle przychodził prezent i nie mogłam go odebrać.
Więc do rzeczy: Musisz zrestartować historię, czyli całą grę odinstalować. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|