|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Kara Kara----->-----> Dziękuję za uznanie!!! Proponuję jednak ściągnąć BS, wcale nie jest taki trudny jak się wydaje!. Ja też jak pierwszy raz go uruchomiłam (dokładnie predwczoraj) to się złapałam za głowę. jak te dodatki edytować?! ale zajżałam do instrukcji i teraz uważam że to prosty i przejżysty program (nie to co milkshape, bleah! tam w ogóle nie mogłam załapać o co chodzi, postawiłam kropkę i to jedyne co udało mi się zrobić)
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Adiś piekne :lol:
fajny musi byc ten program, ale ja nawet nie bede probowac cos na nim zrobic, powiedzmy sobie szczerze: nie mam talentu -_- :lol: |
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
jakoś mi się nie podoba to... nie ściągnęłabym sobie tych włosów gdyby nawet mi dopłacali
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Sama te włosy zrobiłam tzn. ściągnęłam kształt fryzuru w kolorze czarnym i zmenilam kolor na taki
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
co do tej kolorowej dzieczyny to ee... okropne jak dla mnie ;p jakies takie wysokie czolo, ta fryzurka taka fuj... i te oczy... ble... no ale ciuchy fajne ^^ tylko sie nie obraz ^^ ;p
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ciuchy? poprostu recolorowałam ,,fabryczne"
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
jaki program trzeba mieć żeby stworzyć te ubrania?i gdzie trzega je sciągnąć bo ja znam taką stronkę na której można sciągnąć dużo fajnych żeczy np.przedmioty,ubranka,dachy,domy różne rzeczy a nawet tapety adres srony to-
www.thesims.pl mam nadzieje ze będzie wam się podobać
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Phoenix girl moim zdaniem ubrania sa lepsze od samej dziewczyny.
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|