|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Haha, faktycznie, z niemowlętami jest problem, bo ich nie widać pod wieloma kątami. : o
Jak je się weźmie, to wyglądają tak jak na stojąco. ; / I to nic fajnego, serio. ; p U mnie takie ubrania ściągają się z fryzurami z giełdy. Ale to męczące, zawsze od razu zmieniam wiek do dziecka, tylko uczę wszystkiego co potrzebne.
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 21.03.2011 - 15:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mnie z kolei zdarzyło się to. Może ktoś tak miał i wie, jak to zrobić celowo, a nie przypadkiem, w każdym razie mnie to zdziwiło, a zdarzyło mi się po raz pierwszy.
To avatar mojej rodziny: http://img30.imageshack.us/img30/7496/przedy.png A to avatar mojej rodziny po crash dumpie: http://img31.imageshack.us/img31/2830/wtfisthisl.png W pewnym momencie przeciążyło mi komputer i gra posypała się w trybie edycji miasta. Po ponownym uruchomieniu zmienił się kąt kamery. Nie wiem, dlaczego, ale mnie się podoba ^^ |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
U mnie jak simka była w ciąży to chodziła z gołą pupą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Haha, nieźle. ; p
Ciekawe, co takiego ciekawego znaleźli... ;> ; p
![]() |
![]() |
#6 |
Creator
|
![]()
Urządzałam urodziny mojego sima gdy goście zbiegli się oglądać jak zdmuchuje świeczki jeden z zaproszonych simów się zablokował w innym. Tak że było tak jakby mój sim miał 4 ręce i 4 głowy. I jak już ich przestawiłam za pomoca moveobjects to z simem który wszedł w mojego nie dało się ani rozmawiać ani nic. Piękny blok. Nie mam jak wgrać screena bo mam neta w telefonie. Ale wyglądało to cudnie. Raz miałam też że do ręki simki "przykleiła" się miska z przygotowywanym obiadem. A najlepsze jest to, że jak chciała ją umyć i już to zrobiła, to od nowa się owa miska pojawiała – spała z nią, jadła, gotowała, jeździła na rowerze i pływała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja jak użyłam kodu testing na simie żeby cofnąć go do cas to zmieniłam mu płeć (to była kobieta) i chciałam zrobić tatuaż zobaczyłam to
Mężczyzna w kobiecym stroju ![]() Kobieto mężczyzna ![]() Ostatnio edytowane przez Kalia : 13.07.2011 - 09:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie wiem czy u was też tak jest ale w Sunset ... jest rodzina o nazwisku Gay xdd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Kalia ja też tak miałem tylko że bez żadnych kodów, miałem na kobiecie owłosienie!
![]() Sebi u mnie nie ma takiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() Jeszcze jak kodem testingcheatsenabled true wywołałam zmiane wieku sima (który był emerytem i powinien umrzeć) to nic sie nie działo. Smierc pojawiała sie gdzieś na parceli, ale daleko od umierającego sima i w ogle go nie zabierała (ten sim tez sie nie ruszał i nie mogłam nic z nim zrobic jakby juz umarł). Wtedy klikając drugi raz tym samym kodem na tego sima, on po prostu znikał, a Mroczny kosiarz zostawał na mojej parceli jako zwykły sim i mogłam go dołączyc do rodziny (równiez tym kodem). Dopóki nie edytowałam go w CASie to chodził normalnie po domu w stroju kosiarza. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|