|
|
|
|
#1 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
Wymagania do TS3 Kariera:
Dla Windows XP * Procesor 2.0GHz P4 lub lepszy * 1GB RAM * Karta graficzna z pamięcią 128MB i obsługą Pixel Shader 2.0 * Microsoft Windows XP Service Pack 1 * DirectX 9.0c * 6.1 GB dysku twardego i co najmniej 1GB na zapisane gry Dla Windows Vista/7 * Procesor 2.4GHz P4 lub lepszy * 1,5GB RAM * Karta graficzna z pamięcią 128MB i obsługą Pixel Shader 2.0 * Microsoft Windows Vista Service Pack 1 * 6.1 GB dysku twardego i co najmniej 1GB na zapisane gry\ Dla laptopów: * Procesor 2.6GHz Pentium D lub 1.8GHz Core 2 Duo lub lepszy Dla Mac OS X * System Mac OS X 10.5.7 Leopard lub wyższy * Procesor Intel Core Duo * 2GB RAM * Karta graficzna ATI X1600 lub Nvidia 7300GT z pamięcią 128MB i obsługą VideoRAM * Dysk twardy 6.1 GB oraz 1GB na zapisane gry Gra nie uruchomi się na komputerach z procesorami PowerPC (G3/G4/G5) |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Aha dziękuje
za odpowiedź
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 16
|
Ostatnio gra wyłączyła mi się bez powodu i nie wyskoczył raport o błędach ani nic innego. Czym to może być spowodowane?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Alt + F4 ?
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 19
|
Kamis to raczej chodzi o samoistne wyłączenie się gry, a nie przez naciśnięcie tych klawiszy... Mnie tez się gra wyłączała, ale po przeczyszczeniu komputera (w środku) sprężonym powietrzem wszystko działa normalnie... I mnie też nie wyskakiwał raport o błędach - nic... po prostu pulpit... Możliwe, że jakieś programy w tle (nie wyłączone), np. GG lub antywirus zakłócają pracę gry...
|
|
|
#6 |
|
|
To był żart...
Mi też się tak stało. Ale tylko raz Tak się wkurzyłam że przez tydzień w simsy nie grałam
|
|
|
#7 |
|
|
[Przepraszam, że post pod postem...]
Więc właśnie mam okazję, żeby stworzyć SimBota. I teraz muszę znaleźć/wyhodować Owoc Życia. I tu pytanie: Wiecie może gdzie on rośnie ? [chodzi mi oczywiście o Twinbrook] Albo gdzie znaleźć jego nasionko? Będę bardzo wdzięczna za pomoc
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 19
|
Kamis: Jeśli chodzi o gotowy krzak życiodajnej rośliny to takiego w Twinbrook nie znajdziesz. Życiodajną roślinę można wyhodować jedynie z nasienia specjalnego, przy czym musisz akurat trafić na takie, w którym będzie życiodajna roślina, bo może być, np. krzak kwiatów śmierci.
Życiodajna roślina (krzak) rośnie bodajże w Świątyni Niebios w Al Simharze wraz z krzakiem kwiatów śmierci.
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ku...rde...
I co ja teraz zrobię? Nie chce mi się tam 7 poziomu ogrodnictwa nabijać ![]() Zobaczę w tej Al Simharze... Ale dzięki Dziurawcu
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|