|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
KathySelden możesz być spokojna. Ja również instalowałam najpierw Karierę potem WP. Wszystko zainstaluje się dobrze, a grę będziesz odpalać z Kariery- bez względu na to, że później zainstalowałaś WP gra "wczytuje" nowszy dodatek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak mięci zawód Wynalazcy
|
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
|
![]()
Musisz mieć przynajmniej 1 punkt wynalazczości i na ratuszu lub komputerze kliknąć: zarejestruj samozatrudnienie/wynalazca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie, czy moj Sim moze skorzystac z uslug architekta wnetrz?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
gosiaczee- Nie, raczej nie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
gosiaczee - z tego z mi wiadomo, to nie
![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ktos szukal Supercomputer do najnowszej aktualizacji,znajdzie ten mod tutaj http://ts3.tscexchange.com/index.php...12825#msg12825
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co prawda kupiłam Karierę w dniu premiery, ale w ciągu tych dwóch miesięcy włączyłam grę dosłownie kilka razy, więc nie bardzo się orientuję
![]() I jeśli nie ma takiej opcji, co zresztą podejrzewam, to co jest najlepiej opłacalne w tej grze w stosunku czasu pracy do ilości zarobionych pieniędzy? Co warto tworzyć i sprzedawać - rzeźby, wynalazki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
|
![]()
Jest coś takiego jak samozatrudnienie. Wykonujesz np. rzeźby i w panelu pracy możesz zdobywać awanse. Na określony stopień pracy przypada jakaś tam ilość pieniędzy potrzebnych do osiągnięcia kolejnego poziomu. Próbowałam na razie tylko z rzeźbami i z 10 punktem umiejętności za dobrze wykonaną rzeźbę z kamienia zarabiałam średnio 1500-2700 $
![]() Nie wiem czy o to ci chodziło ![]() EDIT: W nowych ścieżkach kariery normalnie zdobywasz awanse, pensje (a raczej co tygodniowe stypendia) rosną ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|