|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Marcin376 -> Musisz kupić specjalną maszynę w trybie kupowania, w zakładce "umiejętności" i wtedy będziesz mógł tworzyć ze złomu
Jeśli chcesz, żeby Twój sim zajmował się tym zawodowo, to w telefonie sima kliknij "prace i profesje", a następnie zarejestruj samozatrudnienie.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Marcin376 kup sobie odpowiednie miejsce pracy a będziesz mógł robić wynalazki. jest on dostepny w panelu do kupowania razem z gitarą czy właśnie rzeczą do rzeźbiarstwa gdzie będziesz tworzył rzeźby
mini cmentarz to jakby statuetka, tak ja relikt. Taka jakby nagroda jak złoty lis jak się zdobędzie 10 poziom pracy włamywacza to coś fajnego co można sobie postawić ale teraz jestem rzeźbiarką i dostałam tylko medal a juz mam 10 poziom ;( nie wiem czy jest sens bawić sie dalej jak nie dostane nagrody
Ostatnio edytowane przez Agnieszka86 : 16.10.2010 - 17:20 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wielkie dzięki!
Moje zapytanie uważam za zamknięte
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mam pytanie. Zawsze po pewnej godzinie wieczorem moją simkę nastolatkę zgarnia policja. Na początku jest dobry nastrój , że przebywanie tak późno poza domem to wyzwanie. Potem oczywiście następuje upokorzenie przez policję . Czy mogę zrobić tak żeby jej wogóle nie złapali?
|
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
. Na modach się kompletnie nie znam, bo nie używam, ale możesz poszukać na necie czy na www.modthesims.info (musisz mieć konto)
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
hej, no i ktoś sie już miał te nagrody ??
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
O, nie wiedziałem o tym! Może dam projektantowi wnętrz jeszcze jedną szansę... Dzięki
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Mam taki problem w karierze detektywa. Dostałam zadanie aby wziąć odciski palców w jadalni. Detektyw włamał się do domu ale za cholerę nie mógł pobrać tych odcisków, klikałam na wszystkie możliwe obiekty.
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Dziś kupiłam dodatek Kariera, więc chciałam szukać nowej pracy dla simki, ale nie ma opcji. Co się stało?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|