|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Są z drewna. Pewnie zamiast zdobić zaczęły zagracać, to wywalono je na strych.
Nie. Nigdy nie daję rzutów. Moim zdaniem psuje to wszystkie prezentacje (jedyne wyjątki, to domki konkursowe i do pobrania). Moim zdaniem prezentacje powinny wyglądać jak najbardziej autentycznie, a raczej z niewielu domów da się zdjąć dach i zajrzeć do środka. Sama również nie lubię rzutów w prezentacjach innych. Po co mi wiedzieć, jaki rozkład ma domek, którego i tak nie będę pobierała. Szczerze mówiąc odzwyczajam od tego również moich przyjaciół. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Jejku, jaki śliczny!
Rzeczywiście oddaje wiejski klimat. Najbardziej podoba mi się strych, jest taki uroczy! Uwielbiam bałagan, a tam takowy w stu procentach panuje. Cały domek jest z reszta cudny. Boska kuchnia i jadalnia. 10/10 |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Jestem zachwycona.. az bym chciala tam pojechać i pomieszkać kilka dni.
![]() Cudowne!! Brak slow <zachwyca sie>10/10 pozdrawiam
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
Bardzo podoba mi się ta renowacja. Bardzo fajnie urządzone wnętrza, dom z zewnątrz też bardzo fajnie się prezentuje
![]() 10/10 |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Może i tak. Ponieważ na moim komputerze nie otworzyły mi się wszystkie zdjęcia, to miałam taki pogląd. Teraz nie jestem na swoim i widzę różnicę. Przepraszam za tamtą opinię.
Cofam i jednak ocenka 11.
|
|
|
#7 |
|
|
O rany, ale śliczne! Jedyne co mi się nie podoba, to dywan w salonie. Cała reszta cudna
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Domek jest bardzo ładny, ale mnie osobiście nie powalił.
Stosujesz masę dodatków z neta, a ja nie lubię tak zagraconych domków (piszę tu szczególnie o kuchni). Strychu się nie czepiam, bo tam powinno być zagracone i taki mi się podoba (fajne te pajęczynki ).Nie podoba mi się ogrodzenie - takie sklejone z resztek kilku starych. Dom przez to, i inne kompletnie poniszczone rzeczy, sprawia wrażenia, jakby tam totalne biedaki mieszkały albo kanibale z filmów pokroju 'Wzgórza mają oczy' (tak mi się skojarzyło ).
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Bardzo ładny domek, szczególnie z wierzchu.
![]() Ocena:10 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|