|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Świetny odcinek! A fanclub Marco by się przydał.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Odcinek jest super! Fanklub powinien być...Teraz to nie mogę jeszcze bardziej się doczekać nowego odcinka.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
No odcinek fajny
![]() ![]() Co do uszkodzeń auta, to na pewno ta szuja Dante, tylko niewiele by mu dała śmierć Marco, bo przecież Mei o wszystkim wiedziała. Zdjęcia są świetne ![]() Wkradło Ci się trochę błędów, ale nie jest źle ![]() Co do prędkości... Przy setce zaczął przyspieszać? Za szybki ten pościg chyba nie był ![]() ![]() ![]() Co do tych pasów jeszcze mój kumpel twierdzi, że pasy są dla kobiet i przy jego jeździe i tak by nie pomogły... Za dużo tej autopsji... ![]() Zastanawia mnie też, skąd Juri wiedział, za ile minut Marco ma skręcić, skoro nie znał prędkości, z jaką jechali ![]() Jeśli chodzi o fanklub, to można by taki zrobić ![]() Ja też mam zamówienie, o! Ja nie chcę Marco zupełnie na golasa, tylko jak już, to w ręczniku zawiązanym na biodrach ![]() I oby nowy odcinek był szybko ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 30.06.2010 - 23:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
odcinek super
![]() fanclub nie zła myśl |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Reputacja: 10
|
![]()
No nie
![]() ![]() Ha hah ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pościg nie mógł być za szybki bo jechali główną drogą wylotową do Argonii (wiem, mogłam to opisać i znowu tego nie zrobiłam ![]() ![]() ![]() Co do Juri'iego to weź pod uwagę, że znali się od lat, "pracując" ze sobą ![]() ![]() A zamówienie, hmm.... Bo widzę, że wcześniej też dziewczyny chciały Marco w negliżu, więc zrobię mu sesyjkę na plaży w obcisłych spodenkach kąpielowych (najlepiej bokserkach ![]() ![]() A fanklub pewnie założę, skoro jest tyle chętnych ![]() Cytat:
![]() ![]() DOBRA... BĘDZIECIE MIEĆ TEN FANKLUB ![]() EDIT: ZAŁOŻYŁAM FANKLUB ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 01.07.2010 - 09:02 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Marco jest... ach, och, ech i w ogóle xD.
zaraz dołączę do fanklubu. tak przy okazji: dla mnie może być i nago, bez zbędnych bokserek czy coś ;3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
O JEZU, uzależniam się ^^
CZEKAAAM. ;D Super odcinek, a co do fanclubu, to fajny pomysł ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj rano zabrałam się za czytanie twojego story i muszę przyznać, że bardzo mi się spodobało.
Kiedy czytałam pierwszy odcinek, nie myślałam, że będzie mi się chciało czytać kolejny. Najpierw obejrzałam zdjęcia do drugiego, a potem z ciekawości przeczytałam tekst, podobnie było z trzecim. Później się wciągnęłam i chłonęłam opowieść tylko chwilę patrząc na zdjęcia. Bardzo mi się podoba i czekam na kolejny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
OOO!
![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
|
|