|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rudzielcu, dlaczego ? Dlaczego pozwoliłaś temu d****** dopaść Li Mei ?
Biedna dziewczyna, przez co musiała przejść z powodu jednego niewyżytego gnojka. Dziewczyny uważam, że po tym odcinku nawet gwoździara będzie za delikatną karą dla Gabrysia. Zdenerwowało mnie tylko zachowanie Marco, bo zamiast zostać z kobietą która w tak trudnej chwili go potrzebuje (i za dwie godziny może się rozstrzygnąć najważniejszy moment w jego życiu), to on jedzie i sam bezmyślnie chce załatwić dwóch g******. Powinien zawrócić i zostać przy Li Mei, tym bardziej, że Dante zapowiedział się z "wizytą". A tak w ogóle, kiedy następny odcinek ? <uśmiecha się ładnie> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Viperko nie mogę odpalić warsztatu
![]() Paulasia12 chwilowo nastąpi krótka przerwa choć mam pomysł na dalszy ciąg, muszę sie zabrać za trzecią część bonusa z fantastycznej czwórki ![]() narkotyk mówisz? ^^ natalia napięcie musi być, żebyście chcieli czytać dalej ![]() Kamis co zrobi Marco, wyjdzie w następnej cześci ![]() czekoladko hmm.. nie skończy się aż tak źle ale dobrze też się nie skończy... ![]() Atena Marco działa w desperacji. Wini się za wszystko co się stało, dlatego wsiadł w auto i pojechał. Dante zapowiedział się z wizytą ale Marco nie był na tyle głupi i kazał Colinowi zadzwonić po rodziców Mei, przy których Lambert nie może się przecież ujawnić.. ![]() co do odcinka to jak mnie dopadnie wena to jeszcze w tym tygodniu ^^ tylko najpierw bonus i Vorg który już czeka w kolejce od tygodnia ^^ i w ogóle ja tu wam przedstawiam nowe oblicze Colina a wy tylko o zabiciu gwoździarką Gabriela ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ten odcinek przyprawił mnie o dreszcze. Zdecydowanie jeden z lepszych (i wcale nie słodzę na siłę) Gabriel to taki podły robal, ze... uch
![]() Tylko żeby Marco nie wpakował się do więzienia! Odcinki bez Marco to nie to samo :p edit:A no tak, Colin, kurde, nawet nie pamiętam, jak wyglądał ostatnio :p edit2: Mówię szczerze i otwarcie, że zakochałam się w marco po obejrzeniu drugiego zdjęcia z bonusa ![]() Ostatnio edytowane przez Auroella : 19.08.2010 - 14:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]()
Szczerze, to czułam, że właśnie tak potoczysz tą sytuację z Gabrielem, że jednak Marco nie zdąży mu przeszkodzić.
W ten sposób zaskoczyłaś większość czytelników ![]() Ja jak najbardziej zauważyłam nowy image Collina i muszę przyznać, że BARDZO mi się podoba ![]() ![]() Ciekawi mnie co zrobi Dante Gabrielowi - przecież ostrzegał by nawet nie tknął Mei, a tu mamy nie dość, że pobicie to i gwałt. Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Auroella mogę ci tylko powiedzieć, że Marco nie pójdzie siedzieć, ale zrobi coś... no coś zrobi
![]() ![]() No a co do Marco to nie jesteś pierwsza która wzdycha na jego widok ![]() ![]() ![]() Searle chciałam zaskoczyć, jak widać udało się ![]() Colin się wyrobił, taki bardziej mi się podoba ![]() ![]() ![]() ![]() Co do błędów, to czasami mam przebłyski i jak widać umiem pisać bez większego robienia ich ![]() Więc na pewno się nie starzejesz, tylko ja miałam ów przebłysk ![]() dzięki wszystkim za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
olciakitty spokojnie, gwoździarka nie będzie potrzebna
![]() akinimo nie chciałam, ale musiałam... I zaraz wytłumaczę dlaczego. FS miało potoczyć się inaczej... zupełnie inaczej. Zmieniłam treść ostatnich dwóch odcinków, gdyż mam zamiar to opowiadanie jeszcze trochę pociągnąć. Normalnie to zostałoby raptem kilka odcinków (pewnie z sześć) ale zmieniłam zdanie i chcę je przedłużyć ![]() No chyba, że większość będzie za tym bym skończyła jak najszybciej pisać swoje romansidło, to wtedy napiszę jeszcze trzy odcinki i się pożegnamy z tematem.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nieeeeeeeeeeeeeeeee .........
![]() Pisz dalej xD
![]() |
#9 |
|