|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
ZATŁUKĘ CIĘ! UMRZESZ MARNIE!
Zaczyna się wrzesień, jutro mam najgorsze lekcje a Ty jeszcze dobijasz Mei i Marco! Ty Zua! ![]() Jestem ciekawa, czy Colin i Alia będą razem. Nawet sama nie wiem, jakbym wolała ![]() No dobra, jeszcze później napiszę coś. Wiesz, że mi się podoba
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() No Ale Alia z Colinem troszkę to wynagrodziła... ;>>. Ogólnie odcinek świetny.
|
|
|
|
#3 |
|
|
Libby no nie mogłabym pozbawić dzieci tej uroczej pary, aż taką sadystką nie jestem
![]() Wiem co Colin obiecał Alii, wiem :> no ale fakt, teraz na to nastroju nie będzie ![]() Co do samego Colina to nie spodziewałam się że może mi wyjść taki ciastuch Ale to miłe, że jednak mi sie udało niach niach :> natalia no lubię trzymać, lubię a na kolejny odcinek sobie troszkę poczekacie, bo dopiero na następny tydzień więc napięcie mi wyszło tym razem ![]() bubelek jak mnie utłuczesz to nie dowiesz się co dalej ![]() i nie zobaczysz się gościnnie w odcinkuFantastycznej Czwórki... ![]() Panna Lu w następnym odcinku paseczek od przewijania strony będzie baaardzo cieniutki ![]() czekoladko siostro ty moja a chcesz zobaczyć ten nowy bonus z Zakonem czy nie?bo jeśli chcesz to nie wolno mnie zabijać ![]() Lubi sie sceny z Colinem? :> specjalnie dla Ciebie na urodziny dostaniesz z nim fotę ![]() Dzięki za komentarze ^^
|
|
|
|
#4 |
|
|
No dobrze ,dobrze
Nie ubije Cię Haha a urodziny już jutro.! A tak co do odcinka to jeszcze powiem , że jak tylko przeczytałam moją ukochaną od początku mamuśkę to zaraz pomyślałam sobie , że zaraz zatłucze Marco swoją torebką hahah
|
|
|
#5 |
|
|
Ło kurczę, rzeczywiście napięcie jest niezłe.
I pewnie już Ci to wiele osób pisało, że masz niewiarygodny talent do robienia zdjęć. Są tak cudne, że nie mogę się napatrzeć! Z niecierpliwością czekam na następny odcinek! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
czekoladko nie wolno Marco bić torebką, ja Ci dam (niegrzeczna siostra!
)zumzool dziękuję no kilka osób mi mówiło, że robię dobre zdjęcia ^^w sumie przez te śliczne foty teraz jestem zawalona robotą ![]() mam tyle zamówień, że głowa mała xD no ale ja tak lubię szerze mówiąc ^^ dzięki za komentarz
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Biedni Marco i Mei...
Gabriel... Spokojnie, panuje nad soba... A przynajmniej się staram. ^^ Alia i Colin nieźle sobie poczynają. ;p Aczkolwiek (!) Tekada zawsze wie kiedy zadzwonić, aby "uratować" ich przed skonsumowaniem znajomości. ;p Ehh to wyczucie czasu. ![]() A tak poza tym to jesteś geniuszem. Nie wiem czy wspominałam.
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Szkoda mi Mei. Ciekawe jak opiszesz jej emocje, gdy uświadomi sobie, że nie jest już w ciąży.
Mam przeczucie, że Gabriel zginie i to niekoniecznie z rąk Takedy ![]() Cieszę się, że Marco znów przerwał naszym "szalonym kochankom" ![]() Ja im po prostu szczęścia nie wróżę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Chmmm ... jak zawsze rewelacyjnie
Och ... Alia i Colin I te wyczucie czasu Marco xDD ( odmienia się imię czy jak ? )No nie ! Nie będzię dzidzi?! <szok> No szkoda ;( A no Gabriela to mógł zatłuc na miejscu ![]() ![]() Oj, napięcie jest! Nie mogę się doczekać odcinka ![]() Dla mnie Boooombaaaa ![]() ![]()
|
|
|
#10 |
|
|
Rudzielec, to FS jest po prostu "The Best" ! Jestem wielką fanką Marco! Kiedy następny odcinek?
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|