|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ona musi dotrzymać, ale on nie
![]() Niech działa, niech działa! A Marco niech pobije porządnie tego dupka i zostawi go w lesie, szkoda zeby miał takie ścierwo na sumieniu później.
![]() |
#3 |
|
![]()
Matko, siedziałam nad twoim FS od wczoraj i własnie skończyłam nadrabiać wszystkie odcinki.
Rudzielcowa, jesteś wielka. Właśnie sobie uświadomiłam, że produkuje jakiś szajs, w porównaniu z twoim fotostory. No więc o fs: Nie mam zastrzeżeń, zero. Na twoim miejscu wydałabym to kiedyś jako książkę ![]() Choć z drugiej strony, jakby się na to rzucili jak na zmierzch i zrobili z tego jedną, wielką komercję to byłoby to rzeczą względną. Tak czy siak, ja tam Marco jakoś nie ubóstwiam. Chodzi mi o wygląd, jakoś mnie nie kręci ![]() Za to Colin ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A już myślałam że Marco odrazu odstrzeli Gabrysiowi łeb a tu będzie imprezka
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zgadzam się z pensivelane, możnaby to wydać jako książkę.
![]() Zgadzam się także z Viperką... NA KAWAŁECZKI GO! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
|
![]()
spokojnie kobieto!
![]() nic nie powiem co się będzie działo, za dużo chcecie wiedzieć ![]() może być ![]() Nie na stos ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na książkę to się chyba nie nadaje... ![]() ![]() I zgadzam się z Tobą w stu procentach, jakby to wydali i zrobili z tego komercję to bym chyba nie przeżyła. A co do Marco, to od czasu kiedy pokazałam tu Colina, zszedł na drugi plan ![]() więc wcale się nie dziwię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Vipera wszystkich by cięła na kawałeczki ![]() Dzięki za komentarze! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jejkuuu... Uwielbiam twoje fotostory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Będzie masakra?
![]() Świetnie wyszło, jeden z lepszych odcinków ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja chcę powiedzieć, że czytam, jestem co prawda dopiero przy 3 odcinku, ale jest fajnie i jak nadrobię to napiszę sensowny komentarz
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Odcinek jak zawsze boski
![]() Niech Marco załatwi tego Gabriela, bo mi już na jego widok krew zalewa xDD No i jak mówiłam wcześniej szkoda, że nie będzie dzidzi ;( Może będzie kiedyś?! ![]() Oh ... Alia i Collin ![]() ![]() Pragną siebie, ale nie mogą nic zrobić !! osz ![]() ![]() Podsumowując : WoW !!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
|
|