|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 26
|
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to Mei. Albo jej matka, albo Emmanuelle, albo...? Podejrzany jest zwłaszcza ten "nieznany numer". Tjaaa...
Sama nie wiem, co myśleć o tym odcinku. Tzn. podoba mi się, ale z drugiej strony... dziwny jest. Zobaczymy, co będzie dalej. Mam nadzieję, że do tego czasu doprowadzę SWÓJ komputer do stanu używalności. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
KathySelden i ja myślimy tak samo...
Li by tego nie zrobiła... Kiedy następny odcinek??? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Myślicie dziewczyny, że Li Mei nie zrobiłaby tego?
![]() No ok, nie będę was wyprowadzać z błędu, nie mogę nic powiedzieć ![]() Ostrzegałam, że odcinek nudny No ale w następnym rozwieje wasze podejrzenia co do Li Mei... ![]() Póki co nie wiem kiedy będzie kolejna część, dam wam znać w międzyczasie
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Po pierwsze Marco trochę mnie zawiódł. Podobnie jak Emanuelle myślałam, że ma swoje twarde zasady i miałam nadzieję, że ciężko będzie sprawić, żeby je złamał. Tymczasem on zachwyca się nową dziewuchą bardziej niż Mei, kiedy ją poznał... I nie musiał się rozbierać do opatrzenia przedramienia
! Jeśli było widać cały bandaż, to nawet nie musiał podciągać rękawa...Alia i Colin mnie rozwalają . Iskrzy między nimi, iskrzy, ale to dobrze .Nieznany nr? Po co Mei miałaby pisać z nowego numeru? Jeśli chciałaby go zmienić(żeby odciąć się od Marco), to nie pisałaby z niego. Chyba wiesz, o co mi chodzi. Rudzielcu: "bandaż" a nie "bandarz" !Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek i bonusa .Jeśli Marco zdradzi Mei, to spodziewaj się mnie za najbliższym rogiem z gwoździarką !
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 29.09.2010 - 13:08 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
jaaak moooogłaśśśś go spiknąć z Emanuelą?i co z tego że ma fajny tyłek,Marco zachował się jak męska szowinistyczna świnia! najbardziej to lubię teraz wątek Alii i Colina.oni przynajmniej są normalnie nienormalni!i zboczeni! a Mei jest dziwadłem.tyle powiem
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nagle w pokoju rozbrzmiał dźwięk telefonu. Oderwał się z niechęcią od okna i podszedł do spodni, które zostawił na dywanie. Wyjął komórkę i spojrzał na jej ekran, na którym widniał sms od nieznanego numeru. Otworzył wiadomość. Lecz kiedy ją przeczytał, usiadł na łóżku i wpatrując się w szklany monitor, zaczął analizować w głowie to, co wyświetlało mu się przed oczami. Nigdy by się nie spodziewał, że to wszystko skończy się w taki sposób. Poza tym dlaczego? Przecież nic tym razem nie zawinił. Czytał już piętnasty raz tego smsa i nadal nie mógł go zrozumieć. Mimo, że nie powinno być to niczym trudnym. Jedno proste słowo i podpis... „Odchodzę. Li Mei.”
To nie mógł byC sms od Li Mai. Skoro Li to jego dziewczyna, to powinien mieć numer zapisany w komórce Ah ja MoNDRA
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
a ja dostrzegłam niepotrzebny przecinek xD
"Kiedy otworzył oczy, na dworze był już ciemno" o tu. Myślę że to Dante wykręcił taki numer Marco D Dobrze się domyślam?;> Ale on się chciał pochwalić tatuażami! ^^ Ostatnio edytowane przez yaoi fan : 29.09.2010 - 13:33 |
|
|
|
#8 | ||
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Cytat:
.Cytat:
.Chryzia, kupuj już gwoździe na wszelki wypadek. Duuużo gwoździ .
|
|
|
|
#9 |
|
|
Co za kobieta z tej Emanuelle?! Coś mi tu śmierdzi xD
No nie mogę! Ale Alia i Collin są słodcy Ciekawe co powiedziała mu na uszko?! Chmmm ... ![]() "Odchodzę. Li Mei." - Nie no! Tym to mnie zgasiłaś ?! Ludzie, o co tu chodzi?! <macha_rękoma> Co ty gadasz, że odcinek nudny? Odcinek jest ciekawy Czekam na next ! Ha! Nie mogę się doczekać Pozdro ; ***
|
|
|
#10 |
|
|
yaoi fan nie mogę nic powiedzieć czy masz rację czy nie
![]() Nawet nie mogę powiedzieć, czy w dobrym kierunku się domyślasz ![]() za dużo bym zdradziła ![]() Libby w Marco obudziły się stare nawyki ![]() Gdzieś wstecz już kiedyś wspominałam, jaki miał charakterek ![]() A koszulkę zdjął specjalnie, no to chyba logiczne jest ![]() Alia i Colin ... w następnym odcinku będzie niezła jazda xDD Co do smsa - nic nie powiem ![]() A z tym bandażem zaraz poprawiam (boże jaki byk! )Chryziu napiszę Ci coś, zresztą wam wszystkim coś napiszę ![]() MARCO NIE ZDRADZI MEI! ![]() zapamiętajcie to ![]() Gwoździarka nie będzie tutaj potrzebna! ^^ I masz rację Marco zachował się jak świnia, ale tak miało być ![]() A to co się będzie działo w następnym odcinku (mam na myśli Alię z Colinem ) na pewno Ci się spodoba ![]() ![]() ![]() Paulasia12 nie tylko Tobie coś tu śmierdzi, Kamis też coś wywęszyła ![]() Chcesz wiedzieć co Alia Colinowi powiedziała na uszko? :> W następnym odcinku na pewno się dowiesz ![]() A z Li Mei nie zdradzę wam nic! <tak, jestem okropna, wiem >Dzięki za komentarze
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|