|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Och, wybacz rudzielczyni, żem ośmieliła się wcześniej nie skomentować.
Zaiste, podczas kłótni między Matką Alii a córką tej kobiety, óómarłam xD Ale ta stara jędza mnie wpieniła. Jak można krzyczeć na tak zacnego człowieka jak Colin ? Na Marco niech się drze ![]() Ja wiedziałam, że to będzie dziewczynka. No bo każda kobieta ma marzenia by urodzić córkę a nie chłopaka, więc wątpiłam, że ty zachcesz tu chłopca wstawić. Nie zauważyłam błędów, czyli , że ich nie ma. Kongratulejszyns ![]() A co do tej białej gnidy o płci nieznanej (homo-nie-wiadomo xDDD) Dantego, popieram Master. I niech twe Simsy wyzdrowieją :>
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||
|
|
haha czułam, że się ucieszysz xD
Cytat:
![]() w następnym odcinku postaram się by foty były, bo to będzie baaardzo ważny odcinek... ![]() imię nie moja zasługa, ale cieszę się, że się podoba ^^ Cytat:
![]() tylko nie za dużo, bo pójdzie w boczki ![]() a spróbuj napisać przy następnym, że za długi ![]() Cytat:
Cytat:
zresztą, co Ci będę pisać, sam się przekonasz ![]() Cytat:
a jak nie to nie szkodzi ^^ do następnego odcinka potrzeba mi troszkę podrośniętego malucha, a Mei i Marco mają już córkę i syna w odpowiednim wieku (poza FS )Cytat:
![]() o małą nie musisz sie martwić ^^ Cytat:
![]() Cytat:
![]() prawda? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() następny odcinek chyba zgrzeszy długością, bo mam cztery strony w wordzie i jeszcze nie skończyłam pisać ![]() będzie, oj będzie! wiem co to znaczy "zamulający internet" więc doskonale rozumiem ![]() wybaczam xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() ahaha, żeby wszyscy mi tak pisali... xDD Cytat:
AVE!!! ![]() dziękuję wszystkim za komentarze ![]() kolejny odcinek jednak po nowym roku, muszę "uzdrowić" simsy ![]() Ci co jeszcze nie skomentowali, mają szansę, żeby zdążyć to zrobić ^^
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Nie ścieraj banana Czekoladki! :<
Jakoś się zmieściłam czasowo, żeby tu cokolwiek skomentować. Ze wstydem przyznam, że zapomniałam o tym jakże zacnym forum... Odcinek był jednym z najlepszych. Wreszcie coś wesołego po dłuższym czasie według mnie! ![]() Aż usiądę i nacieszę się tym odcinkiem jeszcze parę razy. Ugh... 4 strony w Wordzie? Oby tylko więcej screenów!
|
|
|
#4 | |
|
|
Nareszcie! Stęskniłam się za BR i Colinem i Marco... (szczególnie za tym pierwszym, haha
). Obiecałam wylewny komentarz, ale nie umiem się pozbierać, żeby go napisać. XDKiedy Mei powiedziała "Wody mi odeszły" czytałam ten moment po kilka razy, bo powiem szczerze, ze tak z tym wyskoczyła, że nie mogłam wyrobić ze smiechu! Sama nie wiem czemu, po prostu mnie to rozłożyło. ![]() Liczyłam na chłopca szczerze mówiąc, ale na dziewuszkę tez się cieszę! ![]() I, nareszcie, mogę dojść do Alii i Colina - moich ulubieńców Nie wiem czemu ta jej matka tak na niego najechała Dziwna kobieta. Całą tą swoją złość mogłaby skierować na Dantego!! Pewnie by się nie pozbierał. A ja życzę im jak najlepiej, bo oni MUSZĄ (czy chcą czy nie chcą ) być ze sobą, haha. ;DA co tych dwóch mend (Ch. i D.) - już ja mam nad nimi rękę, zeby im się nie powiodło. ![]() 4 strony worda brzmią zachęcająco... Niech będzie ich więcej! ![]() Czekam na cd. ;D Edit: prawie zapomniałam o... Cytat:
PRZEPRASZAM, ŻE NIC NIE PISZĘ. PRZYSSAŁAM SIĘ DO MONITORA. Ostatnio edytowane przez muffindance : 06.01.2012 - 12:00 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Fajny odcinek. Po tych emocjach w poprzednich częściach przydał się taki moment na nabranie oddechu przed kolejną falą akcji i dramatyzmu (bo na to liczę).
Wywnioskowałam z twojego komentarza, że akcja będzie dziać się w niedalekiej przyszłości, że dzieciaczek będzie już nieco większy, ale mam nadzieje, że jeszcze opiszesz w międzyczasie co się stało z Chrisem i Dante (jakoś ubzdurało mi się, że porwą dzieciaka, ale w sumie wydaje się to za bardzo przewidywalne w kontekście ostatnich zdarzeń). No i liczę również na niehappy end w przypadku Colina i Alii - po prostu nie wróżę im szczęśliwego zakończenia, nie mogą być ze sobą, to by było zbyt oczywiste. Pisz kochana, bo czekam z niecierpliwością na dalsze losy bohaterów
|
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||
|
|
będę musiała... :>
Cytat:
<skromna>Cytat:
a co do kolejnego odcinka, to będzie trochę ponad cztery strony w wordzie ^^Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o to chodziło, miało być zaskoczenie znienacka ![]() no ja myślę ![]() Cytat:
najechała na Colina, bo Alia ją wkurzyła swoim krzykiem ![]() no Dante zapewne by się nie pozbierał, ale dla niego już zaplanowałam co innego ![]() Cytat:
![]() będzie, będzie! ^^ Cytat:
![]() Cytat:
bynajmniej mam taką nadzieję ![]() Cytat:
![]() z Chrisem i Dante jeszcze wszystko nie wyjaśnione ale opiszę mniej więcej co się działo w ciągu tych podgonionych miesięcy ![]() Cytat:
![]() brakuje zaledwie kilku linijek tekstu, stwierdziłam, że jeszcze muszę coś dopisać odcinek raczej na pewno, na następny tydzień, myślę, że uporam się w końcu z simsami ![]() dziękuję za komentarze dziewczyny
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
Kocham to Fs! Szczególnie Colina
33333333 Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, przeczytałam wszystko i nigdy nie czytałam nic lepszego!
|
|
|
#8 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Haha, no tak, kolejna która kocha Colina xD kolejny odcinek już niebawem! Cytat:
![]() Cytat:
![]() wierz lub nie, ale ja na początku pisałam tak, że nie dało się tego czytać, akcja goniła jak szalona, dialogi jakieś dziwne, opisy nie lepsze xD wszystkiego nauczyłam się podczas pisania tego FS, dzięki radom i sugestiom czytelników, wypracowałam swój pisarski kunszt na "znośny do czytania" i szkolę go dalej, bo wciąż mam wiele do nauczenia się ![]() na forum jest jeszcze jedno (oprócz F4), jego tytuł to Vorg. Jest chwilowo zamknięte, ale jak uporam się ze zdjęciami, to poproszę o jego otwarcie, bo mam już dwa odcinki do przodu ![]() Ostrzegam, że nie jest to romansidło i nie każdemu się podoba Cytat:
![]() trzeba czasem się wyluzować i przeczytać coś śmiesznego, a że sama lubię się śmiać, stąd ten pomysł ![]() zresztą nie zrodził się on sam, bonusy z Vincem i Marco, w większości pisała Vipera, bez jej pomocy pewnie by nie powstały, a Fantastyczna Czwórka to efekt nocnych schizów sprzed dwóch lat ![]() a co do lekcji pisania, to jest tu co najmniej dwie osoby, które doradziłyby Ci lepiej ode mnie, no ale jeśli chcesz akurat brać te lekcje u mnie to zapraszam ![]() czyżby kolejna Lidia? ![]() no dobra, a teraz mam bardzo ważne pytanie co do ostatniego odcinka: chcecie go w jednej części, czy mam go podzielić na dwie? będzie dosyć długi więc tak pytam na zapas...
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Jak już gdzieś pisałam,zarwałam noc by przeczytać twoje FS bo mnie wciągneło.Teraz gdy opdało pierwsze zauroczenie czytam sobie je drugi raz i dopiero zaczełam wyłapywać rzeczy,które mi nie pasuję,ale nie bede się rozpisywac.
Potrafisz budować napięcie nie tylko w scenach akcji ale tez tych erotycznych (ah ten romans Ali z Colinem ) Tez bym tak chciała pisać(chodzi mi szczególnie o sceny akcji ) Musze zajrzec tez do innych twoich opowiadań. Przy bonusach z udziałem Marco i Vincenta,oraz Fantastycznej Czeórki się mocno usmiała.Masz wyobraznie i poczucie humoru. Chyba zaczne brac u ciebie lekcje z pisania to moze dokoncze swoje opowiadanie ![]() Ps.Yupi nawet moje imie pojawiło się w twoim FS
Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 16.01.2012 - 13:20 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
W połowie
Będzie więcej czasu do końca ^^ Wiesz, trzeba przedłużać jak się da