|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
@up: Za dobrze miałaś i narzekasz. Myślisz, że wszyscy mają czas żeby skomentować od razu po wstawieniu? Najlepiej niech wszyscy napiszą coś w stylu "super, 10", albo "kiedy next?", a potem zaczną spamować i nabijać posty.
Co do odcinka, rozmowa między demonami mnie rozwaliła ![]() ![]() Jedna uwaga: stosujesz na przemian imię Lucyfer i Belzebub. To w końcu jak się nazywa Szatan? ![]() Podobało mi się bardziej niż poprzednie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Od dłuższego czasu czytam to FS i podoba mi się. Wcześniej nie komentowałam, bo dużo osób tu było i wolałam być cichą czytelniczką
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
chrupek nieee.. nie o to chodzi, ja wiem, że ludziom nie chce się siedzieć na necie bo korzystają z ostatnich dni wakacji, ci co mają skomentować to prędzej czy później skomentują i w to nie wątpię
![]() Tu chodzi o całkiem co innego. Co do samego odcinka, to powiem ci, że to głównie ciekawość Nicka, kumpla Len'a, bo sam Len, wcale nie jest ciekaw co kryje Vorg ![]() A co do imienia szatana to masz racje, muszę się w końcu zdecydować na którąś nazwę, za bardzo pomieszałam ![]() mysza95 cicha czytelniczka? miło mi ![]() ![]() edit: śmiem twierdzić, że jeszcze bardziej od tego ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
No ostro było
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Kamis tobie też podobają się moje dziwactwa?
![]() fajnie ![]() ![]() ![]() nie chciało ci się komentować? leniuszek he he ![]() Gold_Chocolate no Vorg ma bardzo ciekawe wymagania heh... ![]() I fajnie, że Lucuś sie podoba ^^ Dzięki za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dopiero teraz przeczytałam podobał mi się odcinek.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jak nie Vorg, to bonus - cieszy i to i to. Wypada się teraz tylko zamienić w cierpliwość i czekać. *w*
|
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
|
![]()
Ale ten Vorg wymagający
![]() ![]() Za mało Lena na zdjęciach! <foch> ![]() Cieszę się, że w końcu pokazałaś nam szatana, aczkolwiek spodziewałam się, że będzie miał podobny odcień skóry, co główny bohater ![]() A propos skóry - zauważyłam, że często używasz zwrotów typu: ognisto-skóry, niebiesko-skóry, brązowo-skóry. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|