|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
No, trochę krótko, ale całkiem ciekawie. Len jeszcze nam na superbohatera wyrośnie
![]() W tym odcinku pisałaś sporo takich rzeczy jak np. bardziej delikatniejszy. Albo delikatniejszy, albo bardziej delikatny ![]() ![]()
|
![]() |
#2 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Anielice zaoferują Vorgusiowi coś bardzo ciekawego ![]() ![]() A z tym stopniowanie przymiotników to nie zwróciłam uwagi, za bardzo mi czaszka dymiła jak to pisałam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
No, ciekawie się robi
![]() Albo mi się wydaje, albo to opowiadanie ma tak mało wątków (przynajmniej w porównaniu z Belle Rose ![]() A co do samego odcinka: nie liczy się ilość, a jakość ![]() ![]() ![]() 10/10, ofc |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
No to teraz Len będzie miał spore szanse w walce z demonami
![]() ![]() Ciekawi mnie co anielice mają zamiar zaproponować Vorgowi. Może jakiś magiczny napój, który pozwoli mu na powrót do jego człowieczej formy? ![]() Błędów nie zauważyłam, ale sprawdzałam w pracy, więc mogłam coś pominąć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Vipera czekam
![]() Chrupek nie, nie planowałam niczego, odcinek został napisany z bólem głowy i zapchanym nosem ![]() Co do wątków to będzie więcej, odcinek w ogóle miał być dłuższy, ale choroba mnie dobiła i postanowiłam że wstawię to co mam ![]() Wolałam to niż nie wstawiać w ogóle ![]() EDIT: ale się powtarzam xD
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 18.09.2010 - 13:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No fajnie , fajnie
![]() ![]() ![]() Przepraszam za taki bezsensowny komentarz , ale mnie te z dopadła choroba i mój mózg nie pracuje normalnie ![]()
![]() |
#7 | |
Reputacja: 26
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No niestety krótki, ale rozumiem - ja, gdybym była chora, pewnie niczego nie byłabym w stanie stworzyć. Także należy ci się mój podziw i o.
![]() Błędów wiele nie było - prócz wspomnianych wcześniej, gdzieś chyba jeszcze był problem z odmianą słowa "demon" lub "demony", ale nie umiem teraz tego znaleźć. :3 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Vipera za błędy się zabiorę, jak nasza kochana Searle skomentuje, może ona jeszcze coś znajdzie
![]() I mam nadzieję, że z Twoim zdrówkiem już wszystko w porządku ;** Co do literki, to szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że szczególnie jedna osoba tak się na mnie uweźmie, jakbym coś jej zrobiła co najmniej... Jeśli chodzi o mój styl pisania, to powiem to samo co Erosiowi: piszę dla ludzi, którzy czytają dla przyjemności i nie boję się krytyki. Ale to co tam przeczytałam sprawiło, że odechciało mi się wszystkiego. Potrafili mi wytknąć każdą linijkę tekstu, w której oczywiście coś było nie tak. No ale to już nie mój problem, że niektórzy mają kompleksy wyższości. Przeboleję ![]() Gold_Chocolate wiem jak to jest kiedy człowieka męczy gorączka i do głowy nie przychodzi mu nic sensownego ![]() ![]() KathySelden jej dziękuję ![]() ![]() Semena przecinki przy gwiazdkach muszą być, bo inaczej zakoduje mi cały wyraz ![]() Panna Lu dzięki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|