|
![]() |
#1 | |||
Reputacja: 10
|
![]()
Komentarz do siódmego odcinka:
Szkoda, że nie pokazałaś tego demona, bo właśnie go byłam najbardziej ciekawa po ostatnim odcinku. Jeżeli chodzi o fabułę, to bardzo fajnie to wszystko przedstawiłaś. Nieco gorzej było z tekstem. Dużo błędów stylistycznych, literówek. Najbardziej w oczy rzuciło mi się: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widzę, że wstawiałaś już nowy odcinek. Obiecuję, że niedługo się za niego zabiorę <cwaniak> Ostatnio edytowane przez Searle : 25.03.2011 - 06:52 |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Madziulka21 dziękuję, starałam się ze zdjęciami, od teraz będą takie duże
![]() a przeszłość Vorga... hmm, jest dosyć powikłana i ciekawa zarazem, wszystko w swoim czasie ![]() Searle no wszyscy byli ciekawi jak wygląda, no ale gdybym go pokazała teraz to już nie było by tak ciekawie ![]() Błędy poprawie oczywiście, myślę, że z następnym odcinkiem jest już lepiej, tamten był pisany po sporej przerwie ![]() czekam jeszcze na dwa komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mam nadzieje Rudzielcu, że zdradzisz nam niebawem coś nie coś
![]() ![]() A co do zdjęć to fanie, że teraz będą takie duże ![]() Pozdrawiam :*:*:*:*:*:*
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Przeczytałam wszystko!
![]() Czekam na kolejne odcinki, strasznie mi się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
![]() Cytat:
![]() no proszę nowa czytelniczka ![]() cieszę się, że komuś nowemu chciało się nadrabiać ![]() szkoda, że niektórzy czytający na bieżąco nie wysilą się na komenta, no ale nic na siłę ^^ Cytat:
![]() jest mi niezmiernie miło, że FS wciąga, no i że nie tylko Lusie intrygują poszczególne wątki ![]() co do błędów to już nie mam dzisiaj siły poprawiać, bo ręka mnie boli od nadmiaru klikania w klawiaturę, ale pozaglądam do odcinka w najbliższym czasie i skoryguje co nieco ![]() liczba komentarzy zadowalająca ![]() aczkolwiek czekam jeszcze na obiecane dwa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]()
Jak zawsze opóźniona, ale jestem
![]() Odcinek taki sobie, bo mało akcji, a dużo gadania ![]() Oczywiście najbardziej zainteresował mnie wątek dzieciństwa Vorgusia. Moim zdaniem niepotrzebnie zdradziłaś na początku, że Vorg zmierza do Nicka, Wtedy opis nienarastającego napięcia w mieszkaniu Annensena jest niepotrzebny, bo my, czytelnicy, wiemy że to czerwonoskóry, a nie jakiś inny demon. No i skoro Nick wiedział, że nie jest sam w mieszkaniu, to dlaczego nie znalazł nic do obronienia się, np ten wazon, zamiast go odstawiać na stół mógł z niego skorzystać ![]() Cytat:
![]() Czekam na kolejny odcinek, bo mam nadzieję, że tajemnica Vorga będzie się powoli wyjaśniać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Tak jak obiecałam to jestem.
![]() ![]() Dobra, koniec słodzenia czas na opr dotyczący końcówki twojego postu. ![]() No więc podpisuje się pod Libby, uschniemy bez Ciebie i taka prawda.. nie możesz nam tak sie tu skończyć. Bo runie to co sie tak pięknie tworzyło przez pare miesięcy.. ![]() ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
no dzięki dziewczyny za słowa otuchy
![]() fajnie, że chociaż wy dwie chcecie bym dalej pisała. komentarze do Fantastycznej Czwórki poprawiły mi nastrój, no i wasze komety też ![]() myślę, że jednak się przemogę i coś jeszcze naskrobię, a bynajmniej spróbuję naskrobać kolejny odcinek Vorga, bo tylko na to aktualnie mam jakiś tam marny pomysł ![]() fajnie by było gdyby ktoś jeszcze skomentował, no ale nic na siłę, nie będę sie prosić przecież, ani dopominać, to nie w moim stylu ![]() widocznie większości już się znudziło to FS skoro nie komentują, no cóż - bywa, samo życie ![]() spodziewajcie się odcinka w nadchodzącym tygodniu, postaram się sprężyć jesli wena dopisze ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dopiero od piątku zaczęłam czytać twoje fs bo wcześniej jakoś nie mogłam się zebrać. Zdjęcia są rewelacyjne, nie znam żadnej osoby, która mogłaby zrobić je lepiej. Fabuła wciąga czytelnika, tak, że po drugim odcinku nie mogłam się oderwać. Nie poddawaj się, na pewno masz dużo pomysłów, a po prostu nie masz chęci by przelać je na "papier". Też tak miałam pisząc Spooky House i szczerze mówiąc nie wiem czy bym to skończyła, gdybym nie musiała odinstalować simów. Jestem pełna podziwu, że piszesz 3, no 3 i pół (bo V&M na w spółkę z Viperą) fotostory na raz, ja bym nie dała rady, może dotrwałabym do trzeciego odcinka, a potem dałabym sobie spokój. Jeśli brak ci pomysłów to popytaj innych twórców co mogłoby pojawić się w Vorgu, a na pewno jakiś wykorzystasz lub chociaż przekształcisz na swój sposób. Na mnie możesz liczyć w każdej chwili, bo pomysłów mi nie brakuje. Pomogę na tyle, na ile będę umiała. Naprawdę nie poddawaj się bo szkoda
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|