|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli nie masz w Mods plików DBC, to jej nie potrzebujesz, ja mam, więc musiałam edytować Resource, żeby czytał takie pliki.
ilona, no właśnie u mnie na Simach nie ma menu Nraas. Trudno, obędę się, i tak raczej nie ułatwiam sobie gry, ale lubiłam ten mod za szybką zmianę aktywnej rodziny bez utraty obietnic i wyposażenia, przydawało się, gdy w tym samym mieście grałam więcej niż jedną rodziną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jest aktualizacja tego moda,może teraz będzie Wam działał
http://ts3.tscexchange.com/index.php...c&topic=4219.0 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Może spróbuj wpisać taką treść:
Priority 501 DirectoryFiles Mods/Files/... autoupdate Priority 500 PackedFile Mods/Packages/*.package PackedFile Mods/Packages/*/*.package PackedFile Mods/Packages/*/*/*.package PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*.package PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*/*.package PackedFile Mods/Packages/*.Sims3Mod PackedFile Mods/Packages/*/*.Sims3Mod PackedFile Mods/Packages/*/*/*.Sims3Mod PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*.Sims3Mod PackedFile Mods/Packages/*/*/*/*/*.Sims3Mod Priority 499 PackedFile Mods/Test/*.package PackedFile Mods/Test/*/*.package PackedFile Mods/Test/*/*/*.package PackedFile Mods/Test/*/*/*/*.package PackedFile Mods/Test/*/*/*/*/*.package Priority -50 PackedFile Mods/Probation/*.package PackedFile Mods/Probation/*/*.package PackedFile Mods/Probation/*/*/*.package PackedFile Mods/Probation/*/*/*/*.package PackedFile Mods/Probation/*/*/*/*/*.package |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja Resource.cfg mam tylko w podstawce, a d3dx_9 w podstawie i karierze (mam wszystkie dodatki) i mi mod śmiga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja mam wymarzone podróże. Wersja 2.0.86.002002, podajcie mi proszę link do działającego moda do tej wersji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A masz jeszcze jakieś inne mody, bo może się "gryzą", albo kilka wersji NRaas - Supercomputer?
Shan, myślę, że ta wersja moda powinna być odpowiednia, ale na 100% nie jestem pewna http://ts3.tscexchange.com/index.php...a&topic=1038.0 ![]() Ostatnio edytowane przez czugi93 : 12.08.2010 - 12:25 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|