|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ależ macie rozrośnięte te drzewka
![]() Po ugryzieniu Julia czuła się dość dobrze. Czasem tylko narzekała na swędzenie ugryzienia. ![]() Niebawem Devin Ashton zaraz po wstaniu z łóżka umarł .. z GŁODU! Sama nie wiem jak to możliwe. Lodówkę zawsze mieli pełną, fakt, że ostatnio raczej zajmował się sam sobą, nie ingerowałam w jego życie, ale, żeby się od razu zagłodzić?! Tego bym się nie spodziewała.. ![]() Stella mocno przeżyła śmierć ojca, wciąż chodziła i płakała. W przeciwieństwie do Julii - Ona raczej wogóle nie zwróciła uwagi na śmierć ojczyma.. ![]() Przemiana Julii zakończyła się w dniu śmierci Devina, gdy poszła pochować go na cmentarzu. Oczywiście paparazzi musiał być przy niej. ![]() ![]() Jak to z wampirami bywa, Julia zaraz poczuła palące pragnienie. Jej pierwszą ofiarą okazała się staruszka z Kujona ![]() Po wszystkim zrozumiała, że może być niebezpieczna dla otoczenia. Przeprowadziła poważną rozmowę z matką, zakończoną płaczem obydwu stron. Postanowiła, że wyprowadzi się z domu rodzinnego i na jakiś czas odizoluje od bliskich ![]() Dziękuję za uwagę. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
śliczna jest ta simka
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Pinezka, to drzewo genealogiczne, to jeszcze nic... Ja miałam kiedyś zapis simsów 3 przez ładnych parę miechów. Był rozpoczęty na łacie 1.4, jeszcze przed jakimkolwiek dodatkiem. I dociągnął aż do Nowoczesnego Apartamentu, albo nawet dalej, już nie pamiętam. Nadal bym go miała, bo działał, ale wlókł się niemiłosiernie i z żalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Też miałam kiedyś wielopokoleniową simową rodzinę. Niestety później byłam zmuszona do zrobienia formata dysku. W prawdzie przeniosłam mój zapis na pendrive'a, ALE .. Podłączam go często do szkolnych kompów i cóż.. on też złapał wirusa. Musiałam go również sformatować. Strasznie lubiłam ten zapis. Od niecałego tygodnia przeprosiłam się z simsami, zainstalowałam również nowiutki dodatek i zaczynam dopiero tworzyć pokolenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Z Simami to jest tak, że im ich więcej tym weselej. Co prawda dzieci nie lubię, ale nie wyobrażam sobie nie rozmnażać Simów, jak bym ich nie rozmnażała.... to by mi wyginęli...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Zawsze możesz pozostawić ich samych sobie, żeby się rozmnożyli, a później do nich wrócić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja tam wolę mieć oko na moje zabaweczki... Jeszcze by się za bardzo rozmnożyli pod moją nieobecność...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |